24 nov 16, 06:45:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 326133 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
vash21
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #795 Dátum: 09 dec 06, 22:11:46 »

Uhh...most miattam kitiltották végleg? Hmm? Azért ezt nem akartam... Szomorú

Csak valahogy nem tudom szó nélkül hagyni az ilyen egyértelműen 100al szorzott történeteket. Az előző hszben leírtam, hogy mi minden sántít, asszem érthető. Meg hogy ezt minek ide leírni, meg ki előtt lesz ettől keményebb, azt nemtom.

Persze énis ittam meg üveg rövidet egyedül, néhány egyéb cucc kíséretében, de onnantól max vergődő gázolt madár módjára tudtam közlekedni, és igazából már ez sem rossz teljesítmény. Sőt volt aki fogadásból húzóra megivott 0,5 vodkát, de nem is maradt benne 1 percnél tovább...
Az ilyen felsorolások mindig túlzóak. Kikérsz 5 korsó sört, mellette iszol csomó mindent, az 5 korsónak max a fele jut el a torkodig. A 200km-t meg inkább hagyjuk.

5 óra alatt Heves megyéből kiérsz Bécsbe... Nevet

De ami miatt nem tudtam szó nélkül hagyni, az tényleg az ittas vezetés, meg hogy vicces. Gabesz te nagy autós vagy, gondolom egyetértünk abban, hogy ez a legnagyobb hülyeség, amit autóval csinálni lehet. Én is partiztam sokszor úgy, hogy az egri várból majdnem lezuhantam, de másokat veszélyeztetni sosem.
Naplózva

Geeez...
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #796 Dátum: 09 dec 06, 22:24:04 »

Te sem vagy normális ha részegen mászkálsz a várfalon... Jó, elég széles, de magas! smirksweat

Am nem biztos hogy miattad... Gyártott pár kommentet ma Ada.. De ha nem kozmetikáztam volna a hozzászólásai az utóbbi időben, már szerintem 1 hónapja bannolta volna Cart... Gondolkozik

Részeg vezetésről inkább PÜ-ben...

Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #797 Dátum: 09 dec 06, 22:36:48 »

Az ittas vezetéssel nekem csak egy bajom van: az hogy a Jóisten (vagy akárki Nevet) nem úgy teremtette ezt a világot, hogy az ilyenek által okozott balesetekbe ártatlanok soha ne haljanak bele, az ilyenek viszont mindig.   Ördögi Ha ez így működne, akkor nem zavarna a dolog... Mosolyog
Az autó az nem valami vicc, hanem komoly dolog. Nagy áldás ha van,de önmagadra és másokra is veszélyes lehet, ha valaki képtelen felelőséggel használni.
Naplózva
vash21
Chuunin
*

« Válasz #798 Dátum: 09 dec 06, 22:47:47 »

Nem mondtam, hogy normális vagyok.xD Az én legkárosabb szenvedélyem a spontán ökörség. Középisiben ment a Jackass rendesen, kész csoda, hogy túléltük. A baj az, hogy idén augusztusban megint visszatért a 16 éves énem, viszont mostmár kevésbé bírom a megterhelést...Nevet De annyira lennék megint 15-17. Akkor semmi sem tudott kárt tenni bennem! Ördögi
Naplózva

Geeez...
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #799 Dátum: 09 dec 06, 22:52:47 »

Az autó alapól veszélyes üzem.. Nem kell hozzá ital, hogy megtörténjen a baj... Az ital csak növeli a kockázatot azzal hogy nő a reakció időd...
Az meg nem csoda, ha mindig a szenvedő fél sérül jobban.. A részeg autóst megvédi a kaszni...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #800 Dátum: 09 dec 07, 10:31:36 »

Az autó valóban veszélyes üzem, jól mondod. Mosolyog És ezért nem értem soha, hogy miért vannak olyanok, akik ittasan, meg jogsi nélkül ülnek volán mögé...
És ez még csak egy része a dolognak. Én az autós ostobaságok közül a leggázabbnak  az ilyen mindenféle illegális gyorsulási és rally versenyeket tartom. Ezeken ráadásul sokszor jogsi nélküliek, meg fiatalkorúak is részt vesznek, adott esetben ittasan is. (Mondjuk meglehetősen alulvezérelt emberekről van szó.) De hogy lehet vki annyira elmegyenge, hogy ilyesmit csináljon? Persze ezeknek a résztvevői a legfőképpen magukra veszélyesek, nah meg a többi hülyére aki ott van még, ezekért annyira nem is lenne kár, végül is ezzel az "értelmes" szórakozási formával  kiállították magukról a "szellemi nihil" bizonyítványt, de adott esetben mások is megsérülhetnek, meg egyébként is érthetetlen, hogy egyesek miért kockáztatják ilyen baromság miatt az életüket? Ha veszélyre vágynak menjenek Afganisztánba katonának. xDD

