24 nov 16, 03:32:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 325250 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1230 Dátum: 12 dec 17, 22:50:14 »

Idézet
Szerencsére új szabályozást vezettek be, így én nagyjából akkor találkozok dohányos zsidó emberrel ha utcán járkálok, ott meg maximum nagy levegőt veszek, amíg elhaladok mellette. Annak is örülök, hogy a kocsmák és a vendéglátó helyek szigorúan betartják az előírásokat, és a dohányosok zsidók tényleg a helytől öt méterre szívhatják csak a cigarettájukat.
Meglehetősen unfair volt az a helyzet, hogy bármikor, amikor én a barátaimmal elmentem valahova iszogatni, akkor egyébként folyamatosan szagolhattam a dohányosokkal zsidókkal együtt a füstjüket a koszos kipájukat..

Bocsi a "zsidózásért", nem akarok ilyesmit belemagyarázni a mondandódba, de most annyira sikerült egy annyira tipikus kirekesztő szöveget mondanod, hogy nem bírtam megállni, hogy ne alakítsam át, rávilágítva ezzel az egészenk a hangulatára. xD Ha te magad cserélted volna ezeket a szavakat, Gyöngyösi Márton egyből neked adná az összes pénzét gyönyörében. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 17, 22:54:56 írta Aes Sedai » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1231 Dátum: 12 dec 17, 22:52:21 »

Elérkeztünk arra a pontra, amikor a moderátor kezd zsidózni. Imádlak, NKWT  bow
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1232 Dátum: 12 dec 17, 22:58:09 »

Öhh, hát Te vagy a moderátor, ha szerinted ez mehet, akkor nekem ne szabadkozz.  Nevet
Mondjuk nem tudom, hogyan kapcsolódik ez a kirekesztéshez, a zsidókhoz meg pláne. A dohányosok tényszerűen veszélyeztetik az én életemet mikor mellettem szívnak és emiatt passzív dohányossá válok. A zsidók nem veszélyeztetnek semmivel.
Egyébként persze ez jó játék, kicserélgetni a szavakat, de így bárkinek a hozzászólásából lehet negatív szöveget gyártani kirekesztéssel meg hasonlókkal.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1233 Dátum: 12 dec 17, 22:58:40 »

Elérkeztünk arra a pontra, amikor a moderátor kezd zsidózni. Imádlak, NKWT  bow

Na, az egyszerűség kedvéért a fenti hozzászólásomban idézőjelbe tettem a "zsidózás" szót. Így talán tanult kollégám is megérti, hogy a fenti szövegnek semmi köze nem volt semmilyen etnikumhoz sem, csupán Laterneman-nak szántam némi csipkelődésként. Ő meg fogja ezt érteni, de csakis a te kedvedért leírom egyszerűen is: Laterneman hozzállását a  dohányosokhoz a nácik zsidókhoz való hozzállásához hasonlítottam, hogy ezzel nyaggassam egy kicsit. Így már érthető?

-------

Laterneman! Nevet Te legalább érted, ha persze tagadod is a hasonlóságot, de ez asszem érthető. xD Bár kár tagadni. Megbélyegzel egy csoportot. A többi csak rizsa, mindenkinek van érve a megbélyegzésre. xD Azon meg ne vitatkozzunk, hogy melyik jogos és melyik nem. Tekintheted szar viccnek is tőlem Nevet Náci kártya rulz xD
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 17, 23:06:10 írta Aes Sedai » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1234 Dátum: 12 dec 17, 23:07:40 »

Idézet
Na, az egyszerűség kedvéért a fenti hozzászólásomban idézőjelbe tettem a "zsidózás" szót. Így talán tanult kollégám is megérti, hogy a fenti szövegnek semmi köze nem volt semmilyen etnikumhoz sem, csupán Laterneman-nak szántam némi csipkelődésként. Ő meg fogja ezt érteni, de csakis a te kedvedért leírom egyszerűen is: Laterneman hozzállását a  dohányosokhoz a nácik zsidókhoz való hozzállásához hasonlítottam, hogy ezzel nyaggassam egy kicsit. Így már érthető?
Tényleg ennyire nem jött át a szarkazmus?  Hmm?
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1235 Dátum: 12 dec 17, 23:10:09 »

Laterneman! Nevet Te legalább érted, ha persze tagadod is a hasonlóságot, de ez asszem érthető. xD Bár kár tagadni. Megbélyegzel egy csoportot. A többi csak rizsa, mindenkinek van érve a megbélyegzésre. xD Azon meg ne vitatkozzunk, hogy melyik jogos és melyik nem.

Az, hogy a passzív dohányzás is elősegítheti a rák bizonyos fajtáinak kialakulását, meg még valószínűleg sok más légúti betegséghez is vezethet az tény. Az pedig, hogy szerinted a zsidók, vagy bárki más veszélyeztet bárkit-bármit az vélemény.
Egyébként meg miféle megbélyegzés? Semmivel sem bélyegeztem meg a dohányosokat. Szerintem nem hülyék, nem büdösek, nem alja faj. Sőt sokszor úgy vagyok vele, mint Loah, hogy kimegyek a barátaimmal én is a levegőre míg ők szívják a halálpálcájukat, mert tovább beszélgetünk. Csak ezt én akarom eldönteni, hogy mikor akarom szívni a dohányfüstöt.

Ha ez is kirekesztés, akkor minden kirekesztés. Az is, hogy fiatalok nem ihatnak közterületen, vagy az is, hogy hol parkolhatsz a kocsiddal. Minden kirekesztés, hisz az állam rendelkezik a legális erőszak monopóliumával. De azért remélem tudod, hogy más ha azt mondják, hogy a részegek nem mehetnek be hányni a játszótérre, és az ha mondjuk Te nem mehetsz egyetemre, mert keresztény vagy.  Mosolyog
Naplózva

Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #1236 Dátum: 12 dec 17, 23:14:42 »

Inkább alkoholizáljunk.
Egyébként szeretem, amikor ilyen viták alakulnak ki fórumon, ahol értelmes pro-contra érvelés zajlik, nem pedig vagdalkozás.
Érdekesen alakulnak a dolgok Nevet
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1237 Dátum: 12 dec 18, 01:30:54 »

Jah alkoholizáljunk (csak ne hányjunk a játszótérre, mert az csúnya dolog és még illegális is).  smirksweat
Egyébként ezt nem értettem h egyesek annyit isznak h behánynak.
Az ember (elvileg) azért iszik h jól érezze magát, a hányás az kellemetlen (gondolok itt pl az influenzára, v a gyomorrontásra.)
Az alkoholtól jól érzi magát az ember (én pl vigyorgok mint a fakutya), de ha valaki eltúlozza akkor jön a "kis Vuk" és az már nem jó érzés, és ezt tudják még is annyit isznak.  >.<#  Ez 1 paradoxon.  Technikai KO
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1238 Dátum: 12 dec 18, 02:01:03 »

Hú, azt az almás tanácsot majd kipróbálom én is, Lew. Tényleg beválik? Tesómnak én szoktam tölteni a cigijét, nagyon imádom, tök szórakoztató tevékenység. Nevet

Bízz bennem Nevet kolis vagyok, tudom mit beszélek Nevet Ha nagyon száraz a dohány 8 felé vágsz 1 jó lédús almát, abból 4 kis cikket beleteszel a dohány mellé. Kb óránként összerázod és állni hagyod. Nagyon jó kis módszer. Valszeg működne más gyümölccsel is. Én almával csinálom mert az a legolcsóbb Nevet és tök jó illata lesz.

Ayumi: Senki nem úgy kezdi hogy márpedig én most hányásig iszom magam Nevet Legtöbbször nem is akkor hányja szét az agyát az ember amíg pörög, hanem ha leáll Nevet Amíg pörög addig semmi baja és csak küldi lefele a nektárt, de amint hazaér és befekszik az ágyba és forog a világ  Lehánylak Nem tudod nyitvatartani a szemed de amint becsukod jön visszafele a jóság Nevet Ezért van a kiskukám az ágy mellett...  Hümm-hümm
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1239 Dátum: 12 dec 18, 02:05:04 »

a beidézgetést, ha nagyon vágysz rá megoldom holnap/holnapután, ha nem felejtem el, de sajna a napokban nem igen van rá lelki állapotom...

az ivásnál meg hát könnyű átesni a ló másik oldalára... elég lehet hozzá egy poháka többlet, ha pl. nem evett eleget az ember, nem aludt eleget az ember, bármi... (elvégre az etilalkohol is "méreg"... bár mint ezt már sokszor említettem a konyhasó is)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #1240 Dátum: 12 dec 18, 02:10:24 »

Na ezért nem iszok annyit h hányjak.  >.<#
Mindig csak annyit öntök magamba h magamnál legyek és tudjam h nem szabad elaludni piásan mert baj lesz.  smirksweat
1x annyira másnapos voltam 1 lagzi után h ihaj, csak öntöttem magamba, 1 feles=semmi hatás, másik feles=semmi, stb. aztán cikkcakkosan közlekedtem. Másnap meg "fürge róka lábak..."  Technikai KO
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1241 Dátum: 12 dec 18, 10:00:57 »

Basszus.. Ennyi agymenést... Mért cigizek? Mert jól esik basszus! Jó érzés megállni a rohanásban, és elszívni 1 szálat.. Megnyugtat meg miden... Emberi jogom tönkretenni magam valamivel, és Aes jól írta.. Ez kirekesztés a társadalom részéről, hogy megmondják hogy hol dohányozzak hol nem.. Na meg elég szánalmas indok, hogy a passzív dohányzás, bla-bla bla.. Hát figyeljetek.. Az hogy én cigizek melletted az zavar.. Látod a füstöt, stb... De fogalmad sincs hogy milyen gázok terjengenek a levegőben, amiket észre se veszel, és mérgezőbbek mint a cigifüst... Kúl
Pl télen falun.. Mindenki szénnel tüzel, úgy teli van széngázzal, meg korommal a levegő, hogy ahhoz képest a dohányosok, meg az 1000 éves Kamaz, ami ki sem látszik a kipufogó füstből az egészséges hegyilevegőt pöfög...

Am ja... Az az érzés ismerős nekem is, hogy csúszik le a pálinka mint a víz, fél óráig semmi hatás, utána meg mint akit megrúgott a ló... Ilyenkor húbazzeg irány levegőzni... Amúgy mostanában azt veszem észre, hogy rohadtul be tudok álmosodni a piától.. Sokszor majd elalszok állva.. Igaz 12-14 óra meló után megyek mindig bulizni... Hajnalban azért már kezdek besokallni...
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1242 Dátum: 12 dec 18, 12:43:13 »

Basszus.. Ennyi agymenést... Mért cigizek? Mert jól esik basszus! Jó érzés megállni a rohanásban, és elszívni 1 szálat.. Megnyugtat meg miden... Emberi jogom tönkretenni magam valamivel, és Aes jól írta.. Ez kirekesztés a társadalom részéről, hogy megmondják hogy hol dohányozzak hol nem.. Na meg elég szánalmas indok, hogy a passzív dohányzás, bla-bla bla.. Hát figyeljetek.. Az hogy én cigizek melletted az zavar.. Látod a füstöt, stb... De fogalmad sincs hogy milyen gázok terjengenek a levegőben, amiket észre se veszel, és mérgezőbbek mint a cigifüst... Kúl

Létezik kirekesztés és létezik szabályozás. A különbség azonban egyértelmű, ahogy le is írtam az előző válaszomban, csak úgy látszik nem olvastad el, vagy nem sikerült értelmezni. De akkor vegyük újra.  Hümm-hümm

Azt, hogy vezető, dohányzó ember vagy azt Te magad vállalod az ezekkel járó dolgokkal együtt. Ezek a Te döntéseid. Ezáltal szabályozható dolgok, főleg ha emberek életének károsításában játszanak szerepet - például mások légterében cigizel, vagy leparkolod az autód az út közepén.
Az a kirekesztés, mikor olyan dolgokat szabályozunk, amiről az illető nem tehet, például kereszténynek, arabnak, zsidónak született és ezáltal meg akarjuk tiltani neki, hogy teszemazt házasodhasson más rasszokkal. Vagy mondjuk származásából adódóan ne járhasson egyetemre. Egyik sem károsítja mások életét, nem korlátozza mások jogait, mégis szabályozzák. Például a Benes-dekrétumok is tipikusan ilyen szabályok egyébként, hisz nem tehetnek arról az emberek, hogy magyarnak születtek, mégis elvették tőlük az állampolgárságot, nyugdíjat, meg csomó mindent.

