Stance,nem tudom miért de amit írtál azt én úgy értelmezem,mintha azt akarnád mondani jobb,ha az ember csendben van,és megtartja a véleményét,mert ha elmondja az lehet,csak olaj lesz a tűzre.
Tudom sokan vannak,akik nem beszélnek,de én ilyen dolgokban muszáj véleményt nyilvánítsak!Egyebet nem tehetek,mert nem vagyok elég "NAGY" ahhoz,hogy bármiféle szervezkedésbe kezdjek,és nem is az én stílusom.Sajnos az a baj,hogy szóval semmire se megy az ember,csak akkor ha mutat is valamit.Az mindegy mit,lehet erőszakos vagy sem,az emberek többnyire csak az eseménynek nevezhető dolgokra figyelnek föl.Elég egyszerű példa az is,mikor a gyerek rossz az iskolában,és addig meg se parittyázza a tanárokat,amíg be nem írnak egy intőt...Én szinte minden nap találkoztam ezzel az elmúlt tanévben.
Egyetértek azzal,hogy mindenki a saját életének kovácsa.Az hogy ki mit miért tesz,az a saját szívügye.Lehet nem szép, ha az ember befolyásolni akar valakit,de attól még hogy "hagyja" magát befolyásolni,az nem feltétlenül kell rossz legyen.
Itt a nem az elrontás folyamatáról beszélek,hanem pont a javításról.Ha én valakinek elmondom,ez meg az esetleg miért nem jó,és hogy lenne jobb,előfordulhat,hogy meghallgatja,és változtat az addigi dolgokon.Ha meg nem érdekli,azzal én nem tudok mit kezdeni,én csak jót akarok,a reakció viszont többnyire ugyanaz.Elutasítás.Így nem várhatom el,hogy hallgassanak rám.Nem is teszem.Lehet ostobának tűnök,de nem az a célom,hogy mindenbe beleszóljak.Szeretném ha jól sülne el,de mindenki másképp fogja föl.
És nem akarok terroristának tűnni!
Egyszerűen ilyen vagyok,még ha nem is tetszik akkor is.
És igazából nem is vagyok semmi ellen,(és cigi ellenes sem vagyok,de attól még nem akarok élni vele! )pont azért,mert mindegy mit teszek,a világon azért van annyi ember,hogy mind különbözzünk,más legyen az álláspontunk,sose fog konkrétan egy valakinek a szava érvényesülni mindenkire.
A törvényt is ezért sértik meg annyian.Mert mindenki mást akar.Mást tart jónak,mások az elképzelései.Ez ellen nem is lehet mit tenni.ÉN elfogadom ezt,de attól még remélem nem dől össze a világ,ha néha kimondom amit gondolok.Főként akkor nem mikor közben jó szándék vezérel,csak másnak ez nem annyira tetszik.Ez van.
Én a naiv csoportba tartozom, aki abban bízik,egy nap minden szép és jó lesz egyszer.Hiába nem lesz,reménykedni mindig lehet és kell,mert a remény hal meg utoljára.Sajnos vannak dolgok,amik nem változtathatók,de amin lehet,azért próbáljunk meg tenni is!Mindenki maga döntse el,mi is az amin változtatni lehetne.Persze ezt sem muszáj.Csak időnként nem árt.
Becsüljük azt ami körénk épült,s legfőképpen becsüljük önmagunkat.Mindenkinek joga van azt tenni amit jónak lát.De attól még időnként meg lehet hallgatni másokat is.
Erről ennyit.
Minagi egyetértek veled.És tulajdonképpen pont ezek azok a dolgok azok,amik miatt sok ember szenved,vagy fog,csak még nem látja előre.De egy idő után mindenki rájön a hibáira.De lehet hogy nem. Amilyen a mosdó,olyan a törölköző.
Nem ez a legjobb közmondás erre,de hirtelen csak ez jutott eszembe...
Remélem érthető vagyok,és nem áll szándékomban senkit se megsérteni.Általában ha hibázom,többnyire belátom azt.Nem tudom,hibáztam-e azzal,hogy leírtam ide mindezt,de ha igen,akkor elnézést kérek.