24 nov 16, 06:16:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 325744 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #780 Dátum: 09 aug 30, 08:05:13 »

LoL... Másnapos ezekszerint nem nagyon voltál... Szerintem okés vagy! Yóóóó Tök normál... Ettől még a májad nem fog szétfolyni... Nevet

De mióta isszák a bórt? Az félfém... Hmm? Te bort ittál rövid óval!  Nevet

Nem vagyok oda a borért, ha iszok is, akkor tisztán... De ha az vesszük hogy kólát levonva megittál napi 7-10 deci bort...
A 3 liter vbk az kemény másfél liter tiszta bor... De ha az nézzük, hogy nem 4-5 óra alatt nyakaltad be, hanem egész nap alkalomszeűen, úgy nem is sok.. Gondolkozik
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #781 Dátum: 09 aug 30, 09:27:59 »

A 3-3,5 liter felét délután a Veresmarhás (aka Red Bull) napon, a másik felét meg éjjel, szal 2x 2-3 óra alatt (közte pár óra szünettel)

De mióta isszák a bórt? Az félfém... Hmm? Te bort ittál rövid óval!  Nevet
Háát nem vennék rá mérget. Pojén (vagy a hosszú ó-t könyebb volt megtalálni)
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #782 Dátum: 09 dec 04, 15:54:35 »

Mások a túlzott alkohollal, dohánnyal károsítják szervezetüket, míg én kávézom. Kb azzal működőm...
Napi 3 és 20 között iszom. Edzések után illetve rajzolás közbe többet, átlagos napokon kevesebbet.
Naplózva

Hamano
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Perverz és Gonosz Dög..^^ <3

« Válasz #783 Dátum: 09 dec 04, 23:00:02 »

Igen,s teis már csak az íze kedvéért iszod,mert gondolom már nem hajt meg...
Am. én ddohányzom,s néha iszom. Nevet
Naplózva

Life is short.Live while you can.
Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
Stance
*

« Válasz #784 Dátum: 09 dec 05, 23:45:49 »

Hát úgyvalahogy... edzés előtt bevágok 4dl kávét oszt' semmi hatás > hulla vagyok.. szinte immunis a koffeinre.. de ez nem mindig rossz  Ördögi
Naplózva

Adachi
*

« Válasz #785 Dátum: 09 dec 06, 02:00:02 »

tegnap esti program : este 8 óra... 1 sör +1 doboz hosszu kék bond xDDD 1  nagyüveg vodka  2 liter sprite, pezsgő... 2 doboz soproni...házipálinka (mennyiséget nemtudom üvegből ittam xD ) 3 shot... ( aki füvezik az érti xD ) 2 korsó sör... bacardi rum 1  korsó sör...1 doboz hosszu kék szofi xD házipálinka.. mennyiséget megint csak nemtudok xD 1 üveg pezsgő + mégtöbb házipálinka xDD délelőtt 10 óra... képszakadás... délután két óra és hazafelé tartok xDDDD

aztmár nem is ragozom h hajnal 2 őtől volán mögé ültem és ugy 200 km vezettem főúton tatabánya és vasztély között xDDD ami még poén ebben h jogsim sincs x'DDDDDDDDDD
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 06, 02:04:00 írta Adachi » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #786 Dátum: 09 dec 06, 10:15:13 »

Hmm? Te nem vagy normális te szarvasállat... smirksweat És ezt csak úgy megírod egy nyilvános fórumon?  WTF?

De elég mázlista vagy, hogy levezettél 200 km-t úgy, hogy nem állított meg a yard... Nevet
Ha megállítanak minimum 5 év vezetéstől eltiltás, és 200 ropogós matyi...  Kúl
Naplózva
Adachi
*

« Válasz #787 Dátum: 09 dec 06, 10:27:21 »

ahhoz  helyben kéne  h elkapjanak h rámbizonyítsák  a dolgot xD aztmegmár bánhatják :'DDD am jahh  toom h  para dehát ezvan xD akk nemnagyon érdekelet Hehe bár  mosse  szal :'DDD ha tehetném megjáccanám minden éjjel...

- sry a megszokás
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 06, 10:37:19 írta Adachi » Naplózva
vash21
Chuunin
*

« Válasz #788 Dátum: 09 dec 06, 18:41:55 »

És hányszor hugyoztál ezalatt? Csakmert az emberi gyomor 1-1,5 liter, te pedig olyan 6-7 körül ittál... Nevet
Nameg ismerek néhány elég nagy ivót, de ennyi után biztos hogy nem tudnál levezetni 200km-t. Hogy ennyi pia volt előtted, meg ennyit meg is ittál én elhiszem, de ezek után kizárt hogy 200km-t levezess.
(A shot pedig hülyeség szerintem.)

Ja amúgy ittas vezetés: Legnagyobb f@szság a világon. Minden ittas vezetőt 1000 évre vágnék sittre. Ha balesetet okoztál volna biztos hogy megkereslek és megpumpálom a fejed egy b@szottnagy péklapáttal. Plusz hogy ezt még menőnek/viccesnek is tartod elég szánalmas.
Inni, drogozni, állatkodni valóban jó, de csak addig amíg másokat nem veszélyeztetsz.
Naplózva

Geeez...
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #789 Dátum: 09 dec 06, 19:01:54 »

El tudom képzelni azt a vezetést.. Azért is írtam, hogy csoda hogy nem ment utána valami rendőr... Nevet

Am Ada kissé elírta.... Jó lessz az 20 km-nek is...  kacsint Piásan épp elég..
Naplózva
vash21
Chuunin
*

« Válasz #790 Dátum: 09 dec 06, 19:08:55 »

Naigen, most megnéztem térképen. Kb 20km. Bár ennyi pia után én alapból a vezetésben kételkedem, mondjuk ő is ült az autóban inkább...
De mindegy, nem akarok kötözködni.

Szerintem a legkárosabb szenvedély szerintem a sorozatfüggés, meg a gépezés. Persze mivel szenvedély, könnyebb beletörődni, mint változtatni rajta.^^
Naplózva

Geeez...
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #791 Dátum: 09 dec 06, 19:20:22 »

a sorozatfüggésen az animét is érted?mert akk én nagyon súlyos eset vagyok Pojén
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Adachi
*

« Válasz #792 Dátum: 09 dec 06, 19:54:10 »

akk legyen 120... de mivel alapból  30 km  a távolság.. énmeg  kocsikáztam  a kettő között így tuti h több volt Hehe hajnal 2 ő től 7 ig mást se csináltam csak mentem xD néha volt  h 140 el is.. nemhiszem h ennyi időbe csak 20 km fért volna bele Mosolyog  jahh és senki nem kérdezte  h ki hiszi el a sztorit  meg  h ki nem Mosolyog én átéltem... leírtam aki meg azt gondolja  h van okom hazudni azmeg magából indul ki ennyi...
nemmondta  senki h menőnek  tartom.. viccesnek annál inkább.. ill nemis magát  az esetet hanem azt  amik közbe megtörténtek xD éss... végezetül.. nemérdekel  a véleményed...
h ha  énis  ugyírom le  h   j0' k|_|r\/a @nya'd akk az nem káromkodás ? :'D

- nem vash ezt nem rád  mondtam ez komoly közönség kérdés volt Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 06, 20:26:23 írta Adachi » Naplózva
vash21
Chuunin
*

« Válasz #793 Dátum: 09 dec 06, 20:21:48 »

Milyen "két út közötti távolság"? Nevet Jó értem, a két település közti, de nem tudtam kihagyni.

2től 7ig? Ha 50el mész átlagban, azis 250km.

Nem kérdezted, de szerencsére elmondhatom a véleményem az engedélyed nélkül is, ha pedig már itt tartunk, a sztoridat sem kérdezte senki. Meg minek írod le ide, ha nem érdekel mások véleménye? Akkor tartsd meg magadnak a sztorit.
Nem gondolom, hogy van okod hazudni, ok nélkül is lehet, nemis mondtam hogy hazudsz, inkább hogy túlzol.
Az pedig megint érdekes, hogy 8tól 2ig ittál, 2től 7ig vezettél és aztán csak jóval később, 10től volt filmszakadásod...

Azt írtad vicces volt. Ha elütöttél volna valakit/valamit, vagy más autóval ütközöl az gondolom már nem lett volna ilyen vicces.

Ha nem érdekel a véleményem, akkor ne olvasd el és ne reagálj rá.

Ja és elég nagy a különbség aközött, hogy azt mondom egy péklapátra, hogy baszottnagy, vagy hogy az édesanyámat szidod, ami miatt viszont nyugodt szívvel kitaposnám a beled.
(Amúgy csak nem akartam, hogy bannoljanak.)

Szerk.: Oké, vettem. Gondolom nem számít káromkodásnak, mert nem káromkodás amit így leírsz, csak egy értelmetlen szó, mivel jeleket ritkán írunk szavakba...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 06, 20:52:47 írta vash21 » Naplózva

Geeez...
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #794 Dátum: 09 dec 06, 21:25:30 »

Mivel Adát már kibannolták, vash úgyis neked szánom jobban...
Ada lehet átélte piásan ezt az élményt... Azt is elhiszem, hogy 5 óra hossza volt az út... 30-40-el, 1-2 kigyorsítással... Piás fejjel már ez is felfogható száguldásnak, ha be van tompulva az ember... Pár dologra meg rosszul emlékszik...

Havert volt hogy úgy tették be a kocsiba olyan csaprészeg volt, hogy járni nem tudott, de úgy levezetett 40 kilométert, hogy egy posztoló rendőrnek se jutott eszébe megállítani... Arra emlékezett utána csak, hogy a discoba piál, utána az anyja ébreszti hogy ebédelni kéne...
Kábé annyit ivott egymaga, mint 3 másik haver együtt...

Am tényleg.. Én 5 óra alatt felkocsikázok innen Békés megyéből Tatabányára.. Pont annyi idő az út! Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins