24 nov 15, 12:23:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121274 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #330 Dátum: 12 márc 20, 19:01:26 »

Senki nem tudja biztosan. De szerintem inkább lány lehet.

AMúgy nem csak ebebn különbözik Orochimaru is MEdusa.. Orochimaru az önzés, az önimádat, a gátlástalanság, a mohóság, az "id." Nem illen a karakteréhez, ha feláldozná magát bármiért is.  Medusánál elfogadható, bár, nem olvatsma azt a fejezetet még mindig, de nála csak az lep meg, hogy lemondott róla, hogy lássa a tervei végeredményét. De gondolom szükségesnek érezte. Viszont ez nem méri a romlottságukat, szerintem. Ettől függetlenül, a saját halála nem csak egy eszköz, hanem komoyl áldozat a céljai eléréséhez. Már ha tényleg "halott" midnen szempontból. Ki tudja, mi volt még betervezve.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 19:03:00 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #331 Dátum: 12 márc 20, 19:10:43 »

gman:
De ez a démonistenes dolgot már tényleg érdekelne, hogy honnan szeded. Most átolvastam még egyszer, de még mindig nem találok még csak említést sem arról, hogy Crona démonistenné válik, amint megöli az anyját.

STM:
Ha nagyon érdekel, akkor leírhatom: Medusa látta a kutatásának végeredményét, utolsó mondata is az, hogy a Fekete Vér tökéletes lett. A halála pedig holtbiztos, ezt a békaboszi is megerősítette.
Amúgy én sem gondolom őket hasonlónak. Medusa valahogy sokkal megfontoltabb szereplő volt, az erejét is jobban használta, és célratörően viselkedett. Orochimaru egy szadista, gyakran meggondolatlan karakter volt, aki a saját vesztébe rohant.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #332 Dátum: 12 márc 20, 19:52:32 »

Pont most írtad le "a Fekete Vér tökéletes lett". Márpedig Medusa a Vért azért teremtette, hogy a segítségével készítsen egy démonistent.
Végülis ez csak spekuláció, de szerintem logikus.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #333 Dátum: 12 márc 20, 20:24:09 »

Hát nem tudom... javíts ki, ha tévedek, de a kishin szint a démonisten szint, ha pedig Crona Asurával van egy szinten, akkor miért is megy az erejéért a Holdra? Ez viszont így nem logikus.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #334 Dátum: 12 márc 21, 06:44:30 »

Melyik az erősebb, egy démonisten, vagy egy démonisten két démonisten erejével?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #335 Dátum: 12 márc 21, 14:51:17 »

Természetesen a két démonisten erejével rendelkező démonisten, de ez így olyan snassz... Asura ellen is csak a teljesen Shinigamivá vált Kidnek van esélye, most ha Crona ereje=Asura ereje, akkor vele is csak a full Shinigami Kid veheti fel a versenyt. Na már most, ha Crona+Asura fúzióból születik egy szuper Kishin, akkor azt ki győzi le? Stein+Kid esélytelen, hiszen ha minden igaz, akkor egyedül Asura ellen sincs esélye a tudósnak. Maximum a Shinigami+Kid párosnak lenne esélye, csak ugye az apus lelke a Shibusen-hez van láncolva, így Crona boldogan élhet tovább, ha elkerüli az akadémiát, sőt, akár még a világ többi pontját is leigázhatja, és az uralma alá hajthatja, senki sem lesz képes az útjába állni.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #336 Dátum: 12 márc 21, 18:24:21 »

Természetesen Maka fogja legyőzni, a főhősöktől megszokott Hegyibeszéd no Jutsuval. Nevet Amúgy meg kétlem, hogy Crona képes lenne egymaga elverni Asurát.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #337 Dátum: 12 márc 21, 18:33:13 »

Azért előlegezzünk meg egy kis bizalmat Asura erejének, hisz gyakorlatilag semmit sem mutatott még. Ha az Akatsuki-hoz hasonló "nagy beharangozás, de néhány tagnál kis teljesítmény" dolgot fogja mutatni a Great Old One, akkor eléggé nagyot fogok csalódni a mangakában. Hozzájuk inkább a Roger kalózokhoz hasonló "nagy hírnév, nagy erő" dolog illene (persze mindenhova kell egy Buggy Nevet itt szerintem Excalibour lesz a fekte bárány).
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #338 Dátum: 12 márc 21, 19:28:53 »

Asura puszta létezése káoszba taszítja a világot, még szép, hogy mocskosul erős. Nevet

Excalibour miért lenne fekete bárány? OK, hülye, de tényleg ő a legerősebb fegyver.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #339 Dátum: 12 márc 21, 20:03:06 »

Buggy sem lenne gyenge, csak az erejéhez képest akkora idióta, hogy nem képes normálisan harcolni. Ugyanezt gondolom Excalibour-ról is, mivel erős, hiszen képes dimenziókapukat nyitni, de egy "Greed" Noah (mennyit rá, hogy Noah lesz Masashi kedvence? Pojén) képes volt elkapni őt. Túl hülye, hogy erős legyen, ám megfelelő technikus mellett csodákra képes (megfelelő=süket).

Ezt a Soul Eater Not! mangát olvassa/olvasta valaki? Neki akarok kezdeni, de egy kis véleményt szeretnék valami megbízható helyről kapni ezzel kapcsolatban.
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #340 Dátum: 12 márc 21, 20:05:30 »

arthur király oldalán még másnak tűnt,nem is tudom. Gondolkozik(mármint ex-calibour)
Talán olyan felelősség teljesnek,megbízhatónak,stb.Nem úgy mint manapság Hmm...
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #341 Dátum: 12 márc 21, 20:11:28 »

A SE Not! kicsit lányos és minimális mennyiségű harc van benne, de hozzátesz valamennyit a SE világképéhez, szóval egyszer érdermes elolvasni.

Dhrakka: Az csak Excalibour visszaemlékezése volt, biztos csak hazudott. Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #342 Dátum: 12 márc 21, 20:46:24 »

A szokásos erős-őrült (nem úgy örült, mint a többiek) karaktert testesíti meg, talán Kabuto-hoz tudnám hasonlítani a jellemét Greed alakban. Rage alakban meg egy... nem is tudom, ott simán egy idióta, az erejéről még nincs infó.
Asura után? Földi méreteket tekintve mindössze 363 104 km-t kell megtenned, és ott is lehetsz mellette Mosolyog

Akkor elolvasom a Not!-ot, a harc nem is nagyon fontos nekem, csak történetileg legyen rendben (általában jobban szeretem az információ dúsabb fejezeteket/special-okat, mint a harcosokat).

A vonal alatt spoiler található a csak az animét nézők számára.

Amúgy ez is milyen már... Medusa éveket kísérletezett a fekete vérrel, és feláldozta magát, hogy egy kishint alkothasson, Stein meg csak felment a Holdra, és nagyrészt kishinné vált az őrület miatt Nevet

Szerintetek ki fogja megölni Asurát? élek, hogy most, hogy Maka a Holdra lép, beleüti az orrát mindenbe, és elhappolja Kid elől a sikereket..
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #343 Dátum: 12 márc 22, 06:58:09 »

Am Heni-cwaan szerintem nem Noah-ért fog csöpögni, a félarcú Justin sokkal gonoszabb és ocsmányabb nála. Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #344 Dátum: 12 márc 22, 14:49:26 »

Amúgy csak én nem érzek pár ellenséges karakternél gonoszságot? Law sem volt az a velejéig gonosz karakter, egyszerűen az őrület tette ilyenné, Crona sem gonosz, inkább csak eltévelyedett, és Noah sem sugárzik az ellenségeskedéstől (azaz Greed nem, Rage már-már közelít a megszokott ellenségek jelleméhez).
Véleményem szerint eddig csak Medusa volt az a karakter a mangában, akinek minden tettét a puszta gonoszság határozta meg (meg talán Arachne, bár őt elég hamar kiirtották).
Naplózva
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins