Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 júl 13, 20:13:02 » |
|
elhiszem én.. de csak gratulálni took meg egy nagy senkinek nézni.. xDDD am meg Seed igazad van meg azé az pénz..azt meg szülőknek kéne észrevenni h vajon mi a faszra költheti.. am én nem a cigist szídom.. énis szívok..mikor többet mikor kevesebbet.. de 11 évesen ? nemhiszem h annyi gondja lehet meg annyira nemtudja magát lekötni h cigiznie kelljen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 júl 13, 20:15:21 » |
|
Ada: Szerinted egy 11 éves azért szívja mert olyan sok gondja lenne? Mert biztos, hogy nem.. Legalábbis szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 júl 13, 20:16:02 » |
|
elhiszem én.. de csak gratulálni took meg egy nagy senkinek nézni.. xDDD Merthogy? Egy elfogadható indokot, mondj, hogy miért kéne bárkinek tűrni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 júl 13, 20:17:21 » |
|
Ada: Szerinted egy 11 éves azért szívja mert olyan sok gondja lenne? Mert biztos, hogy nem.. Legalábbis szerintem Egy 11 éves azért szívja, hogy a barátai, netán szerelme előtt menőbbnek tűnjön. Ez természetes. Nem nekik kéne magyarázni, hanem a boltosoknak nem kéne kiadni a cigit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 júl 13, 20:19:06 » |
|
elhiszem én.. de csak gratulálni took meg egy nagy senkinek nézni.. xDDD Merthogy? Egy elfogadható indokot, mondj, hogy miért kéne bárkinek tűrni. őőőő csak annyi h sztem a kissrácnak mondta xD amugymeg sztem azé természetesnek ne mondjuk hogy egy 11 éves cigizik...merhogy menőbb legyen...vannak más utak is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 júl 13, 20:20:38 » |
|
Seed: De a boltosnak meg üzlet... De ahogy éntudom legtöbb helyen személyi igazolványt kérnek. A boltosokat nemérdekli hogy kinek, csak adja el... És igen, azért cigizik mert ettől lesz "vagány".. Csak nemtudom kinek a szemében XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 júl 13, 20:21:19 » |
|
Gondoltam mondjuk, de jobb vitát indítani és összeveszni valakivel, mint, hogy esetleg nem veszek róla tudomást és balf*sznak tűnök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 júl 13, 20:23:26 » |
|
Gondoltam mondjuk, de jobb vitát indítani és összeveszni valakivel, mint, hogy esetleg nem veszek róla tudomást és balf*sznak tűnök. >lol vanbenne valami =D de... kezgy el cigizni és akko teis vagány lehetsz *____*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 júl 13, 20:25:11 » |
|
nemgond am tényleg lányomnak van igaza nem neked mondtam és igazad is van.. mi haverok h ha van köztünk olyan akk félre ülünk cigizni és nem az orra alá fújjuk a füstöt Seed.. hát ez a legnagyobb szégyen xD hmm ezért is mondtam h megrugdosnám az ilyet... elvileg a heges srácok is bejönnek a csajoknak.. hát segítek én xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 08 júl 13, 20:25:11 » |
|
Én pont emiatt a vagány-nem vagány dolog miatt cigizek csak olyan helyen, ahol leszámítva egy két öregasszonyt aki éppen sétálgat, nem lát senki. Szóval kihalt, amennyire csak lehet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 júl 13, 20:31:29 » |
|
énis így kezdtem garázsba.. aztán meg mikor gimibe összehaverkodtam az ottaniakkal akk velük.. de hát ott meg nem számít vageszságnak.. hiszenott "elméletileg" szellemileg épp emberek vannak... akik ha beakarnak vágódni egy csajnál akk virágot adnak neki és nem rágyújtanak előttük xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 júl 13, 20:34:06 » |
|
am tényleg lányomnak van igaza ezt kinyomtatom és bekeretezem *___* amugymeg ti msotigyvagytok vele... mm hogy nem a cigizéssel kell bevágódni csakhogya 11éves jófejek azthiszik h dehogyisnem azzal lehet x"D hát....majd kinövik és akkor jöhet a virág
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 júl 13, 20:35:39 » |
|
Jó, nem cigivel, de nem is virággal.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 júl 13, 20:38:12 » |
|
nem a virágon van a lényeg xDDD mondhattam volna bármi mást amit az éppelméűeknek szokása ilyenkor tenni.. meghívni valamire (nem nem 1 cigire xD) virág...vlaamivel kedveskedni, ajándék akármi.. szal nahh értitek xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 júl 13, 20:38:52 » |
|
nem a virágon van a lényeg xDDD mondhattam volna bármi mást amit az éppelméűeknek szokása ilyenkor tenni.. meghívni valamire (nem nem 1 cigire xD) virág...vlaamivel kedveskedni, ajándék akármi.. szal nahh értitek xDD
vibrátor vagy üvegszilánkdarás vazelin powa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|