FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #270 Dátum: 10 szep 04, 17:11:01 » |
|
azta, jól elbújt előlem a 76. feji. de de de... Giriko annyira menő még így is, hogy az hihetetlen. : DD imádom.
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #271 Dátum: 10 szep 10, 21:23:23 » |
|
ÁÁÁ tök jól indult a fejezet. Miért kellet átváltani Maka-ékra? -.- Black Star-ra vagyok kiváncsi ... Girikohoz meg nem volt méltó ez a halál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #272 Dátum: 10 dec 19, 17:45:49 » |
|
*3 részt látott, 4 fejzetet olvasott* nekem az első kötetből a következő esett le (ezért lehet, h letiltanak...): Atsushi Ohkubo (eredeti mangaka) egy idióta, beteg, perverz állat. de azért milyen szépen meg volt rajzolna Maka bugyija, meg Tsubaki lába között...
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #273 Dátum: 10 dec 30, 15:51:31 » |
|
A Soul Eater manga és az anime közt tényleg sok különbség van? Én csak az animét néztem, de ha itt is van annyi különbség, mint az FMA és az FMA - Testvériség között, akkor a Soul Eater mangát feltétlenül el kell olvasnom
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #274 Dátum: 10 dec 30, 20:19:38 » |
|
soul-eater megjelent mangába?ha igen van valakinek?ha igen eladná?
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #275 Dátum: 10 dec 30, 22:32:15 » |
|
A Soul Eater manga és az anime közt tényleg sok különbség van? Én csak az animét néztem, de ha itt is van annyi különbség, mint az FMA és az FMA - Testvériség között, akkor a Soul Eater mangát feltétlenül el kell olvasnom Egy bizonyos pontig megéri az animét nézni mert amig követi a mangát nagyon szinvonalas és élvezhető ( jobb mint a manga ) ám asszem a 37. résztől kezdődnek a fillerek és a minöség egyre romani kezdd végül pedig kapunk egy szörnyü befejezést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #276 Dátum: 10 dec 31, 19:30:23 » |
|
A soul eater is teljesen olyan lett mint a fullmetal/brotherhood reméljük ebből is készül majd második sorozat ha a mangát befejezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #277 Dátum: 10 dec 31, 20:56:44 » |
|
Bakker, nézem az animét (2 nap alatt lenyomtam) és erre kiderül, hogy nem követi a mangát, ez mekkora szívás. Ha már itt tartunk valaki elmondaná, hogy az elején sokban különbözik a manga az animétől, csak mert belenéztem a 'Baba Yaga Castle'-os részekbe és ott eléggé sok az eltérés. Nem szeretném elölről olvasni a mangát, csak onnan ahol megkezdődik az két változat elkülönülése (ha előrébb is van eltérés(előrébb olvastam, hogy a 37. részig az animé jobb a mangánál) akkor ez hányadik fejezettől nyilvánul meg).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #278 Dátum: 10 dec 31, 23:42:28 » |
|
*3 részt látott, 4 fejzetet olvasott* nekem az első kötetből a következő esett le (ezért lehet, h letiltanak...): Atsushi Ohkubo (eredeti mangaka) egy idióta, beteg, perverz állat. de azért milyen szépen meg volt rajzolna Maka bugyija, meg Tsubaki lába között... Éppen ezért nem olvastam sokáig a mangát, mert untam a fanservice-t. Bugyit rajzolni pedig még mindig Katsura Masakazu tud a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #279 Dátum: 11 jan 02, 15:27:23 » |
|
nekem mangából angolul megvan az első 2 kötet, de nem adnám el... nemtom, én azt figyeltem, hogy az első néhány rész (első 8) nagyon pontos mangaadaptáció, eredetiben csak azt nem mondják, h a démontojássá változott lelkeket eszik meg a mangát én alapból jobban szeretem, már csak azért is, mert ott mindig változik a szereplők haja meg ilyenek... már úgy, hogy nem lehet kézzel 2x ugyanúgy megrajzolni
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 11 jan 06, 21:28:02 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 06, 22:45:06 írta obi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #281 Dátum: 11 jan 06, 22:04:53 » |
|
Hűha, remélem folytatásról van szó. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 11 jan 06, 22:14:12 » |
|
Hát igen De nemtudom milesz itt, ennek a videónak a leírásában amit találtam közben: http://www.youtube.com/watch?v=YC-YLSNkYkg&translated=1 az szerepel h "Here is the second ending to Soul Eater Repeat Show ()!" o.O szerk.: Repeat=Ismétlés=Manga szerint talán? Vagy op-ból azt selytem h talán valami filler? Nembaj, idővel kiderül, de végre lesz valami S.E.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 06, 22:51:14 írta obi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szhabii-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Az isteneket túlszárnyaló harcos
|
|
« Válasz #283 Dátum: 11 jan 07, 19:47:40 » |
|
Én nagyon reménykedek benne. És utána nézegettem a dolognak, egy ilyen találtam wikipedián: A sorozat újravetítése 2010. szeptember 30-án Soul Eater: Repeat Show (ソウルイーター リピートショー, nyugaton Szóru Ítá Ripíto Só?) néven indult meg a TV Tokyon, kiemelve az új nyitó- és zárótémákat. Remélem ez jót jelent Szerintetek ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 07, 19:48:11 írta Szhabii-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #284 Dátum: 11 jan 07, 19:48:36 » |
|
tejóisten. most nagyon izgatott lettem. ilyenkor nemtudok angolul. mondjuk, nem sok hasonlóságot vélek felfedezni a manga és a vidámpark között, akkorezmost OVA? tejóságosisten. agyvérzést kapok, inkább elbeszélgetek dorian grayjel. *-*
[aki olvasta a legutóbbi mangát: jól láttam, hogy Shinigami-sama maszkja törik [[pl. ahogy Kid ereje nő, ő úgy veszti el, ez tök menő lenne.]], vagy mindig is kis crack-szövegek jöttek ki belőle?]
szerk: óh, átvertek minket. ): japánországban levetítik az egészet újra, és ehhez idecsókoltak nekünk egy új OP-t. mostmár szomorú vagyok nagyon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 07, 19:54:29 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
|