Van is egy szám egy pécsi bandától, ami a hasonló dolgokról szól (bár illegális autóversenyzés nincs benne, de azért ide vág):

http://www.youtube.com/watch?v=dV5Mc-K_rn8 Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #801 Dátum: 09 dec 07, 11:00:53 »

És még nem is OFF-olsz! Nevet
Ez is egy káros szenvedély, és amíg nem csavarodsz fel a villanyoszlopra, jó buli... kacsint
Az ilyen buliban is magasan van az adrenalin... Ha van a vezetésben elég tapasztalatod, és uralod a kocsit, akkor nem lessz semmi gond... Kispókkal anno én is kijártam a haverokkal a hóra... Jó játék kilinccsel előre menni 4 évszakos gumikkal... Persze csak ésszel... Mindig figyeltünk hogy mást, és magunkat ne sodorjunk veszélybe...
Jó buli, csak helyet kéne biztosítani, hogy tudják a srácok megfelelő ellenőrzés mellett csinálni...
Ugyan úgy, mint ahogy vannak a quad pályák... Sajna a reptereket, versenypályákat ritkán nyitják meg...
Ezekkel sokszor csak az a gond, hogy olyan tejfelesszájú kölykök csinálják, akik apuci zuzukijával menőznek, de a vezetésről még semmi tapasztalatuk nincs... Kifarol nekik a kocsi, de onnantól az irányításához közük sincs...
Ennek sajna a Nííídfopszpíííd, meg a Halálos iramban filmek az okai...
Megnézi a gyerek a Toikói hajszát 2-szer, utána azt hiszi hogy az a menő, hogy megtöri apuci kocsiját a betonoszlopokon a parkolóházban, vagy felcsavarja a villanyoszlopra...

Jogsi nélküli vezetéssel csak 1 baj van... A kresz ismeretének a hiánya... Vezetéshez csak 1 valami kell... Gyakorlás, és tapasztalat... Autóversenyzők vannak, akik a pályán sikeresek, de jogsijuk sose volt... kacsint
Nem a jogsitól tud valaki vezetni... A jogsi csak egy bizonyítvány, hogy neked megvan a minimális tapasztalatod az autóvezetéshez... Sajna ettől függetlenül vannak olyan jogosítvánnyal rendelkezők, akiknél még az is jobban vezet, aki életében először ül volán mögé...
Én csak azért tartom őrültségnek mert ha a rendőr elkap, akkor keményen büntet...

Ittas vezetése meg a reakció időd szorzódik a megivott alkohol arányában... Ha ziccer van, később reagálsz, amikor már késő...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #802 Dátum: 09 dec 07, 11:14:57 »

Én is tudtam, hogy nem off. Nyelvesít Ez az adrenalinfüggőség. xD (elméletileg tényleg létezik valami ilyen tünet xD)

Persze, nyilván jó buli, és lehet ezt normálisan is csinálni, anélkül hogy valakiből autóstul tapéta legyen a betonfalon. Sokan élnek ma is azok közül, akik régen ilyet csináltak. Csak az a baj, hogy szerintem gyakoribb az a verzió, hogy "olyan tejfelesszájú kölykök csinálják, akik apuci zuzukijával menőznek, de a vezetésről még semmi tapasztalatuk". És ezek tényleg veszélyesek, magukra is, a környezetükre is, és tegyük hozzá, a kocsira is, ami ennél biztos jobbat érdemelt. Nevet És valóban az NFS és hasonlók mossák be ezeknek az agyát annyira, hogy menőnek érezzék az autós fenyőfa- vagy lámpaoszlop-vadászatot. xD (Mondjuk ez azért IQ kérdés is ezeknél. Mert én meg pl. a Call of Duty-t szeretem mégse lövöldözök mindenkire RPG7-el. xd)

Mondjuk jogsi nélkül is lehet valóban vezetni, sőt elméletileg még a kerszt is meg lehet tanulni önerőből, de azért nyugodtabb az ember az úton, ha feltételezi, hogy a körülötte közlekedők legalább egyszer az életben biztosan tanultak kreszt, és a jogsi erről biztosítja az embert.
Naplózva
Nimrod4
Újonc
*

« Válasz #803 Dátum: 10 márc 31, 19:45:10 »

Hali az ittas vezetésről annyit h 1 spanom ki még piásan soha nem ült autóba hirtelen felidulásból hazaindult fél óra mulva a mentős ébreszgette mert 10 méteren felgyűrte a szalagkorlátot!!hozzáteszem nem friss jogsis!!!
Nekem 3-totálkáros autóból sikerült kiszálnom nemvoltam piás!!!! vicces egyszersem volt főleg mikor újj szekeret kellett vennem!!aki adni akarja a taligának járjon bokorugratókra az némiképpen biztositva van s nem 1 nagyköltségű dolog!!
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #804 Dátum: 10 márc 31, 20:59:44 »

Akkor elég nagy mázlista vagy... 3 TK-s autóból kiszállni...

Amúgy sikeresen visszaszoktam a cigire... Lehet gratulálni... Nem dicsőség, de ez van...
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #805 Dátum: 10 ápr 01, 08:17:44 »

Ennyire hiányzott a cigi?
 Egyébként nekem egy ismerősöm tavaly szokott le a cigiről, utána szegény 2-3 hétig folyamatosan csokit evett, de aztán vett egy vízipipát és el van vele, plusz ott van a passzív dohányzás, mert akikkel együtt él, mind dohányoznak.
A kávé káros szenvedély? Bár én most már az íze miatt iszom, nem a hatása miatt. Vannak szüneteim, valamikor valamiért pár napig mindig ha kávét csinálok eszméletlenül rossz íze lesz, és akkor pár hétig nem iszom kávét, de ha újra csinálok nagyon jól esik. Pirul
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #806 Dátum: 10 ápr 01, 14:41:20 »

Hát ha úgy vesszük káros szenvedély... De ha csak hébe-hóba iszod, akkor nincs gond...
A gond akkor kezdődik ha kihagyod a kávét, és az elrontja az egész napodat... Nyűgös vagy, kómás...
Én is minden reggel 1 deci kávéval indítok, de a fizikai melóhoz kell is a vérnyomás... Mondjuk nem nyom rajta szinte semmit... Inkább az íze miatt, mert szeretem...

Cigi? Nem hiányzott... 5 évig nem szívtam... Csak buliban... De mostanában sok buli... Munkatársak is szívják egész nap, mért ne maradjak már ki... Most ott tartok kb 1-1.5 hónap után, hogy a light cigik füstszűrőjét már felezem... Vagy ha dupla füstszűrős, egyszerűen leharapom a fehér tampont a végéről... Ne szokjatok vissza... Drága...
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #807 Dátum: 10 ápr 01, 15:41:27 »

Én elvagyok napi 1 nagy bögre kávéval, néha délután jól esik még egy, de úgy amúgy nem vagyok függő, mert ha nem iszom nem lesz semmi bajom tőle.
Bár én kiskoromban azért kezdtem kávét inni mert nagyon alacsony volt a vérnyomásom és kötelező volt, így megszerettem és meg szoktam az ízét.Nevet
Csavard a cigit sokkal olcsóbb tudtommal,mint ha egy egész dobozzal vennéd, és egy csomag talán tovább tart bár ez embertől függ, és hogy mennyit szív naponta.
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #808 Dátum: 10 ápr 01, 15:52:06 »

Amúgy ha a faternak van dohánya akkor töltök magamnak belőle... De úgy a jó.. Olyanra töltöm hogy jó legyen...
De nem szeretek maszatolni a töltővel...

Naplózva
Nimrod4
Újonc
*

« Válasz #809 Dátum: 10 ápr 01, 17:44:47 »

Én is abbahagytam már párszor!!De a fenébe is szeretek cigizni.majd ha megunom leteszem,am szerintem ha a reggeli első kimarad akkor már megy a többi is!!

igen 3tk húzós kicsit visszább is vettem a gázból azóta: Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins