24 nov 16, 09:32:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 326409 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Kageko
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #765 Dátum: 09 júl 16, 19:46:45 »

Nah haverom szivarja ( :nugget:kínai nem vicc >.<#) gyorsabban elégett mint a cigi plussz  >.<#+nem h. a tüdöm nem égett de semmi hatást nem éreztem...mert ha teszem azt elszívok egy száll Arany Marlborot akkor ugy egy kicsit beszédülök vagy vmit érzek de a szivarná... >.<# >.<# >.<#:

Amúgy nem dohányzok... Pojén
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 16, 19:47:31 írta Kageko » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #766 Dátum: 09 júl 24, 14:54:24 »

Na igen te kínaiból láttál már minőségi cuccot? Ugye nem...  Hümm-hümm

Szívtál volna kubait! Ördögi Az az igazi! Vagy cigiből román piros Ronsont!  >.<# Méregerős...
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #767 Dátum: 09 júl 24, 15:17:49 »

ma szórakozgatok a neten és találtam egy ilyet az rémlik hogy már olvastam máshol is (csak nem ebben a formában) szal gondolom beteszem ide mert mé ne? ikszdé

A dohányzás pozitív hatásai

Szociológiai hatások
    • A dohányos egy kisebbségi csoport része. Összetartanak, falaznak egymásnak: szinte szabadkőművesekként viselkednek ellenséges környezetben, ezáltal erősítve a csoporthoz tartozás érzését, szocializálódást. Levonható a következtetés, hogy a dohányosok inkább közösségi emberek, mint a nem dohányosok, tehát civilizáltabbak is azoknál.
    • A dohányos rágyújt, mikor ideges, vagy mikor elégedett önmagával és/vagy környezetével. Nem terheli embertársait azzal, hogy rajtuk vezeti le a feszültségét, esetleg nyakon zúdítja őket túlcsorduló érzelmeivel. A dohányzó kifelé mutatott hangulati arculata kevésbé alternáló, tehát kiszámíthatóbb, követhetőbb ember.
    • A dohányost kisebbfajta eufória tölti el, mikor cigarettára gyújt. Agyában endorfin termelődik, ami boldogabbá, elégedettebbé teszi. Ez átsugárzik közvetlen környezetére is.
    • A dohányos dohánytermékeket vásárol. Trafikba jár, ahol a trafikossal előbb-utóbb jó viszonyba kerül. Interperszonális kapcsolatai ezáltal sokasodnak, erősödnek.

Élettani, ökológiai hatások
    • A dohányosok nikotintartalmú füstöt lélegeznek be, ami szűkíti az ereket, vastagítja azok falát. Emellett – általános szokásként – alkohol és koffeintartalmú folyadékokat is fogyasztanak, melyek tágítják az ereket. A dohányzó ember szervezetét ért káros hatások tehát kiegyenlítik egymást, így közelítve az ideális állapothoz!
    • A füstölés tartósító eljárás. Az állati eredetű élelmiszerek egy része ezzel a természetes és ősi eljárással van konzerválva. Elég nyilvánvaló, hogy az emberi szövetekkel is hasonló kölcsönhatásba lép a füst, mint teszem azt a lókolbásszal. Ennek alapján kijelenthető, hogy a dohányos emberek jóval tovább élnek, mint a nemdohányzók. Az erről olvasható ellentétes statisztikák hamisak, vagy más káros hatások és véletlen miatt nem a valós értékeket mutatják.
    • A dohányos dohányt füstöl el. A dohány, mint kultúrnövény, ezért kerül egyre nagyobb termőterületen termesztésre. Íme egy faj, mely evolúciós sikerességét egy emberi szokásnak köszönheti.
    • A dohányzás elriasztja a szúnyogokat és egyéb vérszívókat. Az emberiség évszázadok óta sikertelenül küzd ezekkel a rovarokkal és az általuk terjesztett betegségekkel. A dohányos tudja a választ: ha mindenki dohányozna, nem lenne a szúnyogok számára táplálék, kipusztulnának, így számos halálos kór tűnne el a Föld színéről!
    • A dohányzás étvágycsökkentő hatásai közismertek. A jóléti társadalmakban az elhízás egyre fokozottabban jelentkező probléma. Vonjuk le a következtetést: mivel az emberek többsége sportolni nem szeret, fogyókúrázni nem akar, akkor csak a dohányzás marad megoldásként. Kérném a kormányokat, hogy állami pénzekből a média útján népszerűsítsék a dohányzást például cigarettázási versenyek, "Ki mit szív?" műsorok sugárzásával

Életmód, kulturális hatások
    • A dohányzás egy szertartás. Megvan a rágyújtásnak a megfelelő módozata, eszközei. A pipakészítés egy kihalóban lévő szakma. Keressétek a kézműves munkával készített rózsafagyökér, habkő és egyéb pipákat, így támogatva és elismerve a mesterek munkáját. Ha pedig megvettétek, ne hagyjátok a polcon porosodni: használjátok!
    • A dohányreklámok – amíg nem tiltották – a modern kultúra részei voltak. Szellemes és ötletes filmjei és plakátjai sokunkat gyönyörködtettek. Engedélyezzék ismét az élvezeti cikkek reklámozását!
    • A cigaretta- és szivardobozok, a dohányzacskók, az öngyújtók és gyufásskatulyák egy része igényes és művészi kialakítású. Sok gyermeknek okoz évekig tartó örömöt, hogy hobbiból gyűjtik, csereberélik, csoportosítgatják ezeket.
    • A dohányzás fejleszti a gesztusnyelvet és annak használatára való képességet. Ki ne ismerné azt a klasszikus ismerkedési nyitómondatot az utcáról, hogy „Ne haragudj! Van tüzed?” Ugyanez nemzetközileg is alkalmazható a gesztusnyelv segítségével. A kis pantomim előadás a megfelelő szavak kíséretével nyelvoktatásnak és – gyakorlásnak is alkalmazható. Aki nem dohányzik, kevesebb okot találhat itthon és külföldön más emberek megszólítására, ismerkedésre.
    • A dohányzás eltörli a vallási és kulturális ellentéteket. Az együtt dohányzás sok esetben erősebb minden egyéb társadalmi konvenciónál. Gondoljunk a tűzszünet idején az egy lövészárokban együtt dohányzó ellenséges katonákra a világháborúk során.

Ezek után megkérdezem:
    Mi a jó túróért szekálják szegény dohányosokat, mikor ennyi jót tesznek a világgal? Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 24, 15:21:17 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #768 Dátum: 09 júl 25, 12:26:03 »

hát a szlovákoknál olcsóbb a cigi mint itthon és ugyan az a minőség de az ukrán cigit azt hadjuk ki ráz tőle a hideg pocsék izük van :/
ezzel vitatkoznék a szlovák Cigi pocsékXD nemlehet semmi normálisat kapni és rossz az ízuk és pfujjXDd
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #769 Dátum: 09 júl 25, 12:32:06 »

hát nem tudom te melyik márkára érted de engemet meg kináltak szlovák Arany Marlboroval és semmi különbséget nem vettem észre olyan volt mintha itthon vettem volta és azt szivtam volna habár izlések és pofonok :/
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #770 Dátum: 09 júl 25, 20:13:07 »

petra jó mentolos petra nagyon jó kell mentolos petra csak sima piros van itthon ésésés nyuff
szal mentolos petra meg lm is jó
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Hiei
Vendég
« Válasz #771 Dátum: 09 júl 25, 20:15:37 »

Mi a fuck ez? Mentolos? mennyél ki a pusztára tépjé pár szem mentát és tekerd be valami Kossuth melléxDD.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 25, 20:16:25 írta Hiei » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #772 Dátum: 09 júl 25, 20:17:27 »

az jó ikszdé
sértegetik szegény országom cigiet szal :FFFFFF
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #773 Dátum: 09 júl 25, 20:18:51 »

Hát én nem sértegetem... a szlovák ciginél csak az ukrán rosszabbyxDDD. Így pozítiv a véleményemxDD.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #774 Dátum: 09 júl 25, 20:19:34 »

ikszdé kösz ikszdé tényleg nagyon kedves volt tőled ikszdé
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #775 Dátum: 09 júl 25, 20:24:45 »

Fekete Duhill-Arany Malbi *____________*
és kéne má pipadohány meg szén xDD
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #776 Dátum: 09 júl 25, 20:37:27 »

vera béby tényleg hozol majd ugye piput és akkor teljes lesz a :A

jah még valami ha már káros szenvedélyek akkor ezt meg mutatom ha vki esetleg elolvassa xD nekem felkeltette az érdeklődésem

Idézet
    A torok és a nyelőcső rákos megbetegedése a dohányzással és az alkoholfogyasztással is összefügg, de a forró italok is kockázati tényezőnek számítanak, mert feltehetően károsítják a szöveteket.

Iráni kutatók ennek próbáltak utánajárni Golesztan tartományban, amely a világ azon területei közé tartozik, ahol a legmagasabb a nyelőcsőrák előfordulása. A környék lakói nagy mennyiségben fogyasztanak forró fekete teát: átlagosan egy ember naponta több mint egy literrel iszik meg. Viszont ritka a dohányzás és az alkoholfogyasztás.

A Teheráni Egyetem orvosi karának kutatói megvizsgáltak 300 olyan személyt, akinél torokdaganatot diagnosztizáltak, összehasonlításképpen pedig 571 környékbeli egészséges embert. Azok körében, akik forrón (65-69 Celsius-fokosan) itták a teát, kétszer olyan gyakori volt a torokrák, mint azoknál, akik 65 fok alatti hőmérsékletű meleg vagy langyos teát ittak.

A 70 fok feletti hőmérsékletű tea fogyasztásánál már nyolcszor magasabb volt a rák kockázata.

A tanulmány a British Medical Journal című orvosi lapban jelent meg.

Index
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 25, 21:08:29 írta noemimi-chan » Naplózva

Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #777 Dátum: 09 aug 29, 22:03:56 »

Valaki leírná nekem a boros kóla és a konyakos kóla hatásfokozatait egy átlag emberre nézve? (aszem 1:1 arányú keverék)

Mármint olyasmire gondolok, hogy 1litertől vigyorogsz 2 litertől nem tudsz egyenesen menni, 3 mázsától énekelsz, 4 métertől meg teleportálsz..
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #778 Dátum: 09 aug 29, 22:57:59 »

Hm ez egyénenként változó....  Szerintem mindenki csak a saját tapasztalatait tudja leírni... Gondolkozik

Én spec buborékmentessel szoktam inni a töményet... Igaz úgy nem üt annyira, mint kólával.. A buborék miatt könnyebben a fejbe száll az ital...
Nálam 7-8 deciig nincs gond... Onnantól vigyorgok, elkezdek betompulni... 1.5 liter táján, hát az egy dolog hogy én hogy érzem magam, de egy józan valaki kell hozzá hogy definiálja az állapotom... Szépnek látom a csúnyácska lányt, véletlenül nekiszédülök egy nagy állatnak, oszt emlékeimszerint bocsánatot kérek, haverok szerint belekötök...
2-2.5 liternél émelygés, szédülés... Járás faltól falig, 5 perces alvások lányok nyakába borulva, kocsiból kiszállás fejjel előre... Többet nem szoktam inni..  smirksweat Nevet De ha azt nézzük hogy havi 1-szer iszok, egész jól bírom... Gondolkozik

Ám mire kell? Csak nem érdeklődsz, hogy mire számíts?
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 29, 22:59:45 írta Gabesz » Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #779 Dátum: 09 aug 30, 01:18:33 »

Inkább hogy mennyire álltam meg a helyem.  Nyelvesít

1. nap
1,5l vbk 0,7 l kannásfehérbór

2. nap
0,5 l sör, 0,5 l fehérbór

3. nap
kb 3-3,5 l vbk (kicsit nehéz egyenesen menni ^^"
0,4 l fehérbór

4. nap (ezen a napon nem ittunk)
0,5 l sör és...nem tudom talán volt 1,7 vbk

5. nap
1,7 l konyakoskóla (kb 5-10 perc alatt) +néhány deci pezsgő meg vbk <--(itt már vigyorogtam mint Füli Jimmy, alig tudtam egyenesen menni, igaz józanon is tök két ballábas vagyok, sőt kb 1l környékén még jobban is navigáltam.
A végén már eltiltottak a további folyadékbeviteltől (pedig nyáron két és fél liter az ajánlott). Kísérettel, de saját lábamon eljutottam a szobámig, majd egy fél óra múlva meglátogatott Vuk
Naplózva

Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins