hraurie
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Védd a fákat, egyél hódot!
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 nov 14, 20:41:44 » |
|
Tuti, hogy nem lenne gondom a rendrakással ha birtokolhatnám Miroku Kazaanajat. Aminek még örülnék, az mondjuk egy Sasuke szintű Chidori, vagy Kaname (FMP) agyrázkódást okozó ütése
|
|
|
Naplózva
|
"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran
"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 nov 17, 02:33:28 » |
|
deyó lenne egy doujutsu a háromközül vmik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Letta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 dec 05, 22:14:13 » |
|
Nekem minden álmom hogy Uchiha legyek, a leg erősebb saringan szemmel és a chidori is kell...de szivesen be állnék Rosiel mellé angyalkának is.
|
|
|
Naplózva
|
LETTA
|
|
|
naruto-clone
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 dec 08, 18:32:27 » |
|
Naruto-ból én szivesen lennék Hyuuga, vagy is jó lenne a Byakugan De Jó lenne Inuzuka-nak is lenni kutyával pátban
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél." -- FMA
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 dec 12, 21:25:18 » |
|
Nara klán jutsui... Vagy Orvosi ninjutsuk, esetleg Gaar homokja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 dec 13, 00:35:50 » |
|
Hát nekem jöhetne egy Dagonball Z-s goku erő Naruto-ból Sasuke féle Csillagos MS vagy Madaráé meg egy Chidori+(valamilyen narutós séró ) | {Ezekkel már bőven legyőzhetetlen lennék}
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 06, 14:29:10 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lili
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 dec 21, 19:19:55 » |
|
Jó kis téma Nekem a Narutoból kéne Sasuke chidorija És a Death Noteból meg a death note (mondjuk ezt télleg nagyon szeretném )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 dec 22, 18:01:03 » |
|
háát, milyen 1 gyilkolóddzós egy topic lett ez... mindenki csak bosszúból akarja ezeket a képességeket..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 dec 22, 18:03:14 » |
|
ez nem igaz Én Pl ryuk kinézetét és Szárnyait nem bosszúból akarom hanem azért mert az olyan jóóó *__* Plusz Shinigami szemek *__*
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 dec 23, 00:10:36 » |
|
nekem chidori sharingan meg katon jutsuk és suiton jutsuk jönnének jól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 dec 31, 09:33:53 » |
|
én rinnegant szeretnék, tök jó lenne És vmi orochimaru féle "halhatatlanság jutsut", meg téridő technikát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
richard95
Gennin
Nem elérhető
Spawn a pokol harcosa
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 dec 31, 15:48:22 » |
|
én mondjuk a shinra tenseit igaz hogy megröviditené az életem ha használnám de akkor is nagy pusztítást lehetne vele csinálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichiro
Újonc
Nem elérhető
Senpai
|
|
« Válasz #42 Dátum: 09 jan 01, 08:21:01 » |
|
Hmm. válogatós vagyok, de nem akarok sok mindent. Képesség: 3 pontos, sima sharingan vagy tökéletes dobó technai a következő pont miatt tárgy: sok-sok kunai és csillag. Nem is feltétlen gyilkolászásból kéne. Inkább önszórakoztatás.
|
|
|
Naplózva
|
"Sorry, I'm late guys, a black cat crossed my path so I had to go the long way" - Kakashi
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 09 jan 02, 13:17:50 » |
|
Hát nekem a kénne: Képesség: Rock Lee taijutsu, Sharingan Itachi féle, Kakuzu képessége, egy erős rasengan és még egy Kazekage báb Tárgy: hát Kisame kardja, és Hidan kaszája, Asuma pengéi Nekem ezek jól jönnének
|
|
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető