24 nov 15, 09:31:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121099 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #315 Dátum: 12 feb 24, 16:20:42 »

hmm régebben néztem pár részt eddig nincs olyan akit ne szerettem volna ikszdé Black Star, Kid, Maka apja és Halálisten mester a legjobbak eddig ikszdé mondjuk Soul meg zabálni való ikszdé
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #316 Dátum: 12 feb 26, 15:02:01 »

Többen is kérdezték, hogy válik el a manga és az anime, de senki sem válaszolt nekik, úgyhogy én most megteszem.
A 38. fejezettől egy darabig más is meg nem is, azután pedig teljesen új arc kezdődik.
Előlről kezdeni a mangát nem érdemes, mert az elején botrányosan rossz a rajzolása, de később egyre inkáb javul.
Amúgy csak ajánlani tudom, nekem a One Piece után a kedvenc mangám. Mosolyog
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #317 Dátum: 12 márc 15, 20:15:52 »

Már rég el akarom kezdeni,mert jókat halottam róla nagyon. :'D Valaki leírná nekem PÜ-ben, olyan hogy online hol lehet nézni/olvasni, stb..? Meg ha a manga nem az elejétől van fordítva, akkor mikor ér össze az animével, és eddig hány rész/fejezet jött ki, ilyesmi. Előre is köszi ^^
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #318 Dátum: 12 márc 15, 20:25:53 »

Alapból én is inkázok, de ott úgy láttam, hogy csak 40 rész van fent kb, ami elég kevésnek tűnik így elsőre, ezért gondoltam,hogy valaki megunta a felöltögetést. De ha nem akkor örülök neki ^^
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
renato
Vendég
« Válasz #319 Dátum: 12 márc 15, 20:30:16 »

Pedig óriási a manga. A héten fejeztem be, ráadásul eléggé jó arc megy (Stein vs. Law harc valami eszméletlen Nevet). Csak ajánlani tudom, néhány fejezet még a One Piece szintjét is megüti. Mondjuk az egyik gonosz szereplő kikészít idegileg (vajon ki? Hát persze, hogy Gopher).

Mondjuk Medusa eléggé keveset fog szerepelni...

Lenne egy kérdésem a mangával kapcsolatban: akkor Arachne még él? Elvégre robbant, mikor Soul-ék feldarabolták, és Giriko eléggé vidáman nevetett, mikor ezt megemlítették neki Maka-ék.

Sabaku:
Magyarul ne akard elolvasni Nevet 2 fejezettel járnak a fordítók a manga és az anime szétválása előtt, mire beérik a mostani fejezeteket, körülbelül 2083 lesz Nevet
Az animét letöltöd a nyaa torrentről, a feliratot meg... hogy is mondjam... Soul Eater ismertető néven guglizz kicsit.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 20:31:33 írta renato » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #320 Dátum: 12 márc 15, 20:41:17 »

Oké, köszi. Asszem kénytelen leszek ráhajtani az angolra xD
A manga eddig hány fejezetes? És hányadik résznél/fejezetnél válnak szét?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #321 Dátum: 12 márc 15, 20:44:03 »

8 posttal feletted írta le gman Nevet Amúgy a 32-nél, és jelenleg 95 fejezetes (havonta 1 fejezet jön ki, de az 40 oldalas Nevet). Nekem speciel 2 hét volt végigolvasni, bár pár napon át nem olvastam semmit.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #322 Dátum: 12 márc 15, 20:53:01 »

Köszi szépen. Lehet félbe is hagyom a Code Geassot emiatt, az animének már úgy is vége.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #323 Dátum: 12 márc 20, 12:33:46 »

Gopher szerintem aranyos. Nevet

Arachne meg remélem, hogy nem tér vissza, nem volt valami nagy szám a csaj. Meg amúgy is, Soul megette a lelkét, az elvileg headshot (már ha nem vagy Blair Nevet).
Medusa feltámadásának viszont örülnék. Hümm-hümm Ő olyan, mint Orochimaru, sosem akar megdögleni, szerintem még viszont látjuk.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #324 Dátum: 12 márc 20, 15:21:06 »

Bírnám, ha az egérboszi valahogy magába ültetné Medusa sejtjeit, és úgy élné tovább mindennapjait, mint anno Kabuto Nevet
Aracne valóban inkább vezéregyéniség volt, mintsem élharcos. Viszont kicsit butaságnak érzem a halálát, bárki más lelkét megehette volna Soul, és úgy 4 oldal harcolna a Kishinért a Holdon Nevet
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #325 Dátum: 12 márc 20, 17:00:39 »

Hát, az kicsit már másolás szagú lenne. De bírnám, ha visszatérne MEdusa.

De amúgy most keresgélem, hol hagytam abba... kicsit fárasztó angolul olvasni, de hallva, hogy mik történtek, bevállalom.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 17:13:08 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #326 Dátum: 12 márc 20, 17:37:49 »

Pont azért írtam, mert gman szerint nagyon Orochimaru-s Medusa karaktere Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 18:33:11 írta renato » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #327 Dátum: 12 márc 20, 18:21:40 »

Hát ja, talán nem volt véletetlen Kabuto kapucnija sem. De Orochimarut azért jobban bírom, amúgy.  ikszdé
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #328 Dátum: 12 márc 20, 18:44:18 »

Itt folytatom az áthúzott beszélgetést, amit a másik topicban elkezdtünk.
Úgy látom renato, nem sikerült megértened azt a felyezetet. Medusa pontosan tudta, hogy meg fog halni, pont azért volt kedves Cronával, hogy az megölje. Így akart belőle démonistent csinálni, már majdnem kész volt, csak az utolsó láncot kellett elvágni, ami a szerencsétjenjét a megkötötte,
Amúgy Medusa pont ebben különbözik Marcsitól, és szerintem ezért ő a mangatörténelem egyik legromlottabb karaktere, mert még a saját halálát is csak egy eszközként használta fel az őrült tervéhez. Jobban belegondolva pont ezért nem fog visszatérni...
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #329 Dátum: 12 márc 20, 18:51:29 »

Teljesen megértettem azt a fejezetet, viszont a drámai hatás még mindig Cronáé. Hiába rángatta Medusa a szálakat, ha nincs ez az egész nyomorúságos, érzelmileg ingatag lelki helyzete Cronának (amit mondjuk pont Medusa-nak köszönhet, így saját magamat is meghazudtolom), akkor nem, hogy fele, de negyed ilyen drámai sem lett volna az a fejezet.
Maradjunk annyiban, hogy a logikai dolgok miatt 20-80 arányban osztozik Medusa és Crona a fejezet epic-ségén, mivel Medusa okozta a helyzetet, de Crona saját maga fokozta a hatást.

Szerintetek amúgy Crona fiú vagy lány? Már nem nagyon tudom eldönteni, de ahogy látom néhány manga fordító sem (gyakran váltakozik, hogy mikor róla beszélnek, akkor "he" vagy "she" van a mondat alanyának helyén).
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 19:01:50 írta renato » Naplózva
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins