24 nov 16, 08:52:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 326373 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1095 Dátum: 12 máj 30, 23:12:22 »

Oké, a  dohányos és dohányos közt van különbség. Én napi-kétnpai egy dobozzal szívok. Van aki heti uganenynit. Van aki napi kettőt, hármat, avgy többet. Ez-az nyilván lerakódik, de az szerintem könynen hiehtő, hogy a legtöbb emebrnél nincs oylan különösebb látható különbség.
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1096 Dátum: 12 máj 30, 23:42:07 »

Ez pusztán genetika kérdése. Vannak, akik életük végéig kemény dohányosok, mégsem alakul ki a szervezetükben semmilyen káros szövődmény, mások meg belehalnak a tüdőrákba úgy, hogy életükben egy slukkot nem szívtak még...
Naplózva
Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1097 Dátum: 12 máj 31, 12:12:46 »

De ez tényleg így van. :S Hányszor lehet hallani, hogy azt mondják, "pedig nem is dohányzott"...
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1098 Dátum: 12 máj 31, 12:47:57 »

igen őket sajnálom azért.......hiszen ők azért nem dohányoznak mert nem akartak amiatt meghalni mégis így lett.......erre azért próbálok odafigyelni én is....hogy ne fújjam más arcába
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Stance
*

« Válasz #1099 Dátum: 12 máj 31, 13:28:19 »

Még jó, hogy a tüdőráknak az ég egy adta világon semmi köze a cigarettához. Mosolyog
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1100 Dátum: 12 máj 31, 13:35:08 »

Stance ha nagyon akarod akkor minden lehetséges... de úgy látom 1 kommentet kellet írnom ebbe a nagyon elhagyatot témába és már is "kivirágzott"!

De amúgy igazad van Sorrow, pont ezért én sem fújom senkiébe pláne mivel bunkóság! Bár amikor véletlenül oda szál és úgy pattognak nekem azt nem szeretem, de akkor jövök a "szépre száll a füst... de hülye aki állja" szöveggel.
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #1101 Dátum: 12 máj 31, 13:41:27 »

Viccen kívül neha napján amikor ragyujtok akkor a pofamba száll meg a szemébe xd
De hála a jó égnek nem dohányzom annyiszor hogy ez magtortenjen sokszor.neha belefér .....mondjuk amit ma lattam az mar szerintem sok!
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1102 Dátum: 12 máj 31, 13:52:46 »

A tüdőrákos dolog kérdéses. Szerintem annak egyértelműen van alapja, hogy a kockázatát nagyban növeli a masszív dohányzás. Még a szeméyles tapasztalataim is ezt mutatják, két embert  ismerek, akinek volt vele gondja (az egyikük belehalt, a másik nem) és mindkető elég keményen szívott. Ez magában persze még tudom, hogy nem bizonyít semmit.
De szerintem még senki nem kapott tüdőrákot attól, hogy párszor az arcába szállt a füst.

Mugen, neked még nem kéne cigizned, fiatal vagy hozzá. Oké, írtad,, hoyg csak néha-néha gyújtasz rá, meg te tudod, csak megjegyeztem.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 13:54:40 írta STM » Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #1103 Dátum: 12 máj 31, 13:54:36 »

ja azért érdekesebb lenne ha leírná mindenki az életkorát és úgy írná h mivel pusztítja a testét....Nyelvesít
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1104 Dátum: 12 máj 31, 13:55:24 »

Aki tudatni akarja másokkal, annak úgyis ott van a profiljában.
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #1105 Dátum: 12 máj 31, 13:59:06 »

STM
Ne szokj hozzá!de igazad van....
Ennyit se kellene:), de én mar azt se csinálom h veszek egy dobozt azt majd el fogy....hanem. Nem veszek ma. Ha annyira kell kérek.
Az alkohol a jó xd
De amit ma lattam az mar komolyan ...én mondom h mi a fesz van?!?!
Imádom ezeket a burkolt trolkodasokat jobb mint ez az újkeletű nyílt!!
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 13:59:38 írta mugen » Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1106 Dátum: 12 máj 31, 14:26:21 »

Még jó, hogy a tüdőráknak az ég egy adta világon semmi köze a cigarettához. Mosolyog

Nem tudom, ezt honnan szedted, de gyorsan nézz utána, mielőtt még másnak is ezt mondod. Nevet Semmi köze a tüdőráknak a cigarettához? A füstjében a 4000 különböző alkotóelemből 50 bizonyítottan rákkeltő hatású. Természetesen nem feltétlen kell pont a tüdőben sejtburjánzást előidéznie, mert ahány szerv, szövet, annyiféle rák létezik, de szerintem a tüdő is ide tartozik, akárhonnan is próbálom megközelíteni a dolgot. Nevet
Naplózva
naruto-chan
Chuunin
*

Főcickány :D

« Válasz #1107 Dátum: 12 jún 25, 12:46:32 »

mindenről le lehet szokni,csak rohadt nehéz...

Igen le lehet szokni mindenról ebben igazad van Mosolyog  Csak már most 19 leszek megvan már 5 éve hogy cigizek.  Láncdohányos vagyok nemtudom tisztában vagy e a fogalommal hogy az mit jelent de ha igen akkor szerintem érteni fogod hogy most mennyire lehetek rákattanva.
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1108 Dátum: 12 jún 25, 13:38:38 »

És ezzel most mit kezdjünk? Csakis rajtad áll, hogy le akarsz-e szokni róla. Ha elhatároztad és tényleg kitartasz mellette, akkor sikerülni fog, kedves Naruto-chan.
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #1109 Dátum: 12 jún 25, 13:52:58 »

Kipróbálni mindenki kipróbálja egyszer. Abból lesz tarhálás. Abból hogy vegyünk egyet felesbe. Abból a heti egy majd több doboz. Mondjuk én két éve cigizek de eddig hetente max 3-4 dobozzal szívtam el és gyakran napokig rá sem gyújtok. Nyilván a rituálé maga, a közösségbe való tartozás és a függőséget okozó anyagok miatt lehet rászokni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins