Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #570 Dátum: 08 dec 27, 19:42:03 » |
|
Nekem is tudják igazából nem szólnak érte semmit ma szívtam fekete Marbi slimet szerintem nagyon jó a doboza meg egyszerűen szép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dani025
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #571 Dátum: 08 dec 27, 21:11:28 » |
|
ti hol szoktátok venni?én az újságosnál vagy háznál vagy a sörözőkből (itt jóformán mindenhol kiadják) , a tesóim ad egy karton viceroy ,next vagy "kínai betűst" ahogy kedvük tartja (egy kartonba 10 doboz van csak azért írom ki aki nem vesz ilyet) ezt igaz háznál lehet kapni.én most szívtam el az utolsó tartalékaimat ami a kedvencem a viceroy volt.amúgy én már szívtam amit előbb felsoroltam még a kék,sárga,piris pall mall,kék,zöld,világoszöld sopianaet.
|
|
|
Naplózva
|
"Szerintem az a gyenge aki menőnek tartja azzal magát,hogy bunkónak teteti magát."
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #572 Dátum: 08 dec 27, 21:56:59 » |
|
Hmm...Viceroy-t nagyon sok ismerősöm szív, főleg az "olcsósága" miatt. 2 hónapja bepróbáltam egy dobozzal, de megfájdult tőle a fejem. Azonnal visszatértem a Pall Mall-hoz. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #573 Dátum: 08 dec 30, 23:19:24 » |
|
hát gyerekek akár ki akár mit mond akkor is a kék philip morris a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SALVO
Gennin
Nem elérhető
(YOU'LL GET PWNED!!)
|
|
« Válasz #574 Dátum: 09 jan 02, 22:22:30 » |
|
Ott a pont én még a pirosat is szeretem. Ha már cigi akkor ezek. De viszont a vízippipa minden téren jobb imádom!!! Fehérszőlős Al Fakher POWAA!!
|
|
|
Naplózva
|
RAWR!! Én nem félek a haláltól, csak nem szeretnék ott lenni, amikor megjön.
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #575 Dátum: 09 jan 03, 15:12:24 » |
|
pirosat nem szivtam de a vizipipábol epres the best!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #576 Dátum: 09 jan 14, 00:19:38 » |
|
pfuj! A múlt héten adtak egy fekete cigit, és szegfűszeges volt xP 1 slukk után ledobtam a földre, és agyon tapostam a francba. xP Ritka sz_r. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #577 Dátum: 09 jan 14, 01:02:24 » |
|
asszem fekete malbi a szegfűszeges énutállom az ilyen cigiket xDD bár 1 X szivtam valami meggyeset meg ananászosat.. aztmár netmoom mien márka volt.. xDD de abba a márkába csak ien gyümölcs ízű cuccok vannak nemrossz de azért maradok a hagyománynál.. msotanság eléggé rászoktam h inkább pallmallt szívok kéket v pirosat szal mondhatom h az lett az "alap"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #578 Dátum: 09 jan 14, 02:06:35 » |
|
Nem tudtam, hogy van kóla ízű dohány, de volt hozzá szerencsém (ó, a jégen ) és essszméletlen fincsi:D Asszem valamivel kevertük. Menta, talán.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #579 Dátum: 09 jan 14, 02:10:37 » |
|
hátezt énis mosthallom elősször xDDDD de egyébként minnél "extrásabb" annál mérgezőbb :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 14, 02:13:53 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #580 Dátum: 09 jan 14, 02:14:01 » |
|
Annyira le van... amennyit én szívok xP 3 szívás minden 2. körben és megszédülök xP És havi 1alkalommal 1-3 pipa. Ez nem sok. Nem halok meg:D ((((Ellenben olvastam egy cikket, miszerint a kevés alvás emeli a infarktus kockázatát. ; ) igaz ez itt off^^ ))))
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #581 Dátum: 09 jan 14, 02:20:01 » |
|
ez sosem menyiségtől függöt... aki hajlamsorá h a cigitől száj,gége v tüdőrákot kapjon az fog kevesebb vagy több dozistol is kapni... mertugye van sok idős ember aki egész életében szívta és vannak már 30-40 évesen olyanok akik tüfőbetegségben szenvednek.. ezis hajlamosság kérdése.. hmm.. anyum szerint nekem pl elkéne állni a cigivel xD mert miota tényleg rendszeresen szivok minden nap holtöbbet hol kevesebbet azota rendszeresen köhögök.. még éjszaka alvásbol is arra kelek fel h fulladok... de sztem ezcsak valami kissebb allergiás dolog lehet.. nemkell mingyárt a legrosszabbra gondolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #582 Dátum: 09 jan 14, 02:22:47 » |
|
Cöh, persze-persze... én anyum se azért krihál folyton az utóbbi 2 évben. neeem. Én viszont örökéletű vagyok és nem hajlamos ilyesmire Csak egy nagypapám halt meg tüdőrákban ... ((( szal neeeem :p ))) Szal óvatosan mindenki^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #583 Dátum: 09 jan 14, 02:29:40 » |
|
1X ű... kevesebb adag..kevés köhögés..nagyobb adag több köhögés persze a nyilvánvalo akkor lenne az allergiás dolog hogyha leállnék és akk elmulna.. de ahhoz nemigazán lenne kedvem xDDD én nemtudok sem tüdörákos sem egyéb rágos hajdani családtagomrol sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #584 Dátum: 09 jan 14, 18:05:00 » |
|
asszem fekete malbi a szegfűszeges énutállom az ilyen cigiket xDD bár 1 X szivtam valami meggyeset meg ananászosat.. aztmár netmoom mien márka volt.. xDD de abba a márkába csak ien gyümölcs ízű cuccok vannak nemrossz de azért maradok a hagyománynál.. msotanság eléggé rászoktam h inkább pallmallt szívok kéket v pirosat szal mondhatom h az lett az "alap" Nem Marlboro hanem Dajrum Black és 1250 ft egy doboz és van belöle cseresznyés is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|