Dancsa
|
|
« Válasz #135 Dátum: 10 aug 01, 23:18:58 » |
|
Ezzel egyetértek, végülis Naru is nyomatja vele a fuuton rasenshurikeneket.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #136 Dátum: 10 aug 01, 23:32:30 » |
|
Nem is erről van szó, hanem aza krédés, van-e önálló elemi természete a ttermészeti energiáknak, vagy ha épp esetleg tényleg rendelkezik midnegyik elemi beállítotsággal, a használó ezt ki is tudja-e belőle hozni. Tehát, teszem azt Naruto, el tud-e veel tolni modnjuk egy tűz/víz/föld/villám jutsut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #137 Dátum: 10 aug 01, 23:43:02 » |
|
Ja xD über LoL lenne ha narutó készülne egy Senjutsus Fuuton Rasen Shurikenre azt csinál helyette vmi villám elemből készült rasengant. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #138 Dátum: 10 aug 02, 11:42:10 » |
|
Bocsi, de ez lehetetlen. Legalábbis én annak tartom. Ha a chakra felépítését vesszük, akkor abba a testi és a szellemi is beletartozik. És azokat nem tudja megváltoztatni. Inkább azt lehetne mondani, hogy bármilyen elemhez használható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #139 Dátum: 10 aug 02, 21:03:33 » |
|
Tudom, de én csak poénnak szántam de azt hittem ez elég nyilvánvaló ( úgy látszik egyesek számára az "xD" meg "über lol lenne" kifejezés nem volt nyilvánvaló) Én amit viszont eltudok képzelni hogy a kyuubi chakrájával képes lesz növelni a a sennin mód tartam idejét, lehet 5 percről megnő mondjuk dupla vagy tripla annyira, illetve megeshet hogy egyszerre klónokkal is csinálhat esetleg 3 FRS-t de ezt csak én gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #140 Dátum: 10 aug 06, 14:39:28 » |
|
Kisame vs. Naruto meglehet hogy az egész csata annyiból álhat hogy naruto eléáll sennin módban kisame samehadával elszívja és ő meg átalakul egy nagy békává mint a csakraelszívós pain?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 aug 06, 21:41:33 » |
|
Lehetséges, de ezt már eljátszottuk az Éhes szellem birodalom Peinnel. Még egyszer már uncsi lenne. "Félek", hogy itt ököllel és egyéb ninjutsuval fogják szétszaggatni Kisamét... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Logan911
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 aug 15, 00:36:38 » |
|
nem kötöszködni akarok Morause, de a villám elemet més senjutsu segítségével sem lehet kombinálni a rasengannal (Naruto Rasenshurrikenes edzéseinek az eleje, mittoménhányadik fejezet)
am abban sem vagyok biztos, h egyáltalán tudja majd kombinálbi a Kyuubi erejét a sennin móddal...ha jól emléxem békafater említette, h a sennin mód azonnal megszűnik, ha Naru a kyuubi erejéhez nyúl...bár így igazából felesleges volt Narutonak a sennin módot megtanítani, mert a Kyuubierő simán hazavág bárkit (talán Madárka, vagy Szászke lehet ellenfél)...és mivel a 2 nem mehet párhuzamosan, ezért a gyengébbik tök felesleges...(és egyértelműen a sennin mód a gyengébb)
|
|
|
Naplózva
|
Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 aug 15, 13:54:44 » |
|
... am abban sem vagyok biztos, h egyáltalán tudja majd kombinálbi a Kyuubi erejét a sennin móddal...ha jól emléxem békafater említette, h a sennin mód azonnal megszűnik, ha Naru a kyuubi erejéhez nyúl...
Nézd csak Naruto szemét: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/444/8 A Remete forma akkor szűnik meg, ha Naruto agya eldurran, a Kilencfarkú gyűlölete kerekedik felül és a chakrája összezavarodik (pl. amikor Pein leszúrta Hinatát). Sőt ezt sem tudjuk biztosan, mert csak annyi lett említve, hogy a természeti energiát gyűjtő maradék egy klón "megszűnt". Semmi felesleges nem volt a Remete forma megtanításában, mert: - Pein ellen valamivel harcolni kellett, és a Remete forma nélkül esélye sem volt. - Akkor még nem tudta irányítani a róka chakráját. Általában eldurrant az agya és őrjöngésben tört ki, ráadásul a DémonRóka Palástja és a 4 farkas Kyuubi forma az egészségének sem tett jót. - Így már tudja kezelni rendesen a Szél elem, Rasen Shurikent és nem kell attól tartania, hogy elveszti a karját. Ráadásul el is tudja dobni. ^^ - Valószínűleg a mostani "Lámpa" formájának is lesz hátulütője, szóval, nem baj az, ha minél több van a tarsolyában. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 szep 26, 11:55:11 » |
|
amúgy a rasen shurikenben hogy hogy semmi baja nem lesz a remete formában? A természeti energiával megvédi magát vagy hogyan? És ha már itt tartunk ezzel tartja egyben a rasen shurikent? mert a mangánba nem találtam magyarázatot. de az tény hogy ha a remete formához nagyjából annyi természeti energia kell mint amennyi a saját csakrája, kicsit nehéz lesz annyit összegyűjteni. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/410/17
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 szep 26, 14:11:31 » |
|
Sennin-módban idáig mindig eldobta a rasenshurikent... nyílván minél messzebb "robban" tőle, annál kissebb a sérülés a saját kezén gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 szep 26, 19:00:07 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/418/9A teste jóval erősebb lesz. Az ereje és a védettsége is megnő. Azért nem árt a kezében a Szél elem, Rasen Shuriken.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 okt 14, 14:41:14 » |
|
Most engem az érdekelne hogy a sage móddal minden módon aktiválódott a teste, ezek szerint mondjuk a chakra kapukkal nem lehet növelni az erejét? és forditva is igaz a dolog. ha télleg ugy van.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 10 okt 15, 17:44:37 » |
|
naruto nem valószínű hogy képes lenne úgy használni kapukat mint lee és gai. még kkashi is inkább sharingannal másolta, minthogy belekezdjen az eddzésbe. Erre valószínüleg nagyon fiatalon kell készülni éés folyamatosan eddzeni. nem hiszem hogy a sokkklónos tanulással képes lenne rá naruto. bár ha képe lenne akkor valószínüleg azt is ugyanúgy, sérülések nélkül tudná mint a rasenshurikendobálást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #149 Dátum: 10 okt 15, 20:31:08 » |
|
A rasensuriken az Naruto testén kívül van... és kívülről éri a sebzés. A kapuk esetében az izmai terhelődnek/szakadnak szerintem a belső sérüléseket nem védi olyan jól a sage mód, max kicsit tovább tudná csinálni de ugyan úgy hatna rá.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
|