kovi
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #900 Dátum: 12 máj 03, 07:24:41 » |
|
Sziasztok! Itt egy két oldal: http://www.hentai.ms/Akinek kellene Narutopixxx képek az összes kép (kb:600 db kép és növekszik, ua. ami a http://narutopixxx.com/?action=blog -on van de nem azon a mérten mint ott van hanem normál 500Kb-max 2Mb képek ) folyamatosan frissítve az írjon de csak email-ben tudom elküldeni!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 24, 09:48:46 írta kovi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #902 Dátum: 12 máj 05, 20:28:56 » |
|
Ez a Deidaras durva. Nem is kicsit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 20:34:56 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shanyi
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #903 Dátum: 12 máj 07, 20:37:44 » |
|
Helló helló! Ez a yaoi hát nem is tudom mit mondjak, véleményem szerint egy " kicsit" beteg. Persze tiszteletben tartom azok nézőpontját akik kedvelik az " efféle" dolgokat és elhiszem, hogy a lányoknak jobban tetszik, de én enyhén szólva undorodom tőle Aki rendszeres olvasó az biztosan megtalálta és olvasta a korábbi hozzászólásaimat, amiben kifejtettem az érdeklődési körömet. Nem tudom van-e még aki hasonlóan vélekedik mint én, ha van akkor jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #904 Dátum: 12 máj 07, 22:42:33 » |
|
hát én Sasori fején röhögök, de nagyon xDD Shanyi nyilván te fiú létedre nem értékeled a yaoit, dehát ez nem is furcsa direkt azért volt odaírva,hogy a kép elsősorban lányoknak szól
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 22:45:42 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #905 Dátum: 12 máj 13, 21:38:12 » |
|
Nem tud valaki esetleg Mei-s hentai-t? Mert én alig találok vmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
|
« Válasz #906 Dátum: 12 máj 14, 15:40:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #907 Dátum: 12 máj 14, 21:38:18 » |
|
köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #909 Dátum: 12 jún 11, 14:07:17 » |
|
Újonnan találtam ezt a borítót és ha van borító akkor nyilván kell valami tartalmának lennie, de lövésem sincs hol keressem szóval kéne egy kis segítség hátha ti többet tudtok . http://rule34.paheal.net/post/view/863622#search=Naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shanyi
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #910 Dátum: 12 jún 11, 21:52:55 » |
|
Helló helló! Először is dosreis hála neked újra megtaláltam azt az oldal ahonnét linkeltél. Korábban rendszeresen nézelődtem ott de egy újra telepítés alkalmával elvesztek a könyvjelzőim köztük ez az oldal is. Sokat kerestem de nem találtam, úgyhogy még egyszer köszi Másodsorban pedig az első kép amit belinkeltél. Első ránézésre nekem az ugrott be, hogy ez az a manga amiben Hinata és Samui szerepel, de jobban megnéztem és nem vagyok benne biztos. Én is utána nézek, hátha találok valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #911 Dátum: 12 jún 12, 14:17:25 » |
|
Helló! Megnéztem a képet, és kis googlezás után megtaláltam a címét, a mangát sajnos még nem, sem japánul, angolul meg végképp nem. A címe: Shojo awa hime Hinata, szóval ha esetleg megtalálod valamikor a linkjét, megdobhatsz majd vele, mert elkezdett érdekelni a cucc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shanyi
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #912 Dátum: 12 jún 12, 18:22:17 » |
|
Én is rákerestem google-ben de nem sok sikerrel jártam. Aztán újra megnéztem a képet és találtam alatta kommenteket, amelyek között valaki ezt írja: "Circle:NARUHO DOU" Title: Shojo awa hime HINATA(aka Maiden princess of Soapland)". Please google it,"Soapland"(japanese english)"
Nos erre is rákerestem, de semmi értékelhetőt nem találtam. Tovább kutakodom hát ha lesz valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #913 Dátum: 12 jún 12, 21:02:34 » |
|
Én is onnan lestem a címét. Most újra rákerestem, de semmi értékelhető nincs még most sem. Mindegy. A remény hal meg utóljára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|