24 nov 16, 07:54:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: 8-as csapat (Aburame Shino, Hyuuga Hinata, Inuzuka Kiba)  (Megtekintve 80276 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Ruby
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #240 Dátum: 09 jún 06, 19:29:19 »

Kiba a legjobb! Nagyon szeretem a karakterét, mindig olyan jót lehet rajta nevetni. Mellesleg Akamaruval olyan édes jeleneteik vannak, hogy az csak na! Nekem ő az abszolut kedvencem az egész sorozatból. Igaz, hogy néha kicsit szemét volt Narutóval, meg a vizsgán is sértegették egymást rendesen, de akkor is: Kiba nagyszerű! Shino is jópofa, főleg azt szeretem, mikor az ő sajátságos stílusával odamegy valakihez, és beszélgetni meg ismerkedni akar. xD Hinata pedig ugyebár aranyos, főleg, mikor beájul Narutótól. ^^
Naplózva
Pikkon
Gennin
*

« Válasz #241 Dátum: 09 jún 10, 10:30:33 »

Kibának az mondhatni a jelleméhez tartozik, hogy kicsit sértegetik egymást, de ez csak a gyerekek közti rivalizálás jele, ezzel is motiválják egymást. Naruto-t persze eléggé lenézte, mert hát ez volt a "divat", de aztán a meccsen megtanulta, hogy nem érdemes lebecsülni azt a srácot.

A legjobb jelenete számomra az volt, amikor Ukon eggyé vált vele és látva, hogy már Akamarun sem segíthet, kész volt már is végezni magával. Ő egy belevaló shinobi.
Naplózva

Believe in the Will of Fire inside you!
Ruby
Chuunin
*

« Válasz #242 Dátum: 09 jún 10, 20:14:21 »

Igen, jól kikapott Narutótól, akkor szerintem meg is érdemelte (na, de akkor is ő a kedvencem! ^^), jobb, hogy nem ő nyert. Az a jelenet nagyon szép volt. Az a kép pedig főleg, mikor már magába szúrta a kést. Ezen kívül én a fillereket is csak azért szeretem, mert Kiba ott gyakrabban előfordul. xD 184. rész például... Na, az egyszerűen gyönyörű! Kiba és Akamaru olyan édesek benne!  Sír
Naplózva
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #243 Dátum: 09 júl 26, 18:44:08 »

Nekem ebből a csapatból Hinata a kedvencem.Bírom,hogy olyan bátortalan bevallani Naruto-nak,hogy mit érez iránta,inkább beájul Nevet
Kiba-Akamaru báros pedig aranyos.Nekem az tetszett velük,mikor a shippuudenbe Naruto említi,hogy Akamaru menyit nőtt,és Kiba mondja,hogy észre se vette. Nyelvesít
Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #244 Dátum: 09 júl 29, 14:41:59 »

Uhh... Szétnéztem a deviantart-on és találtam olyan jó képet amin kibáék vannak rajta:
http://mockingbyrd.deviantart.com/art/Team-8-92897891
http://pia-sama.deviantart.com/art/Team-8-Animal-Lovers-51974768
http://kimiko624.deviantart.com/art/Cute-n-Furry-Team-8-79507313
http://darkchocaholic.deviantart.com/art/team-8-halloween-chibi-102277321
nekem nagyon tetszik, főleg az első. Az nagyon animés.
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Ruby
Chuunin
*

« Válasz #245 Dátum: 09 júl 29, 14:48:48 »

Jáááj, ezek a képek nagyon nagyok!  >.<# Amúgy azon én is nevettem egy sort, mikor Kiba nem vette észre, hogy Akamaru megnőtt. Főleg akkor, mikor elájult, mikor a fejére akart ugrani. xD
Naplózva
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #246 Dátum: 09 júl 29, 18:56:04 »

Akamaru is olyan édes egy kutya.Kiba meg enyhén Naruto idiótaságot mutat.Shino a legkevésbé szimpatikus,bár ebben közrejátszik az egyedi "ismerj már fel Naruto" stílusa is.Hogy megsértődött,hogy őt nem ismerte föl,bezzeg Kiba-t és Hinata-t rögtön... Nevet
Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Ruby
Chuunin
*

« Válasz #247 Dátum: 09 aug 03, 18:05:45 »

Én megértem Shinót!  Kúl (Neem, ezt a fejet nem miatta tettem be! xD) Ha szembe jönne egy régi osztálytársam, és nem ismerne fel, csak a többieket, akkor én se volnék nagyon boldog...  >.<#
Naplózva
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #248 Dátum: 09 okt 04, 12:05:55 »

Valószínűleg nekem se tetszene,de ettől független nekem Shino szimpatikus karakter  Mosolyog
Naplózva
Ruby
Chuunin
*

« Válasz #249 Dátum: 09 okt 04, 12:34:27 »

Szerintem nem ismerik el annyira, mint amennyire megérdemelné. Szerintem megvan neki is a saját szerepköre, és sajnos egy csomóan nem szeretik.  smirksweat
Naplózva
kornell123
Újonc
*

« Válasz #250 Dátum: 10 ápr 06, 14:33:56 »

Szomorú Ez előtt mielőtt harcolt volna Narutoval  elég genyo volt! de oszt megváltozott némileg s egész jó fejjé vált! Volt pár közös küldetésük eggyüt Narutoval s tök rendes alak lett!  bow
Sokan nem kedvelik pedig nemlenne mér neheztelni rá. 
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #251 Dátum: 10 ápr 26, 23:14:30 »

Shino mikor harcolt narutoval?????
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #252 Dátum: 10 ápr 27, 00:02:38 »

Nyilván nem Shino-ra, hanem Kiba-ra gondolt, azért ez elég egyértelmű, de az nem, hogy mért nem elég egy kérdőjel. Nevet
Naplózva

Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #253 Dátum: 10 ápr 27, 13:24:03 »

Így már okés, mivel nem emlékeztem arra, hogy shino harcolt volna narutoval.

off:
hogy miért nem elég egy kérdőjel, megadom a választ, pont azért, hogy az olyanokat mint téged is zavar és pont azért, mert...  Mosolyog
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #254 Dátum: 10 ápr 27, 13:44:19 »

Nekem Hinata marad az örökös kedvencem!(mármint a 8-as csapatból,a Narutos top 10-embe csak a 3. lett Szomorú,de ez most nem lényeg)Olyan aranyos!Azt is szeretem mikor a Byakugannal harcol.Szerintem ahhoz képest elég erős,hogy egészen mostanáig (maybe)totál önbizihiányban szenvedett.Bár egyszer azért örülnék ha hallanám amint valakiről negativ véleménnyel van,de ez totál nem passzolna a személyiségéhez.Nem baj kislány,tartsd csak meg magadnak!Attól nem fognak megutálni.A Naruto animében ő is egy olyan szereplő,akinek a fejlődése nyomon követhető,mert vannak egypáran
akik(nem akarok neveket emlegetni)mintha nem estek volna át olyan látványos fejlődésen,de elismerem azért mindenki kezd ügyesedni.Úgyhogy hajrá!(CSAJOK!)ikszdé A part 1-be különösen édi nem csak külsőleg hanem ahogy szégyenlősködik Naruto előtt.A Shippbe viszont már kifejezetten szép.Jobban áll neki a hosszú haj.(nem is tudnám elképzelni 16 évesen
rövid hajjal,de 12 évesen még jobban passzolt hozzá.)Szerintem Kishi a külsőségekben is megmutatta hogy a szereplők egyre érettebbek lettek.Már csak azt sajnálom hogy Hinata(Sakurával és Inoval ellentétben,Tenten az meg egy másik kateg.)elrejtegeti magát a bő gönceiben.Pedig úgy ahogy sok rajongói képen,magam is elképzeltem lengébb öltözetben és egy olyan csajnak mint amilyen ő is,sokkal jobban állna.De ez megint nem illene a személyiségéhez. De talán egyszer Kishi rávehetné magát,hogy megalkossa őt szoknyában is.ikszdé

Kiba önmagában nekem unszimpi.Egy kissé fennhordja az orrát.De Akamaruval olyan édik!Az is tetszik ahogy Kiba képes lenne  saját magát is feláldozni a kutyájéér.Az együttműködésük pedig példamutató!(ellentétben mondjuk Nejivel és Leevel)a Gatsuga különösen tetszik!

Shino,a kis bogaras.Azt hogy kisértődik bizonyos dolgokon én általában jogosnak találom.Én se örülök ha csak engem hagynak ki valamiből,de a megbocsátás művészetét is meg kell tanulni!Máskülönben hogyan jussunk egyről a kettőre?
Dehát sok mindent meg kell tanulni még az életben.Na bye-bye!
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins