24 nov 16, 07:34:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 326299 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #810 Dátum: 10 ápr 01, 20:27:25 »

Én 5 év alatt 1-szer koccantam, akkor is csak azért mert tolattam ki parkolóból, és az úriember úgy volt hogy neki van elsőbbsége, és belémrongyolt... Arról nem szól a fáma hogy nekem valahogy ki kell tolatni annak ellenére hogy nem látok ki jobbra... Mért nem használtam segítő személyt? Kit? Csináljak Kage Bushint? smirksweat

Igaz 1 autót széthajtottam 3 év alatt... A vezetési stílusomról meg annyit hogy inkább versenypályára való, és a kanyarbevételi sebességem az ismertségi körömben nekem a legnagyobb... Ahol a mentő 70-el veszi nagyívben sávot levágva a kanyart, én ott 90-el veszem sávban kisívben a kanyart... Igaz ismerem az út minden négyzetcentiméterét...
Ez is káros szenvedély... Szileneket kéne már cserélni..
Naplózva
Nimrod4
Újonc
*

« Válasz #811 Dátum: 10 ápr 03, 09:41:45 »

az igen Nyelvesít 150Le-alatt nem volt még autóm kivéve a mostanit ezzel csak gurulgatni lehet nem is erőltetem meg hát ott van még a para is!!!nem mondom ha alám kerül valami igazi vas azzé odateszem neki de már csak ésszel 6-év alatt lett némi rutinom de csapatni igazán csak jó autóval lehet!!
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #812 Dátum: 10 ápr 20, 20:48:34 »

NE cigizzetek ,inni lehet ,csak mértékkel ,a a legnagyobb marhaság a cigi és sajnos én is beleestem abba a hibába ,hogy rászoktam és aki egyszer rászokik az nemtud teljes mértékben leszokni ,fél éve már letudtam rakni ,de még néha most is nagy a kényszer.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 20, 20:56:31 írta titius » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #813 Dátum: 10 ápr 21, 19:56:35 »

Sokat jelent a társaság is... Január óta dolgozom, de már ott tartok hogy munkaidő alatt is fogy a gumibogyó, és zsinórban szívjuk a cigit, mert ha valakire rájön a cigizhetnék, adja körbe... Mindegy cimbora hadd fogyjon...

titus én 5 év szünet után szoktam vissza...
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #814 Dátum: 10 ápr 21, 20:00:00 »

Ismerősömnek már hányingere van a cigitől gyakran mégsem rakja le. Az én környezetemben mindig is cigiztek én mégsem szoktam rá. Amikor szidnak hogy minek megyek tippmixezni hetente négy-ötszáz ftért akkor visszatudok vágni hogy te mennyit költesz cigire?  Mosolyog
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #815 Dátum: 10 ápr 21, 20:42:28 »

Nekem már több mint 1 hónapja, hogy sikerült letennem a cigit Mosolyog igaz az első hetek pokoliak voltak sokszor még most is nagy a kísértés de legyűröm Nyelvesít.
Naplózva
vzsombi
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #816 Dátum: 10 ápr 23, 17:24:46 »

Ez nagyon jó 55 oldalt a cigiről gyerekek.......hihi Nevet Nevet
Naplózva

Ne becsülj le! Nem félek!
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #817 Dátum: 10 ápr 23, 17:32:55 »

Köll az ingyenreklám a dohánygyáraknak...  Mosolyog
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #818 Dátum: 10 ápr 23, 18:11:18 »

Köll az ingyenreklám a dohánygyáraknak...  Mosolyog
Ők is meg kell éljenek valamiből ,mondjuk én nem cigizek , így az én zsebemet nem üresítik ki:p

Ez nagyon jó 55 oldalt a cigiről gyerekek.......hihi Nevet Nevet
Miért , inkább a fűről beszélgessünk?
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #819 Dátum: 10 ápr 23, 23:21:39 »

Amúgy volt itt szó a piáról, a kávéról, meg mondjuk a  vízipipáról is... Nevet

Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #820 Dátum: 10 ápr 24, 00:01:21 »

Volt itt szó mindenről... Mondjuk a vízipipa az nem tartozik ide, mert szerintem csak valami divathóbort... A víz benne leszűr mindent ami káros... Gondolom én...
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #821 Dátum: 10 ápr 24, 08:56:41 »

A vizipipáról is azt mondják hogy káros a sok füst miatt, de kit érdekel, szerintem nem Nevet én szeretem a vizipipát amióta a testvérem hozott haza külföldről, akkor még nem is ismerte nagyon a "mai fiatalság" a vizipipát. Utálom ha valami ilyen divat lesz, mint fiatalon cigizni, piálni, megk*rni magad, és pl pipázni... ez hülyeség -.-'
A cigiről le lehet szokni, de kell hozzá akarat erő (de nem csak ez). Ugyan ez a bátyám 1éve szokott le a cigiről egyik napról a másikra, mert egyszerűen már nem kívánta.
Egyébként pont tegnap mondta az osztálytársam, hogy valamelyik boltban már sajnos nem tudnak cigit venni mert az egyik bácsi jelentést tett, hogy abból a boltból, sok kiskorú cigivel és piával jön ki... (ezek a kiskorúak, miért nem dugják el a táskájukba amit vesznek? Akkor mindenki boldog lenne, a bolt is meg a gyerekek is. Nyelvesít smirksweat)
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #822 Dátum: 10 ápr 24, 09:53:28 »

Az alkohol a társadalom ellensége és az ellenséget el kell pusztítani. Ez így van ,csak az a gond engem is besoroltak a csatába és nagy harcos vagyok ,szeretem az édes háborút ,amúgy nekem semmi bajom azzal ,ha isznak ,meg cigiznek végül is mindenki saját magáért felelős ,ezenfelül ha mértékkel iszik ,akkor mért ne?
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #823 Dátum: 10 ápr 24, 18:08:13 »

nálunk az a durva hogy már 12-13 évesek is cigiznek (sulimban...) nem tudom minek próbálták ki olyan hamar... ja és a másik hogy miért... az én szememben nem lettek menőbbek
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #824 Dátum: 10 ápr 24, 18:10:04 »

Nekem egy tanár ismerősöm mondta, hogy ő 2. osztályos tanulókat látott dohányozni a suli területén.  Hmm?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins