CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #300 Dátum: 11 jan 16, 21:02:36 » |
|
Banzai kérdése engem is érdekel, ha láttam animét ami nem most volt isten tudja mikor . No mind ettől függetlenül engem is érdekelne, hogy hol kezdjem a mangát. Idáig az anime majdnem, hogy teljesen megegyezik a mangával, utána jönnek kicsi, majd egyre nagyobb eltérések, gyakorlatilag kihagynak fejezeteket ha jól vettem észre, sőt, az Őrült expressz-től kezdve az anime már egy összecsapott filler... De amúgy a legjobb a legelején, ahogy feradraco mondta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #301 Dátum: 11 jan 18, 17:16:22 » |
|
ez elvileg elindult 12-én, de semmit se találok róla. valaki, valami...? Íme az első fejezet angolul: http://mangastream.com/read/soul_eater_not/58954480/1
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #302 Dátum: 11 jan 18, 20:27:27 » |
|
Na örülök h halad a sztori. Viszont én még csak a magyarra lefordított fejezeteket olvastam a simából is, ez a 26. ,legalábbis én későbbit nem találtam. Ha valaki tud egy linket küldeni pü-ben ahol tovább tart már a fordítás azt megköszönöm:) ,ha nemlesz akkor legalább fejlődik az angoltudás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #303 Dátum: 11 jan 21, 15:45:19 » |
|
Hm, meglepve láttam, hogy van ilyen, hogy Soul Eater Not! xD Végül elolvastam az 1. fejezetet és egész szórakoztató volt. A főszereplőnek kinéző kiscsaj szép copfokat varázsolt magának, arra lennék kíváncsi, hogy ha véletlenül Black Starral találkozott volna, akkor mit csinál? xD
Az ehavi mangafejezet ütős volt, remélem nemsokára feltűnik már a Kisshin, régen láttam már a drágát, de szívesen vennék egy Chrona harcot is valakivel a baráti körből. Valamint még egész érdekes Eibon cselekményszála is...most flessel a csávó kicsit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #304 Dátum: 11 máj 28, 11:07:58 » |
|
Valaki megtudja mondani, hogy az anime hányadik részéig követi a mangáját, illetve a mangában az hányadik chapter? Köszönöm előre is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #305 Dátum: 11 jún 18, 09:28:19 » |
|
Én nekem egy kérésem lenne: A magyar szinkronos részek címére lennék kíváncsi. Sehol sem találtam meg, még Wikipédián sincs epizódlista egyenlőre. Ha valaki megírná az epizódcímeket ide, vagy Privát üzenetbe azt nagyon megköszönném.
|
|
|
Naplózva
|
"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #306 Dátum: 11 jún 19, 08:23:01 » |
|
Szia! Szerintem is ezek azok...érdekes, hogy mindegyik cím végére kérdőjelet tettek. Nem tudjátok véletlenül, hogy ez a magyar szinkronstúdió agyszüleménye, vagy a japán címek végein is szerepel? Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Tényleg nagyon jó sorozat!
|
|
|
Naplózva
|
"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #307 Dátum: 11 jún 21, 18:57:29 » |
|
Ejha a mostani mangában szó szerint kirázott a hideg Chrona-tól =D Nagyon durván szétkaszabolta Medusa-t =D Érdekes fordulat. Vajon Medusa meghalt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #308 Dátum: 11 júl 29, 10:17:01 » |
|
Valaki aktívan fordítsa a mangát magyarra?
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #309 Dátum: 11 aug 01, 22:07:38 » |
|
Tudtommal senki se fordítja mindenki angolul olvassa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #310 Dátum: 11 aug 14, 20:51:18 » |
|
Hohó kijött a 89.fejezet.
Érdekes, valahogy nem tudtam elképzelni hogy a nevető Hold-ra konkrétan rá lehet menni, nem hogy ott rejtőzzön Asura.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #311 Dátum: 11 aug 14, 21:58:58 » |
|
Jah érdekes fejezet volt. Mondjuk nemhiszem hogy Shinigamin kivül bárkinek esélye lehet ashura ellen.
Kicsit kevés volt ez a 30 oldal. Nagyon lassan halad a story sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #312 Dátum: 11 aug 14, 22:47:40 » |
|
valaki meg tudná mondani hogy miért fejeezték be az animét? az nekem jobban bejött kivételesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #313 Dátum: 11 aug 15, 15:58:11 » |
|
Ez tipikusan az a kérdés amire nincs értelmes magyarázat =D
Egyébként valszeg azért mert amikor csinálták az animét beérték a mangát és csináltak neki valami moslék befejezést 2. évad helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #314 Dátum: 12 jan 15, 16:31:23 » |
|
Úgy néz ki, lesz/van valami special movie, vagy csak tervezik nem tudom. A film a leírtak alapján egy összefoglaló lesz. Az egyik szereplője lesz Arachne is Forrás http://gangan.square-enix.co.jp/Videó, ami sok próbálkozás után elindult, úgy néz ki, hogy a mangábol öszevágogott dolog, de a szereplők adják ahangot némi zenével meg effektekkel. Szóval kicsit ilyen Visual Novel szerű beütése van. http://gangan.square-enix.co.jp/souleater/movie/soul_sp_movie1104.htmlHogy most a video az előzetes e vagy pedig maga a movie azt most nem tudom. Na mindegy őrüljön a fejetek nőjön a begyetek lelkeket egyetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|