Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1350 Dátum: 14 márc 23, 18:37:49 » |
|
Elég sok elrettentő videó van arról, miből is készülnek a gyors kaják hamburgetei pl. De engem valahogy az különösebben sose zavart. Évente egyszer ha eszem, az íze miatt nekem megéri, bármiből is készült. A kínaiaknál gyakran a szennyvízből készítenek étolajat, és romlott ételeket készítenek, adnak el. Mindenkinek szíve joga eldönteni, eszi-issza vagy nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1351 Dátum: 14 márc 23, 18:45:53 » |
|
A kínaitól mindig gyomorrontásom van, viszont szadista vagyok és imádom tehát mindig eszek egy hónapban 2x. Bár arra nem veszem rá magam, hogy taurint igyak. Már a gondolattól is émelygek. Bár az olcsóenergia italokban elvileg nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1352 Dátum: 14 márc 23, 18:57:46 » |
|
Szadista akkor lennél ha mással etetnéd, akinek gyomorrontása van tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1353 Dátum: 14 márc 23, 18:58:29 » |
|
Én sose ittam még energiaitalt. xD Valahogy nagyon rosszul vagyok tőle, a puszta gondolatától is meg a hatásától is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1354 Dátum: 14 márc 23, 18:59:25 » |
|
Itt Debrecenbe van egy jó hely, ahol nagyon finom kínait csinálnak. Csak innen vagyok hajlandó kínait enni, nomeg amit házilag készítek anyával, de amúgy undorodom tőle. Nem tudom, hogy mi a háttere az itt készített kínainak, eredetileg nekem, úgy... az első evéstől számítva úgy a 10-ik alkalomig kikészítette a gyomrom, de most valahogy alkalmazkodott. Ha vasárnap nem marad kaja, akkor általában aznap még rendelünk. Bár én igyekszem megválogatni, mit kérek bele. Leírni nagyon nem tudom. 3 hozzávalót lehetett választani, plusz a köret. Én azóta is azt eszem, amit első alkalommal választottam, nem túl fűszeres, ráadásul egyáltalán nem édes.
Bár arra nem veszem rá magam, hogy taurint igyak. Már a gondolattól is émelygek. Ez valahogy tőlem is távol áll. Láttam már csúnya dolgokat... az kellően demotiváló volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1355 Dátum: 14 márc 23, 19:01:49 » |
|
Te kínait szoktál enni? De azért megölöd előtte őket, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1356 Dátum: 14 márc 23, 19:02:54 » |
|
Nem tudom Aes... nagyon piszkos lesz utánuk a pult, meg kitartóak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1357 Dátum: 14 márc 23, 19:03:21 » |
|
Itt Debrecenbe van egy jó hely, ahol nagyon finom kínait csinálnak.
Melyikre gondolsz? Nekem nincsenek annyira jó tapasztalataim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1358 Dátum: 14 márc 23, 19:06:13 » |
|
A zsibiről szoktunk lekérni. Tapasztalataink szerint ott a legfinomabb a kínai. A baráti köreimből is őket dicsérik a leginkább. Nem sokáig vannak nyitva, és a kiszállítás is kb egy óra, de megéri mert elég sok egy adag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1359 Dátum: 14 márc 23, 19:11:56 » |
|
Uhh az kint van a p*csába, akkor azért nem találkoztam még vele. Mondjuk ritkán szoktam kínaizni, csak ha úgy van és általában úgy van ha nincs idő másra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #1360 Dátum: 14 márc 23, 19:14:09 » |
|
Te nem kaptál megrendelő lapot? Azon házhoz lehet rendelni az egész egészségügyi bombát. Amúgy mi se tudnánk róla... emlékszem mikor elveszett a lap, 2 napon át kerestük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 19:14:45 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1361 Dátum: 14 márc 23, 19:20:49 » |
|
A csap vízben is női nemi hormonok vannak. Mégis isszuk.
A magad nevében beszélj. Én forrás vizet iszom, mert itt nálunk Visegrádon van egy forrás ahonnan lehet vizet hozni és mennyei a víz. A másik lehetőség a palackozott víz. Régebben felénk nagyon finom volt a csapvíz is, de jó pár éve, már ihatatlan néha... meg ráz is. O.o Aes, én se,mindig csak bele kortyoltam, múltkor heo-val ittunk, akkor ittam elsőnek végig egy energia italt. Nekem fura az íze, nem tudnék rászokni, meg inni gyakorta, sőt nem is szoktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1362 Dátum: 14 márc 23, 19:27:38 » |
|
Szadista akkor lennél ha mással etetnéd, akinek gyomorrontása van tőle. Mazoistára gondoltam, de pont Verával beszéltem biztos azért írtam szadistát. Ezt nem hagyhattam ki bocsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1363 Dátum: 14 márc 23, 19:29:49 » |
|
Úgy látom ez a szó berögzült rólam ugye? Lehet nekem ez lesz a káros szenvedélyem innentől kezdve úgy döntöttem. Mindenkit ostorral fogok ütlegelni. Kínai kaja... Hm, Nyugati aluljáróban van egy iszonyat jó, nemrég nyitott, és a mandulás csirkéjük egyszerűen isteni, bár én is már csak évente 2-3 alkalommal eszek ilyen helyen, de ez a hely még nekem is tudott újat mutatni. (Hülye ez a kép... )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 19:33:18 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1364 Dátum: 14 márc 23, 19:34:26 » |
|
Káros szenvedélyed a szadizmus... attól függ milyen területen. Amúgy szerintem, nem raknak bele undorító dolgokat és talán kutyát sem, csak szimplán zsíros nagyon nekem, aki amúgy is alig eszik hús és zöldségeken él. Viszont a sushi nagyon jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|