24 nov 16, 07:16:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 326271 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #75 Dátum: 08 júl 13, 19:56:44 »

Én világéletemben undorodtam a cigitől, de nekem voltak olyan osztálytársaim akik 11 évesen rászoktak. Egy szép napon amikor technikaórán az udvaron voltunk bementek a bokorba és ott kezdődött a sikertörténet... Nevet
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #76 Dátum: 08 júl 13, 19:58:38 »

Igen, nálunk már alsőben cigarettáznak.
ami engem illet, soha nem terveztem be cigarettát, és valszeg tartani fogom megem ehhez, mivel kiderült, hogy a cigaretta miatt kapott az apám szívinkfarktust. hát ez van, a családunk nem bírja a cigit. Mosolyog
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #77 Dátum: 08 júl 13, 20:01:16 »

Jajj én ismerek oylat aki 4.ben már napi 1-2 zál volt, szóval... Neeem Én azokat utálom akik egész avgyonukat ráköltik XDD Vagyishát azokat nem ítélem el akik kipróbálták, meg jogom se lenne, mert semmi közöm hozzá Nevet Na szal ez egy szuperjójipijéjjajdejóháeszvoltnem?
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #78 Dátum: 08 júl 13, 20:02:28 »

hová  felődik ez  a  kuRva  világ  Ohh My God
öcsééém.. az ilyet  én  felrugdosnám..de  komolyan..  xDD én  11 évesen pokemon matricákra  költöttem a  pénzem  meg  ilyen szärokra vazz .. mosmegmá  cigiznek.. pff..
Naplózva
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #79 Dátum: 08 júl 13, 20:05:07 »

Igen, eléggé elszomorító ... meg energiaital, merilin menzon meg ilyenek, és azthiszik ettőlmost hűdevagányak(ezzel nem akarok megsérteni senkit, csak aki divatból csinálja ikszdé)... Szerintem épp ellenkezőleg.. Bár ezmár off
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #80 Dátum: 08 júl 13, 20:05:26 »

hová  felődik ez  a  kuRva  világ  Ohh My God
öcsééém.. az ilyet  én  felrugdosnám..de  komolyan..  xDD én  11 évesen pokemon matricákra  költöttem a  pénzem  meg  ilyen szärokra vazz .. mosmegmá  cigiznek.. pff..

Én nem a gyerekeket hibáztatom, mert ők természetes, hogy menőzni akarnak, hanem azokat, akik kiadják a cigit nekik. >.<#

Harrd: Marilyn Mansonról meg leszállni de futólépésben ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 20:05:59 írta Seed » Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #81 Dátum: 08 júl 13, 20:05:46 »

minimum napi fél doboz
és egy nyánál több ideig

hehehe hát hajrá x'"'D

>>amugy...énnemis vetemmeg nemis itálem el nemisutálom...megsemmia dohányosokat mivele légsok cigis barátomvan ikszdé meeeg amugysincs hozzá jogom...nekemis árt ugyan vele de leginkább magát károsítja szal ha ezt beválalta akkor nekem tök8 xD
Naplózva

Gyümi
Jounin
*

« Válasz #82 Dátum: 08 júl 13, 20:06:52 »

Lol.. am nem szólok semmit 13 évesen, de nekem az a sz*r hg allergiás vok rá x'D.. Szval nemhiszem hg fogok.. pfff..xD.. Meg am nekem mind1 hg valaki cigizik vagy se ha jó fej, eldönti ő maga hg megéri-e.Nevet
--szerk.--
jól beindult a topic:D
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 20:07:40 írta Gaara-fangirl » Naplózva
DeatH
Kezdő Jounin
*

« Válasz #83 Dátum: 08 júl 13, 20:07:14 »

11 évesen még pokemon? xDDDD azse semmi xDDD
nem az ilyen Taz-okra gondolsz amit ott pöckölgetni kellett, és a chips-es zacskóból lehetett kiszedni? xDDDDDD
és Harrd ... mibajod az energiaitallal, meg Mansonnal?  Hmm?
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #84 Dátum: 08 júl 13, 20:07:42 »

Hát nálunk a suliban is megy a dohyány ,ilyen a világ.Mondjuk nálunk az energia ital vedeláse a menő ,részegedésik xDD.
LOL.. Ki szívott már Ronsont? Ukrán, vagy román márka, de méregerős! xD
Ukrán cigi.
A szüleim dohányosok ,anyukámat a húga szoktakta rá a mentolos cigivel ,Filtol ,Kim aztán szivot Ell Am ,Snagov meg még sok mindent xDDD
Apám is cigizik ,az ő történetét nem nagyon ismerem ,deh volt egy időszak mikor egymás után szivta a cigit (nem szó szerint ,izé sokat szivot xDD).
Én is beleszivtam egyszer a cigibe ,de majd kiköhögtem a lelkemet is.Mondjuk aki dohányos mellet lakik az betegebb lesz ,mint a dohányos xD.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #85 Dátum: 08 júl 13, 20:07:50 »

Hogy fejlődik? Inkább hanyatlik. Nevet Megnyugtató az is, ha az ember el megy futni vagy zenét hallgat, vagy mindenki amit akar, de a cigi emellett büdös, egészségtelen és drága. Szóval nem igazáb értem, hogy egy 11 éves miért csinálja. Meg persze azt sem,h ogy más miért, de ne folytassuk, ebben úgy sem lehet érvelni. Túl szubjektív dolog.
Naplózva
CrasH
ANBU újonc
*

« Válasz #86 Dátum: 08 júl 13, 20:08:34 »

Am Ada én elhiszem neki!Tesom is 11 évesen kezdte el aztán már ott tart h naponta 1 doboz.

ikszdé Ezt most elképzeltem h szállt a bokorbol a fust!!!XDDD
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #87 Dátum: 08 júl 13, 20:09:11 »

Mondjuk aki dohányos mellet lakik az betegebb lesz ,mint a dohányos xD.

Tudományos bizonyíték a passzív dohányzás hűdekáros hatásaira még nem nagyon van, csak feltételezések. Többet ártasz magadnak azzal, ha elmész egy jó sok füstöt kiadó autó kipufogója mögött...
Naplózva
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #88 Dátum: 08 júl 13, 20:09:30 »

Seed: ezt most nemazért mondtam h kötözködjek, mert ha te IGAZÁN szereted, akkor oksi, azzal semmi bajom. De ha csak azért hallgatnád, mert XY szerint vagány, azmár más lenne... És Marilyn Manson csak példa volt,  jutott eszembe na XDD Na de nem offolok tovább, bocsi Hümm-hümm

>5 háesz OMG  Ohh My God
>>1 új háesz
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #89 Dátum: 08 júl 13, 20:12:19 »

Az a passzív dohányzás, ha esetleg nem is egészségtelen, de a dohányosra káros, mert vagy elküldöm onnan, vagy eloltom a cigijét, vagy rajta oltom el. Szóval tőlem cigizzen mindenki nyugodtan, de ne a közelemben. Mert büdös, rettenetesen. És ezt nem tolerálom, ha egészségtelen, ha nem.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 20:14:01 írta Gdat88 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins