balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 09 nov 12, 16:55:55 » |
|
A mangából egyelőre sajnos csak az első pár fejezethez lehet találni magyar fordítást. De így hogy az Animax is adja, talán lendül valamit a dolog menete
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fixee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #136 Dátum: 09 nov 12, 18:17:40 » |
|
sajnos igazad van, ma suliba dupla számteken egész végig magyar mangát kerestem, de semmi. remélem ezekután hogy adja animax télleg lesznek akik elkezdik fordítani a mangát, mert ahogy belenéztem elég jó, csak sajna még nem sokat értek belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 09 nov 12, 22:13:48 » |
|
Miután láttam vagy két részt az animaxon. Végignéztem a sorozatot.
Mit is mondjak róla. Egy erős közepes sorozat. Ami nagyon tetszett benne az a képi világ ez a kicsit urcsa szürelális megvalósítás megfogott benne.
Úgy egészébe véve egyáltalán nem rossz. A történet egész jó, az akciókkal sincs baj, a brutalitás mértéke egész jó, a rajzolás elmegy, a világ amiben játszódik tetszett, a karakterek elmenek bár semmi extra sincsen bennük a szokott sémákat követik (kivéve talán Kid, Shinigami és Stein) de ezt egész jól oldották meg ézért a karakterek szerethetőek és nem idegsítőek (kivéve talán Black Star-t).
Szóval összegezve egész jó kis sorozat ami a képi világa miatt emlékzetes is maradhat, azért nem sorolnám a kötelező darbok közé de egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #138 Dátum: 09 nov 13, 15:10:44 » |
|
A storyja szerintem zsír, csakhát kár, hogy nem a manga szerint "fejezték be" /égülis a manga, még mindig fut xD/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #139 Dátum: 09 nov 14, 11:58:52 » |
|
Tudtok "mondani" néhány olyan oldalt, ahol eredeti nyelven, magyar felirattal lehet megnézni?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #140 Dátum: 09 nov 19, 21:50:48 » |
|
engem az érdekelne honnan szedhetem le magyar szinkronos eddigi részeket illetve magyar felirattal a többit és hogy hány részes az egész sorozat válaszokat köszike elöre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #141 Dátum: 09 nov 20, 21:40:21 » |
|
Én úgy tudom 51 részes. Az Animax-en adják magyar szinkronnal, ott nézheted.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 09 nov 20, 22:02:37 » |
|
jaja hétfőnként adják 21:15 től. most hétfőn lesz a 11-12.rész.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #143 Dátum: 09 nov 20, 22:07:01 » |
|
tudom hogy szokták adni de nekem letölteni kéne magyar felirattal vagy csak a magyar felirat mert egy ftp n fennvan az összes rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #144 Dátum: 09 nov 23, 16:42:05 » |
|
Na mostmár tényleg mondjon valaki egy olyan oldalt ahol magyar felirattal lehet nézni a Soul Eater-t. LÉÉÉÉCCIIII!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #145 Dátum: 09 nov 23, 21:41:53 » |
|
www.Google.huHa be bírsz írni keméyn négy szót, az első öt találatban háromszor bent lesznek azok a video feltöltő oldalak, ahol fent van, vagy olyan g-portálos oldalak, ahol ki is vannak neked válogatva egy oldalra....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #146 Dátum: 09 nov 23, 21:56:57 » |
|
Hát.. igen a 10. találat már elfogadható. indavideo-n találtam meg az 1. részt magyar felirattal, 1 csomó helyen szinkronnal van sajna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #147 Dátum: 09 nov 23, 22:07:29 » |
|
Ba**meg.. kellett tíz perc, és az első oldalon egészen a tízedik találatig el kellett menned. De ezt nem bírtad volna magadtól megoldani, nem, már hetek óta itt kéregetsz inkább... mindegy, legközelebb inkább így álj neki... ..örülök, hogy végülis meg lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #148 Dátum: 09 nov 24, 19:24:45 » |
|
De mivel itt a Soul Eater-ről van szó és aki ide ír az elméletileg már látta. Biztos van olyan is, aki neten nézte végig és az megoszthatta volna velem, hogy hol nézte. Akkor meg minek keresgessek?! De igazad van, mert mire bárki írt volna valami oldal címet addigra a Shippuuden-t is magyar szinkronnal adják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #149 Dátum: 09 nov 28, 13:50:29 » |
|
én már régen láttam végig neten de nagyon jó új ból nézni régi szép idök vissza térnek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|