Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #240 Dátum: 09 jún 06, 19:29:19 » |
|
Kiba a legjobb! Nagyon szeretem a karakterét, mindig olyan jót lehet rajta nevetni. Mellesleg Akamaruval olyan édes jeleneteik vannak, hogy az csak na! Nekem ő az abszolut kedvencem az egész sorozatból. Igaz, hogy néha kicsit szemét volt Narutóval, meg a vizsgán is sértegették egymást rendesen, de akkor is: Kiba nagyszerű! Shino is jópofa, főleg azt szeretem, mikor az ő sajátságos stílusával odamegy valakihez, és beszélgetni meg ismerkedni akar. xD Hinata pedig ugyebár aranyos, főleg, mikor beájul Narutótól. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pikkon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 09 jún 10, 10:30:33 » |
|
Kibának az mondhatni a jelleméhez tartozik, hogy kicsit sértegetik egymást, de ez csak a gyerekek közti rivalizálás jele, ezzel is motiválják egymást. Naruto-t persze eléggé lenézte, mert hát ez volt a "divat", de aztán a meccsen megtanulta, hogy nem érdemes lebecsülni azt a srácot.
A legjobb jelenete számomra az volt, amikor Ukon eggyé vált vele és látva, hogy már Akamarun sem segíthet, kész volt már is végezni magával. Ő egy belevaló shinobi.
|
|
|
Naplózva
|
Believe in the Will of Fire inside you!
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #242 Dátum: 09 jún 10, 20:14:21 » |
|
Igen, jól kikapott Narutótól, akkor szerintem meg is érdemelte (na, de akkor is ő a kedvencem! ^^), jobb, hogy nem ő nyert. Az a jelenet nagyon szép volt. Az a kép pedig főleg, mikor már magába szúrta a kést. Ezen kívül én a fillereket is csak azért szeretem, mert Kiba ott gyakrabban előfordul. xD 184. rész például... Na, az egyszerűen gyönyörű! Kiba és Akamaru olyan édesek benne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 09 júl 29, 14:41:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #245 Dátum: 09 júl 29, 14:48:48 » |
|
Jáááj, ezek a képek nagyon nagyok! Amúgy azon én is nevettem egy sort, mikor Kiba nem vette észre, hogy Akamaru megnőtt. Főleg akkor, mikor elájult, mikor a fejére akart ugrani. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #247 Dátum: 09 aug 03, 18:05:45 » |
|
Én megértem Shinót! (Neem, ezt a fejet nem miatta tettem be! xD) Ha szembe jönne egy régi osztálytársam, és nem ismerne fel, csak a többieket, akkor én se volnék nagyon boldog...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #248 Dátum: 09 okt 04, 12:05:55 » |
|
Valószínűleg nekem se tetszene,de ettől független nekem Shino szimpatikus karakter
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #249 Dátum: 09 okt 04, 12:34:27 » |
|
Szerintem nem ismerik el annyira, mint amennyire megérdemelné. Szerintem megvan neki is a saját szerepköre, és sajnos egy csomóan nem szeretik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornell123
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 10 ápr 06, 14:33:56 » |
|
Ez előtt mielőtt harcolt volna Narutoval elég genyo volt! de oszt megváltozott némileg s egész jó fejjé vált! Volt pár közös küldetésük eggyüt Narutoval s tök rendes alak lett! Sokan nem kedvelik pedig nemlenne mér neheztelni rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #251 Dátum: 10 ápr 26, 23:14:30 » |
|
Shino mikor harcolt narutoval?????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #252 Dátum: 10 ápr 27, 00:02:38 » |
|
Nyilván nem Shino-ra, hanem Kiba-ra gondolt, azért ez elég egyértelmű, de az nem, hogy mért nem elég egy kérdőjel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #253 Dátum: 10 ápr 27, 13:24:03 » |
|
Így már okés, mivel nem emlékeztem arra, hogy shino harcolt volna narutoval. off: hogy miért nem elég egy kérdőjel, megadom a választ, pont azért, hogy az olyanokat mint téged is zavar és pont azért, mert...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #254 Dátum: 10 ápr 27, 13:44:19 » |
|
Nekem Hinata marad az örökös kedvencem!(mármint a 8-as csapatból,a Narutos top 10-embe csak a 3. lett ,de ez most nem lényeg)Olyan aranyos!Azt is szeretem mikor a Byakugannal harcol.Szerintem ahhoz képest elég erős,hogy egészen mostanáig (maybe)totál önbizihiányban szenvedett.Bár egyszer azért örülnék ha hallanám amint valakiről negativ véleménnyel van,de ez totál nem passzolna a személyiségéhez.Nem baj kislány,tartsd csak meg magadnak!Attól nem fognak megutálni.A Naruto animében ő is egy olyan szereplő,akinek a fejlődése nyomon követhető,mert vannak egypáran akik(nem akarok neveket emlegetni)mintha nem estek volna át olyan látványos fejlődésen,de elismerem azért mindenki kezd ügyesedni.Úgyhogy hajrá!(CSAJOK!) A part 1-be különösen édi nem csak külsőleg hanem ahogy szégyenlősködik Naruto előtt.A Shippbe viszont már kifejezetten szép.Jobban áll neki a hosszú haj.(nem is tudnám elképzelni 16 évesen rövid hajjal,de 12 évesen még jobban passzolt hozzá.)Szerintem Kishi a külsőségekben is megmutatta hogy a szereplők egyre érettebbek lettek.Már csak azt sajnálom hogy Hinata(Sakurával és Inoval ellentétben,Tenten az meg egy másik kateg.)elrejtegeti magát a bő gönceiben.Pedig úgy ahogy sok rajongói képen,magam is elképzeltem lengébb öltözetben és egy olyan csajnak mint amilyen ő is,sokkal jobban állna.De ez megint nem illene a személyiségéhez. De talán egyszer Kishi rávehetné magát,hogy megalkossa őt szoknyában is. Kiba önmagában nekem unszimpi.Egy kissé fennhordja az orrát.De Akamaruval olyan édik!Az is tetszik ahogy Kiba képes lenne saját magát is feláldozni a kutyájéér.Az együttműködésük pedig példamutató!(ellentétben mondjuk Nejivel és Leevel)a Gatsuga különösen tetszik! Shino,a kis bogaras.Azt hogy kisértődik bizonyos dolgokon én általában jogosnak találom.Én se örülök ha csak engem hagynak ki valamiből,de a megbocsátás művészetét is meg kell tanulni!Máskülönben hogyan jussunk egyről a kettőre? Dehát sok mindent meg kell tanulni még az életben.Na bye-bye!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
|