Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #135 Dátum: 12 máj 11, 01:56:53 » |
|
Nekem az Akatsukis köppeny. De nem az ami Sasuke-nak van, hanem a hagyományos galléros *.* Az olyan jól néz ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #136 Dátum: 12 máj 30, 18:08:31 » |
|
shippuudenes ruhák közül: Konohamaru ruhája tetszik nagyon a sála,miatt sztem tök jòl illik hozzá.. Neji ruhája azért tetszik mert egyszerű tök tetszik.^^ Sai ruháján azért tetszik hogy hiányzik a fele..*-* Naruto köpenye sannin mòdban. azért tetszik mert hasonlít Minato köpenyére.^^ a sima Narutobòl: Hinata kabátja tetszik. Mert nekem is van ugyan olyanom a costplay jelmezemhez talán még Temari ruhàja ..de ezt nem tudom megmagyarázni.
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 12 máj 30, 18:26:21 » |
|
A legjobb az Anbu Fekete-Kék ruha.Nagyon tud passzolni a maszkhoz. Sai ruhája meg nagyon jó :'D Igaz kicsit mutatós, de jó Ami még tetszik, azok a Necces pólók, sőt még bejön a Necces Naci.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 12 máj 30, 18:36:48 » |
|
Tènyleg kihagytam az Anbu ruhát.. de az mondjuk csak a maszk miatt tetszik annyira Jam meg ott van még a Jounin ruha is.. sztem az is tök jò.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 09:47:27 írta Hitsugaya-fangirl:) »
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
|
DeiGaara
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #140 Dátum: 12 jún 02, 15:59:26 » |
|
Húú nekem teccik Temari 2. ruhája(amikor Shikamarunak segít) És Ino Shippuudenes ruhája is! Sőt, nekem a lányok közül mindenki ruhája teccik de ezek a legjobbak. Naruto ruhája no comment Shinojé is jó mert alig látszik ki belőle
|
|
|
Naplózva
|
Fogd be, vagy MEGÖLLEK! A robbantás...MŰVÉSZET!
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #141 Dátum: 12 jún 06, 19:39:50 » |
|
Hitsugaya-fangirl:) *-* Nekem is az egy kicsit jobban tetszik, mint amikor nagy volt Am. a kiskori "pulóvere" tiszta adidas-os.xD Nekem ez jutott róla előszöl eszembe. De nem?
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
|
« Válasz #142 Dátum: 12 jún 14, 09:37:00 » |
|
Hát nekem teszik gaara shippudenes szerelése az tök vagány sztem. Meg ha választhatnék nekem egy anbu-ruha kéne az a fekete szürke mellénnyel meg egy jó kis maszk. Azok nagyon adják.
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #143 Dátum: 12 júl 17, 16:09:29 » |
|
Nekem az Akatsuki viselete tetszik a legjobban mert tetszik a nagy köpeny a vörös felhőkkel. Viszont ami most nagyon jó ruha az Tobi új szerelése mikor a háborúba megy az valami nagyon jó lett főleg a maszkja.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 12 júl 27, 13:39:09 » |
|
Nekem saskéjé kéne Ha úgy nézzük...lányoknál ,inoé meg sakuráe, tetszik Fiúknál,mint mondtam saskéjé tetszik,meg az anbué,meg ami most van tobinak az nagyon adja .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 17:20:06 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #145 Dátum: 12 júl 27, 14:43:30 » |
|
Narutónak a vörös köpenye, amit a Pain elleni csatában hordott, az nagyon badass. A lányok nem nagyon hordanak lányos ruhákat, ott nincs favoritom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #146 Dátum: 12 aug 11, 21:36:05 » |
|
Kedvencem talán az ambu ruha, mert praktikus és tök viccesek azok a maszkok. A második meg Ino ruhája, mert nagyon szeretem a lilát
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #147 Dátum: 12 aug 11, 22:04:45 » |
|
Anko szoknyája, Ino shippus ruhája, Sakura csizmája tetszik (am az olyan ruhákat szeretem ami bizonyos szempontból lányos, de nem ezek a fidres fodros rózsaszinek) am Mei ruhája is szép. Aki meg kifejezetten "jól öltözött" az Temari. Kushinán az ruha tetszett ami a visszaemlékezésébe volt és citromsárga. Tetszik szinte minden köpeny és kabát (Akatsuki, Minato, Naruto, Kabuto, meg az a krémszinű amit a Konohaiak hordanak) kabátja is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 22:05:36 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Mahone6955
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 12 szep 13, 20:26:01 » |
|
Minato ruhája, és ezért:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Johni
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatásos Pein fan :D.
|
|
« Válasz #149 Dátum: 12 dec 29, 01:39:59 » |
|
Top 5:(fiú) 1.Az Akatsukis köpeny 2.Gaara (shippuudenes korszak) 3.Sasuke(Hebi, és a Taka, a Black az nem fogott meg xD) 4.Anbu köpeny 5.A köpenybe xD
Top 5:(lány) 1.Ino(egyértelmű) 2.Konan(fölsőre nagyon érdekel, de elég látni hogy milyen sexi az a harisnya/cicanaci szerűség és tudod hogy a fölső se rossz xD) 3.Mei(de lehet hogy csak rajta áll annyira dögösen xD) 4.Samui 5.Kurotsuchi
Nagyjából ennyi xD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"És most a világ megismeri a fájdalmat... Shinra Tensei.\\\"
|
|
|
|