24 nov 16, 06:18:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 325766 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Luna-san
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #975 Dátum: 11 júl 11, 20:13:48 »

Lew örülök az őszinteségednek! Mosolyog

STM: Na látod,én is pont emiatt vagyok bánatos! Szomorú De ez van,ilyen mindig is volt,és lesz is!
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #976 Dátum: 11 júl 11, 20:31:27 »

Meg kell jegyezni, hogy aki befolyásolni akar téged, az Nem a barátod. Mindenki a saját útját járja... mert mindenki a saját hibáiból tanul... nekem is mondták a szüleim, hogy ne csináljam ezt meg azt, mert én is fel leszek pofozva az élet által. Hát akkor fel leszek. Csak azt tudhatod, amit átéltél. Valaki tesz magáért mert érzi belül, hogy kell, valaki pedig lesz*rja és hazudik magának. Most ez mást miért bánt? Ha szánalmasnak tartanátok őket, akkor nem ítélkeznétek és gyűlölködnétek (kinek inge), mert a szánalom definíciójának tartalma közel sem áll ehhez. Plusz... ha valami ellen vagy, akkor azt mindig csak táplálod tovább, ahelyett, hogy enyhítenéd azt... a társadalmi normák ellen-mozgalmai mindig ezek ellen irányulnak, ahelyett, hogy valami mellett lennének. Itt élő példaként említhetem a facebookon megalakuló eseményeket, csoportokat: százezren a fairtás; háborúzás; kutyakínzás ellen. Mitől lesz jobb, ha csak ítélkezünk? Csak rontunk a helyzeten. Mikor hívnak meg "százezren a növényültetés mellett" klubba, vagy béketüntetésre, csoportos gazdi keresés eseményre, értelmes tv-műsorok csoportba ahelyett, hogy csak szajkóznánk, hogy a VV hulladék, agymosató sorozat? Ezzel van itt a baj... mindenki csak beszél, de senki sem cselekszik. Törődjön mindenki a maga dolgával, mert mindenki kizárólag a saját sorsának kovácsa.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #977 Dátum: 11 júl 11, 21:56:06 »

Értem mit mondassz Stance és van benne igazság.De azért van különbség aközött hogy az ember önzetlenségből akar segiteni vagy bele üti az orrát olyanba amibe nem kéne.

És egyébként teljesen egyetértek veled. Sajnos ilyen világban élünk. Mindenki azt szajkozza hogy minden mekkora sz*r stb de ha megkérdeznénk hogy: Oké tudjuk hogy sz*r de akkor mondd meg hogyan lehetne jobb. Mit csináljunk?
akkor egyből ku**olna az összes.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #978 Dátum: 11 júl 12, 16:39:53 »

Már önmagában a szülőnek milyen szörnyű érzés lehet,ha  látja milyen irányba "fejlődik" a gyermeke,az meg végképp borzalmas,hogy nem tud segíteni. Szomorú
Tudod itt az a gond, hogy sok-sok szülő miatt történik mind ez. Itt legtöbbször nem a gyermek b*ssza el magát, hanem már a szülők megrontják szegényt gyereket amint megszületett.

De Luna-san azt viszont meg kell értened, hogy ha valami "menő" akkor sok embernek egyszerűen Kell csinálni azt amit mindenki, mert nekik erre szükségük van. De hogy valaki korán elkezd cigizni, drogozni és nagyon korán szexuális életet élni, mert hogy tök jó hogy már nem szűz többé, azt én sem értem meg, és nem is fogom. Viszont, én annak sem látom értelmét hogy valaki nagyon cigi ellenes legyen. Annak mi lenne az értelme hogy olyan kulcstartót, pólót vagy bármit hordasz ami azt mutatja hogy ne cigizz, vagy csak egyszerűen hangoztatod? Az hogy valaki dohányzik, az  ő csak is maga döntötte el. Mondhat "Nem"-et simán, hogy ha valaki megkínálja egy szál cigivel, ehez nem kell sok akarat erő, igaz sokan nem tudnak Nem-et mondani.
Itt van pl az hogy betiltják hogy éttermekben ne dohányozzon az ember vagy kávézóban. Most emiatt nem fognak az emberek nem dohányozni, egyszerűen, nem fognak oda járni. Tök jól meg voltak a külön dohányzó és nem dohányzó részlegek, mindenki boldogan evett és kávézott, most mi értelme ezt tönkre tenni.

Nem fognak rád hallgatni, nem miattad, ne vedd sértésnek egyszerűen, ahogy Stance írta, az embernek kell rájönnie, hogy mi a jó vagy a rossz. Persze ez nem mindennel igaz, és sok ember elég ostoba hogy felfogja mit csinál, na meg nem bír mértéket tartani.

Én valahogy például nem bírom a sört, de ahogy te úgy én is kicsi korom óta iszom egy kis bort. Evés után pl. De hogy minden hétvégén gyakorlatilag kötelező bulizni azt nem értem. Elhiszem hogy kell a kikapcsolódás, de minek állandóan leinnia magát az embernek. Miért nem tudnak sokan, normálisan inni. Vagy ahogy én mondom magamra, okosan inni.

Tudod ebben a korban amiben benne vagy, meg később is, az emberek éppen rájönnek a világ nagy dolgaira, rájönnek hogy lehetnek önállóak, hogy a szülők "fogságban tartják" őket de a barátaik hűek és azt csinálják amit te, vagy te amit ők... Sokan nem gondolkoznak mint te, nagyon sokan, de nem igazán tudod őket ráébreszteni semmivel. Vagy felnőnek és rájönnek hogy ezt elrontottam, és megváltoznak vagy süllyednek egyre lejjebb.

De ez nem csak ezekkel a káros dolgokkal van így, Például felhoznám a hajfestést. nem tudom hányan festik a hajukat itt a fórumon nem is izgat, de hogy ilyen fiatalon, 14 évesen egészen felfelé egyre többen festik ezzel tönkre teszik a hajukat. Így is sok embernek betegség miatt, vagy táplálkozás miatt, vagy esetleg a genetika miatt sajnos kevés hajat van, plusz még festi és nem gondol olyanra hogy elrontja 30 éves korára.

STM, hát sajnálom hogy vége a róka mentek mókának, de bírd ki megint 20 évig... és elmondhatod  majd ugyan ezt. Nyelvesít

Na elnézést, kicsit csipegettem ebből és abból, és nem tudtam mindent leírni mert mennem kell, de remélem érthető volt az egész.
Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #979 Dátum: 11 júl 12, 19:13:57 »

Stance,nem tudom miért de amit írtál azt én úgy értelmezem,mintha  azt akarnád mondani jobb,ha az ember csendben van,és megtartja a véleményét,mert ha elmondja az lehet,csak olaj lesz a tűzre.
   Tudom sokan vannak,akik nem beszélnek,de én ilyen dolgokban muszáj véleményt nyilvánítsak!Egyebet nem tehetek,mert nem vagyok elég "NAGY" ahhoz,hogy bármiféle szervezkedésbe kezdjek,és nem is az én stílusom.Sajnos az a baj,hogy szóval semmire se megy az ember,csak akkor ha mutat is valamit.Az mindegy mit,lehet erőszakos vagy sem,az emberek többnyire csak az eseménynek nevezhető dolgokra figyelnek föl.Elég egyszerű példa az is,mikor a gyerek rossz az iskolában,és addig meg se parittyázza a tanárokat,amíg be nem írnak egy intőt...Én szinte minden nap találkoztam ezzel az elmúlt tanévben.

Egyetértek azzal,hogy mindenki a saját életének kovácsa.Az hogy ki mit miért tesz,az a saját szívügye.Lehet nem szép, ha az ember befolyásolni akar valakit,de attól még hogy "hagyja" magát befolyásolni,az nem feltétlenül kell rossz legyen.
    Itt a nem az elrontás folyamatáról beszélek,hanem pont a javításról.Ha én valakinek elmondom,ez meg az esetleg miért nem jó,és hogy lenne jobb,előfordulhat,hogy meghallgatja,és változtat az addigi dolgokon.Ha meg nem érdekli,azzal én nem tudok mit kezdeni,én csak jót akarok,a reakció viszont többnyire ugyanaz.Elutasítás.Így nem várhatom el,hogy hallgassanak rám.Nem is teszem.Lehet ostobának tűnök,de nem az a célom,hogy mindenbe beleszóljak.Szeretném ha jól sülne el,de mindenki másképp fogja föl.

És nem akarok terroristának tűnni! Neeem Egyszerűen ilyen vagyok,még ha nem is tetszik akkor is.

És igazából nem is vagyok semmi ellen,(és cigi ellenes sem vagyok,de attól még nem akarok élni vele! )pont azért,mert mindegy mit teszek,a világon azért van annyi ember,hogy mind különbözzünk,más legyen az álláspontunk,sose fog konkrétan egy valakinek a szava érvényesülni mindenkire.
A törvényt is ezért sértik meg annyian.Mert mindenki mást akar.Mást tart jónak,mások az elképzelései.Ez ellen nem is lehet mit tenni.ÉN elfogadom ezt,de attól még remélem nem dől össze a világ,ha néha kimondom amit gondolok.Főként akkor nem mikor közben jó szándék vezérel,csak másnak ez nem annyira tetszik.Ez van.

Én a naiv csoportba tartozom, aki abban bízik,egy nap minden szép és jó lesz egyszer.Hiába nem lesz,reménykedni mindig lehet és kell,mert a remény hal meg utoljára.Sajnos vannak dolgok,amik nem változtathatók,de amin lehet,azért próbáljunk meg tenni is!Mindenki maga döntse el,mi is az amin változtatni lehetne.Persze ezt sem muszáj.Csak időnként nem árt. Mosolyog
Becsüljük azt ami körénk épült,s legfőképpen becsüljük önmagunkat.Mindenkinek joga van azt tenni amit jónak lát.De attól még időnként meg lehet hallgatni másokat is.

Erről ennyit.

Minagi egyetértek veled.És tulajdonképpen pont ezek azok a dolgok azok,amik miatt sok ember szenved,vagy fog,csak még nem látja előre.De egy idő után mindenki rájön a hibáira.De lehet hogy nem. Amilyen a mosdó,olyan a törölköző.
Nem ez a legjobb közmondás erre,de  hirtelen csak ez jutott eszembe...

Remélem érthető vagyok,és nem áll szándékomban senkit se megsérteni.Általában ha hibázom,többnyire belátom azt.Nem tudom,hibáztam-e azzal,hogy leírtam ide mindezt,de ha igen,akkor elnézést kérek.
Naplózva

Stance
*

« Válasz #980 Dátum: 11 júl 12, 19:51:11 »

Elég összetett ez a téma és valamilyen szinten félre is értelmezted amit írtam. Például azt, hogy elsősorban nem neked céloztam, hanem "csak úgy".
Amit tisztázni kell, hogy hiába mindenkinek más a világnézete, ha igazság csak egy van. És amíg nem látod az igazságot, amíg nem látod át a helyzet(ek)et, addig hiába cselekszel, mert csak butaságot csinálnál. Itt példaként az előbb említett "mindig valami mellett, nem valami ellen" dolgot tudom felhozni, hogy ugye csak táplálod, rosszabbítod a helyzetet azzal, hogy tükröt állítasz a butáknak. Mert annak nem lehet segíteni, aki a kezét a falnak nyújtja! Másodrészt nagyon sokan azt mondják - magamról tudom -, hogy a jóindulat vezérli őket, miközben az ördög a fülébe suttog... például én Jézus és Buddha tanait nagyra becsülöm, mert sok szerepet kaptak az életemben, no de elmúlt héten is azon gondolkoztam, hogyha vajon meghalna egy családtagom, vagy a szemem láttára vernék meg egy barátom, akkor bosszút állnék-e... mert ugye a gyűlölet csak gyűlöletet szül és azoknak, akik ilyeneket csinálnak szeretetre van szükségük különben nem szüntetjük meg a problémát gyökerestül, erőszakkal csak ideiglenesen tudjuk és így soha nem lesz béke. Azzal nyugtattam magam nagyon sok ideig, hogy egyáltalán nem a gyűlölet vezérelne, hanem az, hogy az ilyen embereket ha nem leckéztetem meg, akkor ők mást fognak tovább rontani. Ez így nem volt igaz, mert aztán történt velem egy hasonló eset... a puszta gyűlölet vezérelte az öklöm. Nem volt bennem semmilyen jó szándék, hogy megváltoztassam az életfelfogásukat. Szóval ez az igazi tükör. Amíg nem vallod be magadnak, hogy csak el akarod ítélni őket mert cigiznek, alkoholizálnak, addig semmit nem ér a jónak vallt szándékod... először fel kell ezt ismerni. De ez nagyon hosszú... és talán ezeket a sorokat olvasva nagyon sokatok egója már is azt mondja, hogy ez egyáltalán nem így van és önzetlenül akartok nekik segíteni, miközben belül gyűlöletet éreztek. Kinek inge...
Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #981 Dátum: 11 júl 13, 07:08:29 »

Köszi,így már érthetőbb.
De mondjuk azon nem gondolkodtam el,hogy tényleg gyűlöletből teszem-e azt amit teszek,bár azon a véleményen vagyok,hogy nem.Lehet még nem jöttem rá mit is érzek,de talán majd egyszer... Addig jobb ha csendben vagyok.
Naplózva

Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #982 Dátum: 11 júl 31, 19:58:07 »

úristen....
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/81218189/?lt=em
Fú de rossz érzés fogott el :S
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #983 Dátum: 11 aug 01, 09:18:20 »

Véleményem szerint ez nem normális.  >.<#
Valószínű azért csinálta, mert így akarta megmutatni, hogy ő is tud menő lenni. Valahogy láttam a fején, semmi kedve hozzá. Ennél rosszabb a világon nem lehet.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #984 Dátum: 11 aug 01, 16:08:25 »

Ahogy felszívta a cuccot az orrába egy kicsit kínzásnak éreztem a szememnek!  Technikai KO
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #985 Dátum: 11 aug 01, 16:50:14 »

A drog és a pia azoknak való, akit túl gyávák, hogy önerőből kűzdjenek meg a valósággal.
Jó, a pia nem, mert az finom...

Ám a hülyeség néha károsabb...
http://www.youtube.com/watch?v=gWttZZ3GZFA
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #986 Dátum: 11 szep 03, 22:09:15 »

nekem az egyetlen káros szenvedélyem a póker..  Hümm-hümm  >.<#
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #987 Dátum: 11 szep 03, 22:38:16 »

nekem több káros szenvedélyem van vagy 5-6 de csap 2-3-at sorolok fel mert elég durvák ikszdé
1. igen nekem is a póker a káros szenvedélyeim listájába van mivel szeretek tökös lenni és mondani ALL IN-t és sokszor vesztettem nagy összeget ikszdé.
2. ping pong: mivel amikor leütést csinálnék vagy eltalálom magam vagy mást és az dob meg a saját ütőjével ikszdé
3. kukkolás: észrevesznek akkor nincs hova futni ikszdé hogy miért? mert mindig olyan helyeken szoktam ahol tényleg zárt ajtó meg minden pl öltöző a lányok fürdője xD de ha el is menekülnék akkor is tudnák ki volt és vagy 10-en jönnek ha nem 20-an Nyelvesít ikszdé
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #988 Dátum: 11 szep 04, 14:23:33 »

Hm... a kukkolásra azt is mondhatnánk hogy csak akkor káros, ha lebuksz, hisz akkor bajod is eshet a sok felháborodott,  lány (vagy esetleg fiú Nyelvesít) miatt...
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #989 Dátum: 11 szep 04, 15:17:15 »

a fiú megnevezést kikérem magamnak ikszdé férfi vagyok és az érdeklődési köröm CSAK A NŐK  Pojén
Naplózva
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins