24 nov 16, 06:23:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 325827 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
xenon
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #120 Dátum: 08 júl 13, 23:37:57 »

hát töri tanárom mesélte hogy mikor először kipróbálta a cigit 14 volt és elkezdett köhögni mint állat meg rosszul is lett mert valami baromi erőset adtak neki na azóta nem dohányzott ikszdé jó azt elismerte hogy pipát szív de azt s csak nyáron ha ki tud űlni a teraszra mer a lakásban nem dohányozhat a felesége miatt és ha jól megtömi a pipát 1 óráig is kitart Nevet
hát nálunk a suli udvaron vannak nagy kukák és az mögött füstöltek a nyolcadikosok
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #121 Dátum: 08 júl 14, 00:18:43 »

Én Dave90 írásával értek egyet, szerintem is rossz dolog a cigi. Sajnos ismerőseim közül is van 1-2 olyan tag akikről biztosan tudom, hogy divatból cigiznek. Na nem mintha "nem divatból cigizni" jobb lenne. Persze ezt mindenki maga dönti el, aki úgy gondolja, hogy márpedig a cigi igenis jó és neki erre van szüksége, akkor lelke rá. Én mindenesetre nem élek vele és biztosan tudom, hogy 20 év múlva nekem lesz jobb.  Pojén
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #122 Dátum: 08 júl 14, 08:36:27 »

Hmmm...tegnap akartam írni de már jó pár embernek kifejtett okból nem írtam...

Én nem cigizek, a családunkban volt már tüdőrákos és inkább nem kockáztatok mert lehet hogy hajlamos vagyok a rákra...
11 évesen cigizni szánalmas dolog...általában valaki azért szokik rá mert a nikotin nyugtató hatású és a stressze élethelyzetek leküzdésében ez segít és ez a legkézenfekvőbb mivel nyugtatót nem ír ki az orvos csak úgy...egy 11 éves élete meg nagyon stresszes lehet
Én nem tetetem le a cigit...illetve egyszer tetettem le amikor póker közben rámjött a füst...az első szálnál még nem szoltam de a másodiknál már igen...
Am ha cigiznék nem csak szülők nyírnának ki hanem a bátyám is...
Egyébként visszatérve a 11 évesekre...szimplán azért csinálják mert mint meinen ember a nagyobbaktól veszpéldát és pl lát egy 11 kisfiú egy 18 éves srácot ketzében a cigivel miközben épp a haveroi körében áll mellette 2 jó csajjal akarva akaratlan megfordul a fejében hogy mekkora nagy arc lehet az illető és hogy ő is olyan akar lenni...sajnos az agyunk sok hülyeséget belénktraktál

hmmm...nekem egy kéros szenvedélyem van a tea.
Hülyén hangzik de jah, mert a koffein legalább olyan káros idegméreg mint a nikotin...

Passzív dohányzás: a káros anyagok 70%-át a környezet szívja...bár ez eloszlik elég rendesen...

Egyébként ha egy dobozból kivonnánk a nikotint azzal meg lehetne ölni egy rinocéroszt...a nikotink tisztán nagyon gyilkos...cigiben nem
még kivégzésekhez is használták

Meg öngyilkossági módnak is nagyon hatásos ez...csak tudni kell hogy szerezz niktoint tisztán...én tudokXD
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #123 Dátum: 08 júl 14, 08:49:51 »

És igen a szülő a hülye. de ez egy 20 évesen cigire szokónál is igaz sztem. mert ha az a szülő jólneveli a gyerekét akkor soha nem szokna rá a cigire. bár ez emgint nem ide tartozik és még csak a szülőséghez sem értek de egy biztos nekem ha a gyerekem és 20 évesen szokik is rá a cigire abbók balhé lessz ugyanúgy.

18 év felett én úgy gondolom, van olyan értelmes az ember, hogy döntsön a saját életéről, a szülő beleszólása nélkül. Az, ha valaki még 20 éves korában sem engedne meg a gyerekének dolgokat...hááát... Hümm-hümm
Naplózva
Hjúgá Nelyi
Vendég
« Válasz #124 Dátum: 08 júl 14, 10:05:59 »

Szerintem a dohányzás hülyeség!
anit Dohányos vagyok!
de csak nyugodtan haljanak meg hamarabb a dohányosok
nem fognak hiányozni!
a csládban szerencsére senki sem dohányzik Mosolyog
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #125 Dátum: 08 júl 14, 10:07:44 »

anit Dohányos vagyok!
nem fognak hiányozni!

Kedves tőled. :'X Nagyapám 65 éves, 40 éven át dohányzott, napi 1 doboz. kacsint
Naplózva
Hjúgá Nelyi
Vendég
« Válasz #126 Dátum: 08 júl 14, 10:09:04 »

háát lehet hogy más öreg ember 80 évig is húzza  :'X
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #127 Dátum: 08 júl 14, 10:13:21 »

Én tudok és nem bebizonyítottan károsak hanem csak egy feltételezés, egy darab hülye embertől... agydaganat... nincs rá bizonyíték.
Naplózva
Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #128 Dátum: 08 júl 14, 10:29:09 »

Hát erről aztán biztos nem fogod leszoktatni.. xDD
Ja ezt nem ugy mondom mint aki cigizik.. meg ilyesmi.. eddig egy szálat szívtam el.. de nem is kívánom..xDD meg érdekes nem is köhögtem meg semmi pedig álltalában mindenhol ugy mutatják hogy köhögnek.. >.<# hülyeség.. na midn1.. xDD
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #129 Dátum: 08 júl 14, 11:02:51 »

nem fognak hiányozni!
Kösz...lehet ,hogy neked nem hiányoznának ,deh nekem a családom nagy része dohyányos.És irta Morita is ,hogy ez stressz ellen is jó ,a nikotin nyugtató ,és arra is jó ,hogyha huzatott kaptál (nem viccelek).A mennyiségtől függ ,ha túlzásokba esel az már káros.
Van egy nagynéném aki 90 éves lesz nemsokára és napi 2 dobozzsl biszi elsziv.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 14, 11:07:57 írta ipirike » Naplózva

klosinho
Chuunin
*

« Válasz #130 Dátum: 08 júl 14, 11:40:17 »

Aki dohányzik az dohányzik, aki nem az nem. Szerintem egy nagy hülyeség dohányozni, de akkor ezt sok mindenre mondhatnánk. A lényeg én nem dohányzom
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #131 Dátum: 08 júl 14, 11:51:07 »

hmmm...nekem egy kéros szenvedélyem van a tea.
Hülyén hangzik de jah, mert a koffein legalább olyan káros idegméreg mint a nikotin...

Nekem meg a kávé és a Cola.   :'X
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #132 Dátum: 08 júl 14, 11:51:59 »

Nekem meg a cigi és a nyugtató. :'X
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #133 Dátum: 08 júl 14, 11:55:56 »

Nekem meg a gép.xD De am úgyse fogok cigizn allergiás vok rá. xD >.<#
Naplózva
klosinho
Chuunin
*

« Válasz #134 Dátum: 08 júl 14, 11:59:43 »

Nekem a gép, a net, a foci, F1, és a legfőbb: Csajok:D:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins