|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #931 Dátum: 12 okt 30, 16:09:53 » |
|
Evés közben még lehetne olvasgatni a topicot,mivel éppen azt tettem ,de ezek a gay tartalmak kicsit felforgatták a gyomromat...tényleg külön topikra lenne szükség az ilyen tartalmaknak. 1-2évvel ezelőtt en is gyűjtöttem ilyen képeket,de jóval egyszerűbb könyv jelzőkként szamon tartani,bár neha rábukkanok olyan darabokra amiket érdemes lementeni,hiszen remekül azonosul az eredeti művel ,azt kivéve,hogy hentaiban van ábrázolva. Kuvusaki Hmm,ezt en nem igy fejezném ki,ez kissé irracionális ,hogy lehetőséged nyílik ilyesmire,de ha igen akkor szólj ,mert megyek Kérdésedre választ adva ,tán Hinata a leginkább tetszetős .
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #932 Dátum: 12 okt 30, 17:28:03 » |
|
Micsoda megfogalmazás! Azta! Hinata számomra is a legjobb választás lenne, de én nem nagyon gondolok ilyesmire, megmaradok a valós erotika mellett. Hentai-t inkább csak a "történet" miatt nézek, hiszen ezeknek legalább van, nem úgy, mint azoknak a felnőttfilmeknek, amiben a férfi és a nő 2 perc alatt ennyire beleesnek egymásba. És igen, tudom, hogy még nem vagyok 18, de én ezen a korszakon már rég túlvagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #933 Dátum: 12 okt 30, 17:35:58 » |
|
Dawe Mármint a Hentai vagy a felnőtt film korszakon,illetve azoknak értelmezés nélküli nézésén léptél túl ?! Hmm,én sem vagyok még 18éves,de nem igazán ugy gondolok az ilyesmire mint racionális tényekre vagy ami a jövőben bekövetkezhet,igy a "kit basznál meg" kérdésre csak úgy tudtam válaszolni .A szex ilyen irányú elferditése (szexfilm )meg ...látszik a mai kor tízen évesein,hogy mit eredményez...Látszik,hogy az erről alkotott képed nem ezen filmek hatására raktad össze ,ami jó .Viszont a történetük valóban korszakokkal előrébb van mint az említett filmeknek,ezert is érdemes megtekinteni bizonyos hentai-okat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #934 Dátum: 12 okt 30, 22:07:33 » |
|
Elsőként arra gondoltam, hogy a hentai-okban való képzeletbeli barangás (Hinata+Én olyan téren) nem jár az agyamban. Vagy nem éppen erre "végzem a dolgom", azt meghagyom a valódiaknak. Abban viszont történet nincs. És arra gondoltam az utolsó sorral, hogy ilyenkor a legtöbben azt vágták eddig a fejemhez, ha erről a fajta filmtípusról volt szó, hogy miért nézem, ha még nem vagyok 18? Szóval csak megelőzésképp írtam. Az első felnőttfilmet 6 évesen láttam egy videókazin, de a folytatást már nem írnám le. Egyébként még azt hozzátenném, hogy én sem úgy gondolok a sex témájára, hogy én a barátnőmmel ilyen módon kövessem el. Képtelen volnék blowjob-ra kérni például.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #935 Dátum: 12 okt 31, 11:20:51 » |
|
Dawe Hmm,látszik,hogy neked nem elferdült képed van a szekszuális életről ,ami azt illeti ez manapság ,ebben a korban ritka(mondom én )...,de szerintem egy épp eszű csaj ezt többre értékeli . Igen,nem pazarolhatjuk magunkat ,meg kell hagyni azok számára akik belépést nyertek . 6évesen,ez a sztori érdekelne ... Akkor megeggyezhetunk abban,hogy tekintsünk a hentaira mint művészet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #936 Dátum: 12 okt 31, 12:13:31 » |
|
Épp eszű csaj, akikkel mostanában nem igazán futok össze, szóval ezzel a tapasztalattal nem sokra megyek. A story-t azt leírom pm-ben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #937 Dátum: 12 okt 31, 12:26:53 » |
|
Na olyannal en sem nagyon találkoztam...persze találkoztam jó küllemű csajokkal,de hihetetlen ,hogy tegyük fel,tegyük fel,kedvesen bánsz vele az baj,de ha agresszív,erőszakos vagy az bejön... Érdekes ,bár az ilyet hívjuk 1patronos csajnak,tudod az olyan akit a hentaiokban elkapnak es ha vége kihajítják a kocsiból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #938 Dátum: 12 nov 02, 12:05:36 » |
|
Moderátor: Ez már nem ebbe a témába való. Fáradjatok át vele a "Csevegő"-be.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #941 Dátum: 12 nov 03, 15:19:44 » |
|
Egy cosplayes leányzó, eléggé mélyre ásott már a dologban. http://hitsuji-hime.deviantart.com/gallery/
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
|
« Válasz #942 Dátum: 12 dec 24, 14:16:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hantaboy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #943 Dátum: 13 jan 12, 11:53:46 » |
|
naruto-pixxx-es képek frissítve. A képek 1-1,5 Mb méretűek és többnyire 1600*2202 pixel a felbontásuk. 2012.08.26-tól 2013.01.09-ig 2012.01.01-tól 08.26-ig http://data.hu/dir/1p9imhrer2197211Jelszó a mappához: hantaboy A mappa jelenlegi mérete: ~314 MbAjánlott program hozzá a jdownloader, amit a jdownloader.org -ról tudtok letölteni. Ingyenes felhasználók 65 kb/sec sebességgel tudnak csak letölteni, ezért sincs egybetömörítve az egész. Ha vissza olvasol a témában, akkor találhatsz még animepixxx, onepiecexxx és bleachpixxx-es megosztást is tőlem. Megjegyzés: ezen fájlok letöltése után én semmilyen hasznot nem húzok (értsd úgy, hogy sem pénzt, sem pontot nem kapok értük), azért töltöm ide, mert itt van prémiumom, és így tudom garantálni, hogy a képek nem törlődnek 30 nap letöltés mentesség után sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő