Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Dátum: 08 júl 13, 15:57:19 » |
|
Itt lehet szavazni, melyik anime sorozatnak lett a legrosszabb a szinkronja, 2 választási lehetőségetek van. Csak a sorozatokat írtam be.......... Bocsi, ha kihagytam valamit ^^" Serény semélyem szerint a Narutónak és a Death Notenak lett a legrosszabb a szinkronja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 15:58:51 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
ArashiKaze
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 júl 13, 21:11:03 » |
|
Bár nem nézem, de ha meghallom a Digimon szinkronját, az a csodálatos érzés uralkodik el rajtam, hogy ott helyben kettéfejelem a TV-t. Nem elég, hogy szörnyű a minősége, és a hangok csúnyák, de még szinte minden szereplőnek ugyan az a szinkronja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 júl 13, 23:03:22 » |
|
Full Metal Panic/Fumoffu sztem a legjobb magyar szinkront mondhatja magáénak a Ghos in The Shell után.(bár én nem láttam az összeset ) másfelől viszont nekem a 4 opció is kevés volna... de így NAru és Bleach.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 júl 14, 11:15:06 » |
|
Bleach és Naruto,bár szívem szerint a Digimonra is szavaztam volna,mert tisztára alámondják,meg kb. 12 szinkronszínész dolgozott az egészen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 júl 14, 11:51:59 » |
|
Igaz, lehet, hogy kevés a két opció...... Megpróbálom, megoldani, a szavazást......
Amúgy a Digimonnak tényleg szörnyü a szinkronja, és az akkori divathangok voltak a szinkronosok.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 júl 14, 14:50:06 » |
|
Én a Narutora és Digimonra szavaztam, előbbit nem kell magyarázni, utóbbit meg már megtették nemrég helyettemXD A hangok szinte ugyanazok, átélés nem sok... xar, nahXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 júl 14, 19:52:28 » |
|
Naruto, és Honey And Clover... Szerintem XDD Meg a Digimon. Na szal a miért: Naruto: ehhez nincs hozzáfűznivalóm XDD Honey And Clover: Na szal... Nemtudom miért, de ez a szinkron nem illik az animéhez. Digimon: Semmi átélés, semmi :S Azért szavaztam a Honey And Cloverre, mert gondoltam arra senkise nyom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 júl 15, 07:29:42 » |
|
Harrd, arra nem gondooltál, hogy, azért nem szavaz senki a Honey & Cloverre, mert jó a szinkronja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 júl 15, 09:49:32 » |
|
De gondoltam XDDD Azért szavaztam csakazért is arra... Azthiszem egyedül leszek ezen a véleményen, de nem fogom megváltoztatni a véleményem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 júl 17, 20:49:20 » |
|
H&C-nek imho best szinkron ever. Na jó túlzásokba nem esek, de az első olyan magyar hang aki annyira átadja a karaktert mint Hagu szinkronhangja egy sincs. Ha már meghallom Hagut röktön végigfut a KAWAIIII a fejemben de hogy témához is írjak, én Narutora szavaztam. Elég kritikusan figyelem a szinkronokat de általába mindenhol kisebb hibákat eltekintve elviselem. Kivétel Naruto, mondjuk 2 részt néztem meg belőle tovább nem is bírtam. Azt meghagyom a jetixes 12 éveseknek, én meg letöltöm ha akarom :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 20:51:11 írta Crusnik »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 júl 26, 11:35:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 aug 20, 22:02:11 » |
|
Örök elrettentő példa lesz szerintem a Naruto, de emellett a Honey and Clover és a Dragon Ball szinkronja is... öhhömm... kritikán aluli lett.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Aname
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 aug 21, 18:24:35 » |
|
A Naruto szinkronja szörnyű...nem csak azért mert magák a szinkronhangok nem passzolnak a szereplőkhőz, hanem azért is mert folyton cserélgetik..én csak a neten néztem bele egy szinkronos részbe, de akkor megesküdtem magamnak, hogy maradok a japán szinkronnál felirattal ^^ a másik a Digimon..újat már nem tudnék róla írni, de az előttem szólók véleményét osztom, valami szörnyű lett az is...
|
|
|
Naplózva
|
Valahol a lelke mélyén minden ember jó.Csak sajnos vannak nagyon mélylelkű emberek.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 okt 25, 23:29:24 » |
|
Hy A Sámánkirályra szavaztam... A Narutoban is vannak "érdekességek" a szinkron terén pl: Shukkaku hangja amikor előtört Gaara-bol az vmi iszonyatosan béna lett , de a Sámánkirály szinkronját nagyon elcs*szték sztem minimum 2x olyan rosszlett mint a Naruto-é. H lehet ilyen jó animéket így elszúrni
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 okt 26, 14:59:28 » |
|
A legjobban a narutóét szúrták el. De nekem nem tetszik még a Bleaché és a Dragon Ballé sem.
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
|