A szánalmas indok az, amikor a hozzád hasonló ki-ha-én-nem embereknek annyi empátiájuk sincs mások felé, hogy ők bezzeg kemény gyerekek és azért is szeretnék mások arcába fújni a füstöt. Mert őket megnyugtatja, meg minden. Engem meg nem, na hoppá! Ohh My God De mondjuk engem meg megnyugtat ha lövöldözhetek másokra. Milyen szánalmas indok, hogy eltalálhatom, meg blablabla....
Az meg, hogy egyébként milyen gázok terjengenek a légkörben tök jó dolog, de hogy merül ez fel egyébként ebben a témában? Ja hogyha már szívjuk azokat a gázokat, akkor dögöljetek meg, szívjátok a cigifüstöt is?

Igen, mérgezőbbek. És? Igen, szívjuk őket. És? Hidd el van azért nem egy szervezet, amelyik próbálná ezeknek a gázoknak a visszaszorítását eszközölni. Ők azok, akikre általában a hozzád hasonlók csak legyintenek, hogy hülye hippik. De még mindig nem értem, hogy ez hogy jön ide? Baromira nem releváns abban a kérdésben, hogy egyébként a cigarettázást korlátozták. Vagy ha Neked koszos a pólód, akkor inkább belefetrengesz a sárba a gatyáddal is? Okosabban már na. kacsint

Bár amúgy szerintem a probléma ott van, hogy a zavar és az árt kifejezéseket kevered. Az ha mellettem valaki tenisz meccset néz és nem szeretem a teniszt az zavarhat, de ártani nem árt. De ha valaki mellettem cigizik és nekem ugyanúgy szívnom kell a füstjét az nyilván zavar is és árthat is.

a beidézgetést, ha nagyon vágysz rá megoldom holnap/holnapután, ha nem felejtem el, de sajna a napokban nem igen van rá lelki állapotom...

Hehe ezt most veszem csak észre.  Nevet Nem, annyira tényleg nem vágyok rá, csak három hozzászólásban kértelek, hogy kérlek ne állíts valótlant, vagy állíts, csak akkor bizonyítsd.  Nevet De tudom, hogy egyébként két állítás lecsekkolása három (abból kettő egy soros) hozzászólásban iszonyatos lelki erőt követel, így persze tudok várni.  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 18, 13:00:29 írta Laterneman » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1243 Dátum: 12 dec 18, 13:10:05 »

Istenem, mi lett itt. Pedig én nem akartam mást, csak kipróbálni a náci kártya alkalmazását. Csak mert balfelől ez akkora divat, és mindig is érdekelt, hogy milyen érzés a gyakorlatban. ikszdé Hát semmi extra, pont olyan értelmetlen akkor is ha magad használod, mint ha ellened használják. Egyébként nem gondolom azt, hogy Laterneman elvei "nácik" lennének. Én meg különben is mindig a kijelölt helyen dohányzom, ha van egyáltalán olyan, és igyekszem nem az orra alá fújni a füstöt senkinek, aki nem szereti, mert bunkóság.  Még a kocsmai kitiltás se zavar annyira, mint amire előzőleg számítottam. Ha meccset nézek a kocsmában, akkor zavar, hiszen nem akarok lemaradni semmiről, de cigizni is akarok. De ilyen csak ritkán van, túl lehet élni, a többi alkalommal meg simán kimegyek, ha kell, nem halok bele.

Off: azt viszont nem vágom, mi értelme van Nagybetűvel írni a Személyes Névmásokat.  Ez nem csak, hogy nyelvileg teljesen helytelen, hanem még olyan felesleges modoroskodás is. Szokj le róla,  a te hozzászólásaidnak ilyen gagyi trükkök nélkül is bőven van értelme.
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1244 Dátum: 12 dec 18, 13:21:01 »

Off: Nem mintha megakarnám védeni.. de ez egy stilisztikai fogás amit én is szoktam használni... és nem értem miért is kellene leszoknia róla. Ez nem trükk hanem egy önkifejezés mód.. lévén interneten vagyunk és a hangsúlyba sokat nem lehet fektetni.
Semmi értelme, igazad van.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins