24 nov 25, 17:35:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen lenne a Naruto filmben?  (Megtekintve 76955 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
ChroN
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #195 Dátum: 09 aug 16, 22:37:07 »

Áh egyik se néz ki vmi fényesen xD
-Első nem igaz.
-Második (Támadásokat nézd meg: Magából az animéből kivágták pl a Rasengan-t, v a Chidori-t.)
 De ha a támadások jobban meg lennének csinálva, meg talán Kakashi frizuja, akk jó is lenne Nevet
-Harmadik pedg már a közben írásoknál látszik, h nem valós...
Naplózva

Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #196 Dátum: 09 aug 17, 10:21:08 »

Nekem a 2. tűnt a leg"normálisabbnak".  smirksweat A támadások tűrhetőek, de szerintem is talán job is lehetne. A másik kettőről nem mondok véleményt.
Naplózva
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #197 Dátum: 09 aug 17, 12:53:32 »

Az elsőt illetően con-nak van igaza, süt róla, hogy más filmekből van összevágva és még ebből a kategóriából is a bénák között van szerintem.
A másodikat szerintem fan-ok vették fel és ökörködnek össze-vissza.  Nevet Elég összefüggéstelennek tűnt.  smirksweat
A harmadik tiszta sor, a végére be van írva, hogy fan trailer. Szerintem vmi filmből rakták össze, az is lehet, hogy vmelyik másik animének a live action verziója. Nekem egyébként ez tetszett a legjobban, mert ez volt a legigényesebb. A Narutohoz nem sok köze volt, de azért nem volt rossz.
Naplózva

zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #198 Dátum: 09 aug 19, 18:23:26 »

Lehet én vagyok megbuggyanva, de nem akarok hinni a szememnek! *-* O_O Még midig egy kisebb sokk hatása alat vagyok!

Szerintem ezzel a témával most már komolyan gondolkodhattuk.... Találtam pár igen érdekes dolgot, és ami azt illeti nem is olyan rossz. Csak az a baj, hogy a felét se értem igazán. :S

Linkek:

Videó: http://www.usj.co.jp/wondertv/popup.html?movieid=47
Oldal: http://www.usj.co.jp/event/naruto2009/index.html

A címe Naruto Shippuuden Premier Show'09

Youtube trailer: http://www.youtube.com/watch?v=oPg1_3HGz-E

Sorry, ha ezt már valaki belinkelte! ^^ Akkor, mentségemre szolgáljon, hogy nem néztem körül.  >.<#
ennek nem tegnap kellet volna kezdődnie?
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #199 Dátum: 09 aug 19, 20:02:46 »

Minek kellett volna tegnap kezdődnie...? Csak mert egy teljes beidézett hozzászólásban elég sok sor van, én meg bizonytalan vagyok. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #200 Dátum: 09 aug 20, 12:39:27 »

Videó: http://www.usj.co.jp/wondertv/popup.html?movieid=47
Oldal: http://www.usj.co.jp/event/naruto2009/index.html
ez mi a jó isten!? X'DD
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #201 Dátum: 09 aug 20, 14:07:46 »

Ez nekem egy úgy tűnik, mintha egy színpadi előadás lenne, vizuális effektekkel (Sai technikája). És több részen át.
Ez olyan, mint a Pretty Guardian Sailor Moon?  Gondolkozik
Naplózva
namenyij
Újonc
*

Általános Wakerológus konzulens

« Válasz #202 Dátum: 09 aug 22, 16:20:47 »

Nah hali!

Eljutottunk végre odáig, hogy eldöntsük, hogy milyen sztorit dolgozzon fel a film. És végül úgy döntöttünk, (vagyis a többiek egyöntetűen leszavaztak engem  No comment ) hogy nem írunk új sztorit, hanem az eredeti sztori egy terjedelmesebb darabját ragadjuk ki... és hajrá. Azt pontosan nem írom le, hogy melyiket, legyen meglepi.
Ami jó hír a filmre nézve: lesznek sminkeseink és egyedileg varratott jelmezeink.
Ami rossz: Hát a szerepeket nagyopn nem akarnak el felé vállalni, mindenki Kakashi meg Sasukét akarja... (majd váltják egymást a jelenetek között Nevet ), és sajnos még nincsenek kameráink, vagyis van gey, de az nagyon mezei, és én minimum 3 hd-kamcsival akarom...

Jah igen, esetleg ha valakinek van valami ötletecskéje, amiről úgy gondolja hogy segítene nekünk, az pm-ben megoszthatná velem... Nevet
Naplózva

"Áldott a Sötétség. Áldott és türelmes. A Sötétség türelmes és mindig győz."

Szexrabszolgája vok: Kletta Nevet
sasuke-san123
Újonc
*

« Válasz #203 Dátum: 09 aug 23, 15:47:35 »

na hát figyelj én lennék egy szereplő csak az van hogy mondd meg mien szereplő hiányzik meg hogy holl laksz és el e tok menni okssa???? bocs lehet hogy egy kicsit off volt smirksweat
Naplózva

nem az számit hogy szereted a meséket vagy sem DE A NARUTOT SZERETNIE KELL MINDENKINEKXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
Csirguz
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #204 Dátum: 09 aug 24, 20:59:20 »

Fhuh megnéztem a trailert. Szerintem nagyon gáz Lehánylak A jelmezek is csúnyák, meg a színészek meg sem közelítik az eredeti karaktereket. Nézzétek pl. Jiraya vagy Naruto fejét xD Ha már megfilmesítik a Narutot vegyék komolyan! Tessék kicsit összekoszolni a jelmezeket, és Narutonak se legyen már annyira vakítóan szőke a parókája. (Különben az is lehet, hogy egy előadás lesz, pl. a Bleachből is csináltak, szal nemtom...) Mindenesetre ez így nagyon sz*r...

namenyij, nektek pedig szurkolok, hogy legyen belőle valami! Funból jöhetne akár egy 5 perces film is, elvégre nem akartok pénzt kaszálni vele Nevet
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #205 Dátum: 09 aug 25, 08:18:40 »

Én már jelentkeztem Nevet
Nemtom ki leszek, de nekem mind1, bárkit elalakítok, ha köll xD
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #206 Dátum: 09 aug 25, 12:12:20 »

Moderátor:
A Magyar Narutós élőszereplős film témája mostantól ITT van.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #207 Dátum: 09 szep 04, 19:10:19 »

Miért mosolyognak?! A Japánok egybk általában szinkronban vannak otthon, az igazi színészetet mindig túlspilázzák.. Legalábbis nagyrészben ikszdé
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #208 Dátum: 09 szep 15, 19:29:32 »

Szerintem ebből a Live actionből nem lesz semmi. Az oldal már valami muppet shows izét mutat ikszdé
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
łin@
Újonc
*

Jounin

« Válasz #209 Dátum: 09 szep 27, 20:10:17 »

hát nem tudom ... akkor nagyon jónak kellene lenni a szereplőknek pl....Owen Wilson?? -->poén xD
                                                                                          Sakurának meg olyan aki jól előtudja adni azt mikor az ember sírxD sasuke ..... neki elég az is ha fekete fej fekete szem és fekete szemceruza azt cső ....(de legyen olyan akinek van pofikája  ... idézve a mizukage-bachchant :Dxd Pojén

NARUTO  bow  NARUTO bow NARUTO bow NARUTO
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins