Chakra
|
|
« Válasz #345 Dátum: 08 júl 15, 20:48:16 » |
|
... a Horny catet meg doromboló cicára nem fogom fordítani, mert nem hangzik olyan poénul mint a Yoru-cica. Értitek? Ööö... bocs, de a "horny" mindent jelent, csak dorombolót nem. ^^ Ebben a szituban leginkább... hmm... most nőstény macskáról van szó, szóval amit írni akartam az pont nem jó, mert az pont egy kandurbandira vonatkozik... hmmm... na jó, nem jut eszembe a megfelelő kifejezés... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mikoji
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #346 Dátum: 08 júl 15, 21:00:20 » |
|
Hmm, én valahogy , Izgult Cicának ...vagy vmi egyéb ilyesminek fordítanám.De ,sztem ezt lesekell fordítani.
|
|
|
Naplózva
|
Senseiem:Narutorban(Bash-sama)
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #347 Dátum: 08 júl 15, 21:30:26 » |
|
felizgult cica.xD.. De am szerintem jó azis hg Yoru-cica
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #348 Dátum: 08 júl 15, 23:05:50 » |
|
OFF: akárhányszor jövök ebbe a témába, legalább 2 vendég mindig van.xD ON: Annak a NaruSaku mangának 2 része van? Mert azt megértem hg loli miatt nem akarod lefordítani, de ha van folytatása (ami nem loli, yaoi vagy yuri) akk lehetne nem? Az nem is NaruSaku manga igazából, de én csak azt a felét hoztam el nektek (ez most olyan C'art-samás volt valamiért. ). A Manga igazából két történetet tartalmaz, melyből első a NaruSaku, a második pedig a 11 éves Kunoichik beavatása, amit Anko magyaráz el egy péló formájú szikla mellett. Aki Hanabit "beavatja" az Naruto lesz. Remélem most már értitek.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #349 Dátum: 08 júl 15, 23:16:29 » |
|
Jah értem csak nem tudtam hogy megnevezni, + nem tudtam hg hány része van, de akk ok:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #350 Dátum: 08 júl 16, 03:01:23 » |
|
Na itt az első általam fordított hentai manga Most szólok hogy 3 éve nem fordítottam 1-2 mondatnál több angol szöveget úgyhogy néhol lehetnek fodítási hibák A mű címe: ChiChiKage - A nagy mellű ninja. Szereplők: Tsunade és Naruto ChiChiKageKritikák jöhetnek úgyse nagyon kaptam még
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 23:52:15 írta warmerh »
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Amaterasu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #351 Dátum: 08 júl 16, 10:10:25 » |
|
Köszi szépen a letöltéses tippet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mikoji
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #352 Dátum: 08 júl 16, 11:14:25 » |
|
Szerintem ,jó lett a fordítás,jól visszaadtad az eredeti szöveget...
|
|
|
Naplózva
|
Senseiem:Narutorban(Bash-sama)
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #353 Dátum: 08 júl 17, 10:24:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #354 Dátum: 08 júl 17, 11:37:15 » |
|
Már egy csomószor irták.xD Am a fordítás sztem jó, max 1-2 hiba volt (ami nem magyarosan hangzott) de nekem a story nem tetszik.xD mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lapi88
Vendég
|
|
« Válasz #355 Dátum: 08 júl 17, 12:52:09 » |
|
Nah gyerekek én is elkészültem az első Hentai Doujin fordításommal, melynek címe Nakisuna, magyarul A síró homok éjjele. Szereplők: Shikamaru, Tayuya és Temari. Az első felében Shika - Tayuya, a másikban Shika - Temari párosítással. Erre tessék: http://www.2shared.com/file/3608798/d3bbcbb6/Nakisuna__Magyar_.htmlJó szórakozást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #356 Dátum: 08 júl 17, 13:28:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #358 Dátum: 08 júl 18, 20:21:35 » |
|
Hentai fanok figyelem remél ez még nem volt : http://www.parodieparadise.xdir.org/Van aruto hentai Bleach Hentai.......
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #359 Dátum: 08 júl 18, 22:36:22 » |
|
Bocsi de se franciául, se spanyolul nem tudok, bár ez szerintem francia volt. :'X Angolt vagy magyart tessék írni, azokat érti itt szerintema nagyátlag. Amúgy szeretnék ismét Hentait fordítani, de nem tudom milyen párokkal. Van ötletetek?
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|