24 nov 27, 22:31:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 328350 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #855 Dátum: 10 máj 04, 16:21:07 »

Gabesz!
Megállni útszélén, elsétálni 20 métert, és ott rágyújtani? xd Én tuti ezt tettem volna. Mosolyog
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #856 Dátum: 10 máj 04, 16:45:02 »

Egész nap folyamatosan lépésben haladtam egy út szélén, és sose álltam meg annyi időre hogy egy cigi elfogyjon...
Nem volt rá lehetőség... Folyamatosan pakolták a futót... Nem volt lehetőség kiszállni...
Naplózva
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #857 Dátum: 10 jún 19, 21:05:45 »

A grafitizés, Tagelés ("firkálás")káros szenvedélynek számít?
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #858 Dátum: 10 jún 20, 11:56:31 »

Káros szenvedélynek nem... csak oltári méretű bunkóparasztságnak....  Ördögi
Naplózva
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #859 Dátum: 10 jún 20, 14:14:30 »

Én nem fogok leállni vitázni, annyit tudni kell erről a dologról hogy ez is egy "életérzés" ez is egy olyan dolog amibe ha belekezdesz nehezen állsz le róla, maximum kiöregedhetsz...
Miért jó érzés mások házfalát összefújni, metrókra vonatokra rajzolni?  Íme a válasz:  http://www.youtube.com/watch?v=eUwhvReQvLQ Ebbe a számba csak az adrenalinról nem beszélnek...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #860 Dátum: 10 jún 20, 14:21:53 »

Hát sztem egy ilyen "életérzésről" nagyon könnyen le lehet állni. Nevet Legalábbis normális országokban, ahol tettenérés esetén a rendőr ilyenkor egy finom mozdulattal feldugja a tettes seggébe a viperát/gumibotot. xD

Am meg ha azt venném észre, hogy valaki az én házammal ilyesmit csinál, annak asszem letörném a kezét. Nevet És utána lenyalatnám vele a "műalkotását". Mosolyog

Teszem még hozzá, hogy nagy vasútbarátként, utazás közben iszonyat irritálnak ezek a "művek". Éles lőfegyvert a MÁV pályaőreinek! Nevet
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #861 Dátum: 10 jún 20, 14:23:43 »

A graffiti igen is művészet és a hip hop egyik "eleme".  Mosolyog
Naplózva

Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #862 Dátum: 10 jún 20, 14:26:55 »

Persze hogy művészet, csak ezt sokan nem fedezik fel benne...
http://www.youtube.com/watch?v=3g_O_OkSYf4&feature=related Aki ilyen "festményeket" készít, az nem művész? Ez pedig graffiti... még ha legális is
Naplózva
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #863 Dátum: 10 jún 20, 14:39:51 »

Nem értek veled egyet, Aes. Graffitizni amúgy sem csak házfalakra lehet...
Nyíregyen szeptemberben szokott lenni a HappyArt fesztivál, de régen a Vidor volt a neve. Egyik évben szinte mindenhol vidor feliratú graffitik voltak a városban, a 2 legnagyobb még ma is megvan, és rohadt jól néznek ki, senkit sem zavar, sőt, ahogy én tudom, a legtöbb embernek tetszik^^
2 éve a suli falára valaki egyik éjszaka egy hatalmas graffitit csinált. A diri persze kiakadt, de nekünk tetszett volna, csak nem lett befejezve (gondolom lebukott a készítő, és el kellett futnia), úgyhogy kicsit szépséghibás volt... Ha be lett volna fejezve, mi azt akartuk volna, hogy fenn maradjon, mert jól nézett ki... de aztán a diri átfesttette.

Szóval nem feltétlenül rossz az, csak ne úgy csinálják, hogy valakinek a magántulajdonát rongálják meg+legyen benne valami művészet/szépség Mosolyog Mondjuk annak nem tudom, mi értelme van, hogy lefújják az ablakokat... AZT én is bunkóságnak tartom. (~színre lép az ablakok megmentője~)

Az meg, hogy életérzés... hát... biztos. Még nem próbáltam... Bár nálam a festésnél...valamiféle külvilágot kizáró állapot lép fel Nevet Az oszt. társaim mondták, hogy a múltkor, amikor festettem, úgy néztem ki, mint aki valahol tök máshol jár, ilyen átszellemült arccal művészkedtem, és nem akartak hozzám szólni, nehogy kizökkentsenek xDD
Ez az életérzés-dolog is hasonló lehet... Valami, ami egy szokatlan érzést nyújt, hm... Amíg örömet okoz, másoknak meg nem okoz rosszat, addig szerintem tök rendben van ^^
Legalábbis én így vagyok ezzel az egésszel^^
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #864 Dátum: 10 jún 20, 14:43:37 »

Természetesen művészet, nem egy igényes, és tényleg szép művet láttam már különböző újságokban.
Senki se mondta, hogy nem művészet, viszont "Miért jó érzés mások házfalát összefújni, metrókra vonatokra rajzolni?" "ha azt venném észre, hogy valaki az én házammal ilyesmit csinál, annak asszem letörném a kezét." ez teljes mértékben jogos. Más tulajdonában ok nélkül kárt tenni már nem művészet, egyszerű vandalizmus. Az a szép, ami örömet okoz, nyilván van egy réteg, aki annyira kedveli az ilyet, hogy nem bánja a falán, de a túlnyomó többség az istent is leszidja az égről mérgében, ha ilyen történik vele, és ez teljesen érthető is. Ilyen helyzetben semmivel sincs több művészet ebben, mintha én kőrbe járnám az utcákat, és beb@szkodnám a környező házak ablakait pár féltéglával. És szerintem nem voltam sértő.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #865 Dátum: 10 jún 20, 14:51:48 »

Ha valaki olyan helyen csinálja, ahol legális, akkor nem érdekel igazából. Lehet nem fog tetszeni, de ez csak ízlés kérdése.
Viszont mások vagyonának, vagy a közvagyonnak a rongálása az vandalizmus, ahogy Kumori is mondta. Én pedig sose szerettem az értelmetlen pusztítást.
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #866 Dátum: 10 jún 20, 14:59:36 »

Lehet úgy graffitizni, hogy elmész egy lepukkant lakótelepi városrészre, és lehet úgy, hogy sunyiba bújkálsz és gyorsba alkotsz valami ocsmányságot a belvárosba. Természetesen én is inkább az előbbibe látom meg a művészetet, az utóbbi az inkább utcagyerekes és azok csinálják, de tényleg a telepi srácokra gondolok, nem a vagány menősködő tirpákokra.
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #867 Dátum: 10 jún 20, 15:06:42 »

Graffitiről... Van pár igazán szép munka...  pl a Kökinél ahoyg jön fel a metró, ott van egy jó, vagy Kelenföldön is.  Sajnáltam amikor mások összefirkáltákXD Volt ott Worms isxD
pl hogy a Köki épitkezésén kidekorálták a OSB lapból készült kerítését a metróépítkezésnek kinek fáj, és még szép is lett egy része.
De az esztelen firkálás undorító.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 20, 15:08:00 írta Dancsa » Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Nikol
VIP

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #868 Dátum: 10 jún 20, 15:36:19 »

tirpákokra.
De utálom ezt a szót xDD Az emberek 90%-a úgy használja, hogy azt se tudja, miről beszél...

Hogy ne offoljak: amúgy már festékszóróval is lehet művészkedni. Pár hete voltunk Bécsben az osztállyal, és utcai művészek iszonyatrohadtjó képeket csináltak festékszóróval... tiszztára olyanok voltak, mintha számítógéppel készültek volna Nevet Nagyon tetszett Nevet Csak nagyon drága volt ^^""

Bár arra leszek kíváncsi, mikor lesz olyan, hogy valaki a festék szagát imádja, arra szokik rá, és az lesz káros szenvedély xDDD
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 20, 15:36:50 írta Nikol » Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #869 Dátum: 10 jún 20, 15:41:09 »

A festékszóróban nem lakbenzin van? Attól be lehet szívniXD simán jöhet ideXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins