Pein-ci
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 10 aug 05, 03:43:19 » |
|
Az első hokagénak tök jo a ruhája sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 11 márc 11, 14:48:37 » |
|
Sziasztok, nekem egyértelmüen a sasuke féle akatsuki köpeny (van kapucnia ami nagyon bejön  ) 
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 11 márc 11, 15:17:58 » |
|
A taka -aka köpeny nekem is tetszik, emellett Madara mostani (ez volt am a régi is) szerelése, meg aki mangás az tudja, Mifune harci szerkója.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 11 márc 11, 17:40:08 » |
|
Az Akatsuki köpeny jól néz ki és nagyon hasznos is, mert amíg rajtad van addig nem halsz meg, bármivel is próbálnak megölni.  De amúgy nekem Neji és Gaara ruhája tetszik a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 11 márc 11, 17:50:33 » |
|
Hidan és pein köpenyben halt meg xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 11 márc 11, 18:33:42 » |
|
sőt pain 6x is 
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 11 márc 11, 18:54:59 » |
|
Hidan nem halt meg csak elásták. Pein meg mind hullákból állt ergo alapból halottak voltak, Nagaton meg nem volt köpeny szóval ezt buktátok skacok.
Nekem a raikage öve jön be nagyon, egyrészt, mert imádom az öveket másrészt meg tetszik a rajta lévő díszítés.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 11 márc 11, 20:29:23 » |
|
sőt pain 6x is  Az ilyen hsz-eket lehetőleg töltsük még fel egy kis tartalommal. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 11 márc 17, 14:57:32 » |
|
nekem az akatsukis köpeny tetszik, de az is amiben most vannak a feltámasztott akatsukisok. DE sztem jó a kirigakurés szereplők ruhái, kreatívak  Meg tetszik Guren ruhája( kristály használó  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 15:20:37 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 11 márc 18, 10:25:15 » |
|
Nekem Minato köpeny tetszik attól olyan menő érzésem van:D. Akatsukis köpeny nekem egyetlen alkalommal tetszett, mikor Itachi kigombolja Asumáékkal szemben. Na az filing volt:D.
Viccet félre téve GAi űrkoboldjelmeze pwned:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 11 márc 18, 22:01:59 » |
|
Nekem még tetszik az az övféleség, ami a hang négyesen, gurenen meg orochimarun van, Annak van valamilyen japán neve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 11 jún 23, 11:47:23 » |
|
Nekem shippuudenes Ino ruha  csak piros lenne a lila helyett + az akatsukis ruha, egybe nagyon jó lenne ^^ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shadowwalker14
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 11 aug 08, 17:35:48 » |
|
Akatsukis köpeny abba még suliba is bemennék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 11 aug 08, 20:59:14 » |
|
Nekem még tetszik az az övféleség, ami a hang négyesen, gurenen meg orochimarun van, Annak van valamilyen japán neve?
téliszalálmi:D nekem a sima konohai egyenruha tetszik amit kakashi hord:D hogy mért nem tudom:D olyan zöld meg van benne uzumaki jel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 08, 21:03:09 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 11 szep 17, 22:23:48 » |
|
A Minato szerkója nekem is bejön, illetve Jiraiya fejpántja, meg az ifjú Sasuke alkarján lévő kék ruhadarab, a Sennin Naruto köpenyét amit Pein elleni harc során viselt, Kakashi maszkja, az a fejvédő szerűség amit Yamato meg a II. hokage is visel!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 18, 21:02:32 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
|