24 nov 16, 08:35:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Melyik a kedvenc nindzsa fegyvered és miért?
kunai (dobókés) - 78 (9.1%)
kis shuriken (dobócsillag) - 30 (3.5%)
nagy shuriken (Mizuki, Naruto) - 22 (2.6%)
Démon Szél shuriken / szélmalom shuriken (Sasuke) - 50 (5.8%)
Kusanagi / hosszú kard (Orochimaru,Sasuke) - 124 (14.5%)
katana / közepes kard (Hayate) - 62 (7.2%)
rövid kard (Sai) - 6 (0.7%)
óriás kard (Zabuza, Suigetsu) - 44 (5.1%)
Samehada (Kisame) - 81 (9.5%)
chakra kés (Asuma) - 49 (5.7%)
láncos sarló / nindzsa sarló (Madara) - 33 (3.9%)
senbon / dobótű (Haku, Genma) - 38 (4.4%)
háromhegyű kunai (Yondaime) - 66 (7.7%)
hang fegyverek (Dosu, Zaku, Tayuya) - 9 (1.1%)
láncos karmok (Zabuza két társa használta) - 13 (1.5%)
Kakashi chakra pengéje (Kakashi Gaiden) - 33 (3.9%)
Nunchaku (Gai) - 7 (0.8%)
Drót (Kakashi, Sasuke, valamint Sarori bábszülei) - 25 (2.9%)
Bazi nagy láncos buzogány (Tenten) - 6 (0.7%)
Legyező (Temari) - 41 (4.8%)
Kasza (Hidan) - 40 (4.7%)
Összes szavazó: 422

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Melyik a kedvenc nindzsa fegyvered és miért?  (Megtekintve 43277 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Saját szemem!:o

« Válasz #90 Dátum: 09 aug 28, 22:15:01 »

Nah énis utána néztem,mer érdekesek amiket leirtatok Nevet
http://hu.wikipedia.org/wiki/Katana
Itt elég sok dolgot irnak róla Mosolyog
Akit érdekel olvassa el Pontosan
Naplózva

Kedvenc Sasuke idézeteim:] :
\"I am an Avenger!\"
\"I more special than you!\"

Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #91 Dátum: 09 szep 06, 00:24:09 »

A felsoroltak közül a katana a legszimpatikusabb, de hiányolom Hidan kaszáját xD Jó tudom, nem feltétlenül ninja fegyver, de ha az óriáskard bekerült...
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #92 Dátum: 09 szep 06, 14:06:24 »

Hát, az "óriáskard" létező fegyver, csak egy kicsit azért kisebb. ^^
Lásd: http://forum.naruto-kun.hu/index.php?topic=1688.msg270084#msg270084
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #93 Dátum: 09 okt 03, 22:53:39 »

Bukok a túlméretezett pengékre, meg amik csak simán nagyok Mosolyog
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #94 Dátum: 09 okt 04, 10:23:36 »

Hát nekem nagyon bejön a démonszél shuriken ^^ szerintem tök jó Mosolyog De a kedvencem a Katana  mert egyszerű letisztult fegyver de nagyon erős .  Nevet
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #95 Dátum: 09 okt 05, 18:01:09 »

A Samehada a favorit. Mármint az eddig látottakból. Bijuu verő kard, amelyik még hüséges is, de amugy a legszimpatikusabb fegyver a Guandao - asszem igy hivják. Ez egy tipikus japán fegyver, mégse szaladgál senki se ilyennel.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #96 Dátum: 09 okt 06, 17:32:19 »

A Guan Dao kínai fegyver. ^^
http://www.fudoshindojo.hu/content/fegyverek/kepek/kwandao01.jpg

De ettől függetlenül, egy ilyen hosszú nyelű fegyver elég furcsán mutatna egy csendes gyilkolásra szakosodott ninja hátán. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 06, 17:32:51 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #97 Dátum: 09 okt 06, 17:41:09 »

Idézet törölve! Előző hozzászólást nem idézünk! Mindenki tudja hogy arra reagálsz! Moderátor

KORREKT!

Igen, ez kinai, utánna néztem a neten és PÜ ben is kaptam felvilágositást, egy nálam széleskörűbben tájékozott fórumozó társamtól, csak már nem akartam javitani.

Hát a Samehada vagy a Lefejező penge vagy mi se az a haj de kicsi fegyver, meg ez legalább jól néz ki, attól fügetlenül hogy nem japán.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 06, 21:28:22 írta Gabesz » Naplózva

kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #98 Dátum: 09 okt 06, 19:20:30 »

Jaja az ilyen pengés bot fegyverek frankón mutatnak, de 3.Hokage "Emma botja" se volt egy rossz fegyver.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Brock Lee
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #99 Dátum: 09 okt 08, 22:59:06 »

Mindhárom opcióként vmilyen kardot jelöltem be. Imádom a kardokat, az összes kard tetszik a Naruto-ba, kivéve Sai fegyverét Nevet nem szeretem az olyan rövidet, mint amilyen neki van. Különösen szeretem az egyedi, tápos képességű kardokat, mint pl Kisame és Cloud kardja. A kard után a Narutoban nekem a különféle dobó fegyverek jönnek be.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #100 Dátum: 09 okt 08, 23:00:56 »

Pedig az igazi ninja-fegyver, a többi felsorolt karddal ellentétben. Egy ninja-ken.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #101 Dátum: 09 okt 14, 15:30:24 »

Igen... Az az egyik tipikusan ninja fegyver... Valahol olvastam ról egy leírást.. Gyakorlatilag egy törött pengéjű katana... (Eredetileg az is volt..) Törött katanákat is használtak a ninják, hisz a rövidebb pengehosszúság miatt szűkeb helyen sokkal célszerűbb szerszám mint egy teljes hosszúságú katana.. Orgyilkosságokra kiváló, elrejteni a ruházatban is könnyebb..  Csak később kezdték el ebben a méretben gyártani...
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #102 Dátum: 09 okt 14, 17:47:30 »

Erről még nem hallottam, de érdekes.
A törtött katanák mellett az lehetett a másik érv, hogy míg a szamurájok gazdag, tekintélyes klánokból származtak, addig sok ninja közember volt, és ezeket könnyebben, olcsobabn be tudták szerezni, mint egy értékes, jó állapotban lévő kardot.
Sok más fegyverük története is hasonlóképpen érdekes, mivel tiltott volt a közembnereknek a fegyverviselés, és olyan fegyvereket, amiket aok használtak, akiknek joguk is volt hozzá, elég nehéz volt beszerezni, hétköznapi fegyvereket alakítottak át. Többnyire mezőgazdasági eszközöket.
A kusori-gamahoz láncra erősített valódi sarlók adták az ötletet, de például egy egyszerű bot is veszélyes fegyver lehetett egy ninja kezében.
Valahol arról is olvastam, hogy egy növény termését is felhasználták fegyverként, azok a jellegzetes tüskés kis golyók, amiket a földre szórtak üldözőik elött, sokszor azok voltak tulajdonképpen...
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #103 Dátum: 09 okt 14, 19:04:51 »

Köszi hogy kiegészítetted a előbbi kommentem! Ez nem jutott eszembe! Jól tippeltél! Azért használtak törött, csatában hátrahagyott fegyvereket, mert egy jó mnőségű katana akkoriban közembernek nemhogy tilos, de megfizethetetlen volt... Tehát ha a paraszt vagy ninja egy katanát tartott magánál, azt biztos hogy lopta, találta a csatamezőn... A kunai is gyakorlatilag egy kézi ásó szerűség...
Naplózva
kiscsoki
Gennin
*

« Válasz #104 Dátum: 09 okt 14, 19:09:03 »

igen, ezek voltak nekik a hasznosak, mert tulajdonképpen a legjobb fegyver amit nem kell cipelni de mindíg kéznél van, és a katan szó használata kcisit dúrva a ninjákra, mert egy alapvető különbség van a ninja kard és a katana között...a katanának van egy íve a szabdaláshoz, a ninja kard tök egyenes, mert nem nyílt harcban használták hanem csak csöndbe kivégzésre... és a rövidkardot sem katanának hívják hanem wakizashinak és igen, abból jött az egész lényege hogy midnen nyilvános helyen japánban le kellett tenni a fegyvereket, de amíg a katanát letették az alsó kimonóba vagy alsóruhákba simán elfért a wakizashi a 40 centis pengéjével így simán lehetett akárhol gyilkolni vele. és igen az anyagi érvek is mellette szólnak a törött katanának de akkoriban a folyamatos klánháborúk miatt bárhol lehetett kardot szerezni, és ha nem is volt jó minden ninja szervezetnek volt kovácsa és egy kardot újra lehet készíteni bármikor
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins