|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #136 Dátum: 11 jún 03, 22:05:28 » |
|
Ha kell segítség, én szolgálatra jelentkezem! Úgyis mindjárt itt a "szünet", és nem lesz annyi dolgom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #137 Dátum: 11 jún 04, 16:51:04 » |
|
Ha van rá szükség akkor szerkesztőként vagy lektorként tudok segíteni, mert csak azokhoz van értelmem ^^. És szintén a szület miatt van időm is rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #138 Dátum: 11 jún 08, 19:05:46 » |
|
igaz hogy nem vagyok akkora segítség, de ha megosztotok pár paramétert(betűtípus , esetleg vmi extra progi amit használtok) akkor onnantól kezdve elindíthatnánk így fan-fan fordításként. nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #139 Dátum: 11 jún 15, 15:57:20 » |
|
Hát ha van fordító akkor szerintem semmi akadálya nem lenne, betűtípust meg ilyeneket pedig tudok neked adni.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #141 Dátum: 11 jún 17, 14:29:31 » |
|
Jól hangzik a dolog xd. De mi inkább megmenteni akarjuk, ya?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #142 Dátum: 11 jún 19, 20:33:22 » |
|
Rikannál a pont .. menteni akarjuk nagyon várom a folytatást mert ráadásul harc közben hagytátok abba a fordítást és én voltam olyan türelmes hogy nem olvastam előre xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #143 Dátum: 11 jún 21, 22:33:28 » |
|
Elsődleges cél: mentesíteni a leterheltség alól az egyszemélyesfordítószerkesztőlektor-samakat! (de még ha le is fordítanánk ameddig az angolok, akkor sem jutnánk sokkal tovább--> japánt egyelőre még nem vágom annyira )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #144 Dátum: 11 júl 30, 18:35:48 » |
|
Hú,kerestem a topicot. Olvasás közben vettem észre,hogy készülőben van a kövi fejezet Jól esne látni Misora-chan harcát
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hidan-kun
|
|
« Válasz #145 Dátum: 11 szep 15, 20:13:27 » |
|
nekem egy kérdésem lenne... lehet számítani h esetleg lesz belőle Anime? mert nagyon megfogott a történet a jelenetek a karakterek. és eltudnám képzelni animében is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #146 Dátum: 11 szep 16, 18:41:47 » |
|
Van belőle, de az nem daichire központosít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #147 Dátum: 11 okt 04, 18:47:50 » |
|
VÉGRE! KÖSZI! Nagyon vártam, hogy Misora mystickere mire is képes Jólenne, bár nagyon sok idő kell hozzá, viszont, miért nem vitte el a 2 mystickert a csata után?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #148 Dátum: 11 okt 04, 19:49:43 » |
|
Köszönöm a forditást, és várom a következö fejezetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #149 Dátum: 11 okt 05, 13:25:02 » |
|
Van belőle, de az nem daichire központosít Tudtommal azok csak a játék közbeni bevágások.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|