Ayumichan
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 14 márc 23, 19:59:23 » |
|
Itt Miskolcon a Pandában jó a kaja. Igazából az evés is okozhat függőséget (mármint nem az édesség hanem maga az evés) és elég káros lehet. Energia italt én sem ittam úgyhogy nem is nagyon ismerem, bár nekem elég a kávé ha meg nem akkor megiszok 1 nap 5öt is vagy amennyi elegendő.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 14 márc 23, 20:08:41 » |
|
Mini: Könnyű annak aki ilyen szép helyen lakik. Voltam Visegrádon, nekem nagyon tetszett, olyan békés. Sokszor mentünk oda a Dunához, mindig belementünk térdig és van egy kis füves rész még az elején. Na ott kajáltunk mindig amikor kisebbek voltunk és csináltunk még családi programokat. T.T Én ittam már, sőt egy időben én is minden reggel ittam. De amikor megtudtam mi van benne, nos a gusztustalanság győzött. Azóta iszom a nestle epres vizet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 14 márc 23, 20:45:22 » |
|
Igazából az evés is okozhat függőséget (mármint nem az édesség hanem maga az evés) és elég káros lehet.
Igen, ezt hívják falánkságnak. Az bizony, jó kis hely ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 14 márc 24, 09:46:00 » |
|
Amúgy a Plázás kínaival mi a gond? Vagy amit a buszvégnél, asszem az Arany János utcában lehet kapni? De miért beszélünk a kínairól, miközben nálatok elérhető távolságban van KFC is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 14 márc 24, 10:34:19 » |
|
Azért mert nem szeretem azokat a kajákat. Drága és kevés az adag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 15 szep 07, 18:09:33 » |
|
Egy biztos, a legfinomabb energia ital a Monster és a Coopos kis 120 Forintos lötty. Ha eljutottunk 500 dobozik, dobok egy fényképet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 15 szep 07, 18:28:09 » |
|
Fotózd le és majd csinálunk Facebookon lájkolós gyűjtést egy új vesére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 15 szep 07, 18:32:57 » |
|
És ha meglesz, akkor nem kapok kedvezményt? Az a 10,000+ korsó sör kicsit sok. Igazából kettőre, mert fele-fele arányba isszuk, aztán majd eltesszük és inkább veszünk belőle új gépet. Minek vese. :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 07, 18:33:38 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 15 szep 07, 19:37:32 » |
|
Egy volt osztálytársam gyűjtötte a monsteres dobozokat...volt belőlük néhány száz darab.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 15 szep 07, 19:50:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 15 szep 07, 20:15:46 » |
|
Azt nem tudom xD de csak zöldet ivott mármint zöld monstert
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 15 szep 07, 20:18:57 » |
|
Ez a sárga vagy piros vagy mittudomén milyen színű elvileg szénsavmentes. Úgyhogy ilyet le se nyelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 15 szep 08, 17:56:00 » |
|
Azt nem tudom xD de csak zöldet ivott mármint zöld monstert Azt sem értem, hogy egyáltalán hogy lehet azt meginni? Már a szaga valami gusztustalan, az ízéről meg ne is beszéljünk... Egyszer kóstoltam, de soha többet.. Káros szenvedély... Kisebb kihagyásokkal 12 éve dohányzok...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 08, 17:57:53 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 15 szep 08, 17:57:27 » |
|
Első kóstolásra nekem se jött be. Még évek után a másodikra sem. Most meg már annyira nem zavar. Szerencsére olyan sűrűn nem iszom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 15 szep 08, 18:08:45 » |
|
Én mindig is utáltam...szóval együtt érzek veled Dani egy rakat szar az összes ilyen energiaital. Érdekes,az iváson kívül nem tolok semmit.Azt sem olyan durván,csak sör meg rum meg mikor mi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|