DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #420 Dátum: 08 aug 19, 18:21:42 » |
|
Rondar samma köszi h elhoztad nekünk emme remek forditást :Arigato:
|
|
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #421 Dátum: 08 aug 19, 18:24:07 » |
|
Hehe rondar látom te is neki kezdtél megint Na lassacskán elkéne kezdenem a dolgokat...
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #423 Dátum: 08 aug 20, 14:57:45 » |
|
Csak ismételni tudom az elöttem szólókat 1000 köszönet a fordításért.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Fuji-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #424 Dátum: 08 aug 20, 19:18:23 » |
|
én meg má nem tom szavakba önteni menyire kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #425 Dátum: 08 aug 20, 19:25:33 » |
|
OFF az ilyen meg köszönéseket szerintem csoportosítsuk Privát üzenetekre le mert kicsit zavaró legalább is nekem ^^" köszönöm és bocsánat az offért Off vége
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #426 Dátum: 08 aug 20, 19:45:38 » |
|
Ha a NaruHinás angolul elérhető lesz, AZONNAL szóljatok és ugrom is lefordítani. Nagyon profi. OFF: Xenon: nem jó ötlet mert betelne a kapacitásom. Amúgy meg örülök hogy tetszik a munkám, és szeretem látni ahogy hálálkodtok. ^^'
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #427 Dátum: 08 aug 20, 20:13:46 » |
|
Mvuhahaha...SasuSakuXD.Kedvenc párosom nekem is nemcsak a japánoknak szal köszi Lavitz hogy belinkelted ezt eme ünnepnapon(csak most veszem észre) .Szeressük a kígyókat . Olyan jó Sasukét is ilyen boldognak látni,énis nagyon felvidultam kár hogy az igazi mangába nem ilyen happy minden.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 20, 22:41:38 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #428 Dátum: 08 aug 20, 20:24:47 » |
|
Az elkövetkezendő 3 Hentai amit le fogok fordítani, NaruHinás lesz, mert szeretném kiélvezni a kedvenc párosom lehetőségeit. Sőt mi több, lehet az egyiket még ki is fogom színezni, de majd meglátom, lehet nem lesz belőle semmi. Aztán majd foglalkozok valami Sakurás cuccal is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jozsi-kun
Chuunin
Nem elérhető
III.Hokage
|
|
« Válasz #429 Dátum: 08 aug 20, 20:49:05 » |
|
az jó mert nekem is azok a kedvencem és én főleg arra a naru loveosra lennék kiváncsi
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game ! Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #430 Dátum: 08 aug 20, 20:51:13 » |
|
arról kéne nekem egy angol link. :S Mert azt is beterveztem már. Aki tehát tud egy angol feliratos linket küldeni nekem, akkor azonnal nekiállok a fordításoknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kunoichi-san
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #432 Dátum: 08 aug 23, 14:36:44 » |
|
Szupi, feltöltötted már valahová? Ha igen, esetleg el tudnád küldeni a linkjét? Vagy az AnimeFanfiction-Style-os címét, vagy valamit, érdekelne a dolog Jah és szívesen várjuk a képeket is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #433 Dátum: 08 aug 23, 22:19:59 » |
|
Hööh Temi.... perverz vagy....x'DD am várjuuk.. Bele se merek gondolni hg ti xenonnal mire vagytok képesek...o.OxDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #434 Dátum: 08 aug 23, 22:43:29 » |
|
annyira azért nem írtunk durvát Starfruit xD és én belinkelném de félek Temi elsöprő haragjától x'D igaz nem nehéz kiengesztelni legalábbis nekem xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|