24 nov 15, 10:39:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121203 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
balu01
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 09 nov 12, 16:55:55 »

A mangából egyelőre sajnos csak az első pár fejezethez lehet találni magyar fordítást. De így hogy az Animax is adja, talán lendül valamit a dolog menete Mosolyog
Naplózva
fixee
Újonc
*

« Válasz #136 Dátum: 09 nov 12, 18:17:40 »

sajnos igazad van, ma suliba dupla számteken egész végig magyar mangát kerestem, de semmi. remélem ezekután hogy adja animax télleg lesznek akik elkezdik fordítani a mangát, mert ahogy belenéztem elég jó, csak sajna még nem sokat értek belőle Szomorú Szomorú
Naplózva
Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #137 Dátum: 09 nov 12, 22:13:48 »

Miután láttam vagy két részt az animaxon. Végignéztem a sorozatot.

Mit is mondjak róla. Egy erős közepes sorozat. Ami nagyon tetszett benne az a képi világ ez a kicsit urcsa szürelális megvalósítás megfogott benne.

Úgy egészébe véve egyáltalán nem rossz. A történet egész jó, az akciókkal sincs baj, a brutalitás mértéke egész jó, a rajzolás elmegy, a világ amiben játszódik tetszett, a karakterek elmenek bár semmi extra sincsen bennük a szokott sémákat követik (kivéve talán Kid, Shinigami és Stein) de ezt egész jól oldották meg ézért a karakterek szerethetőek és nem idegsítőek (kivéve talán Black Star-t).

Szóval összegezve egész jó kis sorozat ami a képi világa miatt emlékzetes is maradhat,  azért nem sorolnám a kötelező darbok közé de egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #138 Dátum: 09 nov 13, 15:10:44 »

A storyja szerintem zsír, csakhát kár, hogy nem a manga szerint "fejezték be" /égülis a manga, még mindig fut xD/
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #139 Dátum: 09 nov 14, 11:58:52 »

Tudtok "mondani" néhány olyan oldalt, ahol eredeti nyelven, magyar felirattal lehet megnézni?
Naplózva

....................................................................................................................
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #140 Dátum: 09 nov 19, 21:50:48 »

engem az érdekelne honnan szedhetem le magyar szinkronos eddigi részeket illetve magyar felirattal a többit és hogy hány részes az egész sorozat válaszokat köszike elöre is  Mosolyog
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #141 Dátum: 09 nov 20, 21:40:21 »

Én úgy tudom 51 részes. Az Animax-en adják magyar szinkronnal, ott nézheted.
Naplózva

....................................................................................................................
Pachenko
Gennin
*

« Válasz #142 Dátum: 09 nov 20, 22:02:37 »

jaja hétfőnként adják 21:15 től.
most hétfőn lesz a 11-12.rész.
Naplózva

"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #143 Dátum: 09 nov 20, 22:07:01 »

tudom hogy szokták adni de nekem letölteni kéne magyar felirattal vagy csak a magyar felirat mert egy ftp n fennvan az összes rész  Nevet
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #144 Dátum: 09 nov 23, 16:42:05 »

Na mostmár tényleg mondjon valaki egy olyan oldalt ahol magyar felirattal lehet nézni a Soul Eater-t. LÉÉÉÉCCIIII!!
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #145 Dátum: 09 nov 23, 21:41:53 »

www.Google.hu
Ha be bírsz írni keméyn négy szót, az első öt találatban háromszor bent lesznek azok a video feltöltő oldalak, ahol fent van, vagy olyan g-portálos oldalak, ahol ki is vannak neked válogatva egy oldalra....
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #146 Dátum: 09 nov 23, 21:56:57 »

Hát.. igen a 10. találat már elfogadható. indavideo-n találtam meg az 1. részt magyar felirattal, 1 csomó helyen szinkronnal van sajna...
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #147 Dátum: 09 nov 23, 22:07:29 »

Ba**meg.. kellett tíz perc, és az első oldalon egészen a tízedik találatig el kellett menned. De ezt nem bírtad volna magadtól megoldani, nem, már hetek óta itt kéregetsz inkább... mindegy, legközelebb inkább így álj neki...
..örülök, hogy végülis meg lett. Noexpression
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #148 Dátum: 09 nov 24, 19:24:45 »

De mivel itt a Soul Eater-ről van szó és aki ide ír az elméletileg már látta. Biztos van olyan is, aki neten nézte végig és az megoszthatta volna velem, hogy hol nézte. Akkor meg minek keresgessek?! De igazad van, mert mire bárki írt volna valami oldal címet addigra a Shippuuden-t is magyar szinkronnal adják.  smirksweat
Naplózva

dxdominik
Akadémiai tanár
*

S4 League MGM

« Válasz #149 Dátum: 09 nov 28, 13:50:29 »

én már régen láttam végig neten de nagyon jó új ból nézni régi szép idök vissza térnek xD Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins