warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #390 Dátum: 08 júl 28, 19:53:51 » |
|
Bakker Áhh lehet undok leszek és csak magamnak fogom lefordítani Persze küldök linket csak előbb elő keresem a photoshop-os dvd-m mert túl sok van már abból is...
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #392 Dátum: 08 júl 31, 13:03:53 » |
|
Háát ha warmerh-san nem nem is, de én kirakoma friss fordításom. http://www.2shared.com/file/3681297/8b71087/Strobolights_-_Magyar.htmlKakashi megígérte Narutóénak, hogy megtanítja nekik, hogyan kell legyőzni egy kunoichit. Ezért a fiúkat (Naruto, Shikamaru, Chouji) elküldi egy helyre, ahol "edzhetnek".
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #393 Dátum: 08 júl 31, 13:12:50 » |
|
Hát nekem még úgy 15-20 oldal van hátra abból is csak a nagyobb szövegek, aminek a fordításáról még konzultálom kell egy kedves barátommal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 02, 12:01:39 írta warmerh »
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #394 Dátum: 08 aug 02, 05:16:56 » |
|
Nos ezennel végre sikerült befejeznem a manga-t úgyhogy lehet olvasni Tsunade No Ichiryou
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #395 Dátum: 08 aug 02, 12:08:56 » |
|
na végre Warm xD köszönöm szépen xD még el se olvastam de ébresztőnek jó lenne így fel kelés után viszont hülye öcsém itt van T__T
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #396 Dátum: 08 aug 02, 12:24:07 » |
|
xD huu de rég néztem hentait de most bepótolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #397 Dátum: 08 aug 02, 13:33:02 » |
|
Hogyha valami gond lenne a fordítással nyugodtan szóljatok ígérem nem küldöm rátok a nemzeti gárdát Inkább kijavítom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #398 Dátum: 08 aug 02, 16:12:56 » |
|
Uhhh de faja ez a manga bár nemtom de én a vidiket szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #399 Dátum: 08 aug 02, 16:13:59 » |
|
LOL hogy neked mennyi kikötésed van élőbe ne szerezzem meg a szereplőket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #400 Dátum: 08 aug 03, 00:13:23 » |
|
Bleee NaruSaku .... gisztustalan, amugy a rajzolást tényleg jó volt meg a videót is, de miért pont Konoha legnagyobb qrvá**val kellet Narutonak.... Miért is Konoha legnagyobb qrvája Sakura? Azért mert 12évesen a legmenőbb pasiba volt szerelmes? (nemtom de vhogy ez nálunk is így volt, sőt én is a legmenőbb lányba voltam szerelmesxD) Na de most komolyan:D Végigolvastam minden oldalt lehet hogy vak vagyok, de nem említetted egyszer se hogy miért is qrva, mert még ha tényleg az anime összes szereplőjével ****ik akkor jól van:D de csak bele volt(!!! ha megnézitek sztem már inkább Narutot szereti:)) zúgva a legmenőbb pasiba ahogy az normális dolog 12évesen, sztem.... Illetve nagyon jók a fordítások, grat:) Csak így tovább:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 03, 00:14:59 írta Sapis »
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #401 Dátum: 08 aug 03, 00:25:26 » |
|
Köszi Sapis mindenki nevében
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #402 Dátum: 08 aug 03, 09:58:30 » |
|
Nincs még ien mangád???? nagyon faja volt főleg tamari a kedvenc hentaisom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #403 Dátum: 08 aug 03, 20:08:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #404 Dátum: 08 aug 03, 21:36:33 » |
|
DreadItachi: amint fordítunk egyet lesz Sapis: még meggondolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|