Nem értek veled egyet, Aes. Graffitizni amúgy sem csak házfalakra lehet...
Nyíregyen szeptemberben szokott lenni a HappyArt fesztivál, de régen a Vidor volt a neve. Egyik évben szinte mindenhol vidor feliratú graffitik voltak a városban, a 2 legnagyobb még ma is megvan, és rohadt jól néznek ki, senkit sem zavar, sőt, ahogy én tudom, a legtöbb embernek tetszik^^
2 éve a suli falára valaki egyik éjszaka egy hatalmas graffitit csinált. A diri persze kiakadt, de nekünk tetszett volna, csak nem lett befejezve (gondolom lebukott a készítő, és el kellett futnia), úgyhogy kicsit szépséghibás volt... Ha be lett volna fejezve, mi azt akartuk volna, hogy fenn maradjon, mert jól nézett ki... de aztán a diri átfesttette.
Szóval nem feltétlenül rossz az, csak ne úgy csinálják, hogy valakinek a magántulajdonát rongálják meg+legyen benne valami művészet/szépség
Mondjuk annak nem tudom, mi értelme van, hogy lefújják az ablakokat... AZT én is bunkóságnak tartom. (~színre lép az ablakok megmentője~)
Az meg, hogy életérzés... hát... biztos. Még nem próbáltam... Bár nálam a festésnél...valamiféle külvilágot kizáró állapot lép fel
Az oszt. társaim mondták, hogy a múltkor, amikor festettem, úgy néztem ki, mint aki valahol tök máshol jár, ilyen átszellemült arccal művészkedtem, és nem akartak hozzám szólni, nehogy kizökkentsenek xDD
Ez az életérzés-dolog is hasonló lehet... Valami, ami egy szokatlan érzést nyújt, hm... Amíg örömet okoz, másoknak meg nem okoz rosszat, addig szerintem tök rendben van ^^
Legalábbis én így vagyok ezzel az egésszel^^