Markuskuska
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #120 Dátum: 10 okt 25, 15:24:04 » |
|
Mikor tudjátok folytatni a Blazer Drive fordítását?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #122 Dátum: 11 jan 15, 22:25:22 » |
|
Sziasztok a mai nap folyamán meglepően sok Blazer Drive fejléccel találkoztam (nagy örömömre), ez esetleg valami jó hír előjelzője? A Blazer Drive átkerül valami aktívabb projekt be ? Ha igen akkor nagyon örülök neki, ha mellé lőttem akkor sorry
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #124 Dátum: 11 jan 17, 21:26:55 » |
|
Juhhú örülök, hogy valamikor a közel jövőben láthatok új fejezetet ebből a mangából, szerintem nagyon jól sikerült darab. Iszonyatosan tetszik az egész felépítése, remélem, hogy majd fognak belőle animét is csinálni ( jó lenne ha Manga hű lenne, illetve úgy lenne csak igazán értelme) Minden esetre köszönöm, hogy újrafolyik rajta a munka. Sok siker és kitartást
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #125 Dátum: 11 jan 17, 21:41:34 » |
|
Sajnos nem tarom valószínűnek, hogy készítenek belőle animét. Hivatalos játékot csináltak ugyan belőle, meg hivatalos honlapja is van (játéknak és mangának is), de jó ideje már nincs rendszeres frissítés rajta. Illetve csak az új kötetek megjelenését hírezik ki.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
|
gr1f1n
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 11 feb 18, 17:01:27 » |
|
Jó lenne ha jjönne ki ujab fejezet kár h. nem lesz belöle anime mert az mégjobb lenne de megelékszek a mangával is csak legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #128 Dátum: 11 feb 18, 17:12:10 » |
|
Megjelenési listaA megjelenési listán nyomonkövethető, hogy mikor lesz újabb fejezet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #129 Dátum: 11 márc 31, 13:32:25 » |
|
Kedvet kaptam az elolvasására, és marha jó manga, köszönöm a fordítást ^^ Ugyan csak az 5. fejezetnél járok, de eddig tetszik a sztori. További jó munkát vele, nyomon fogom követni.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
KiRaH
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD
|
|
« Válasz #130 Dátum: 11 ápr 03, 17:41:21 » |
|
Fuh hát ez igen jó manga Ahogy Kishimoto tesójától elvárható ÉS persze jó az eddigi fordítás ahogy az NKWT-től elvárható Esetleg nem tudja valaki mikor jelenik meg belőle a 26. fejezet? Eddig csak 25-öt találtam ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 03, 17:42:13 írta KiRaH »
|
Naplózva
|
"A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #131 Dátum: 11 ápr 04, 14:53:18 » |
|
Kicsit kutatgattam múltkor neten, és úgy tűnik 25. fejezettel egyenlőre befejezték az angolok a fordítását. A hivatalos japán oldalán januárban volt kihírezve a 33. rész (Bond of the Word-A világ köteléke címmel), februárban pedig a Final Blaze 新しい世界 (Utolsó Blaze-Új világ). Tehát úgy tűnik, már Japánban is befejeződött a sorozat
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
KiRaH
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD
|
|
« Válasz #132 Dátum: 11 ápr 05, 17:54:35 » |
|
úristen csak 34 részes? pedig nagyon jó manga.. kár, hogy befejezték..:'(
|
|
|
Naplózva
|
"A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #133 Dátum: 11 ápr 06, 21:22:09 » |
|
Az a kár, hogy az angolok felfüggesztették a fordítást... 3 nap alatt eljutottam a 25. fejezetig, most meg be vagyok zsongva, hogy nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #134 Dátum: 11 jún 03, 16:37:25 » |
|
Szerintem meg az a kár hogy nem jelent meg új rész magyarul már hónapok óta .. nagyon behalt a fórum is , meg a fordítás is . nem akarom angolul nekikezdeni mert közel sem értem meg az egészet . lehet tudni egy pontos megjelenési dátumot ? vagy egy közelítő időpont ? jó ez a manga nagyon tovább akarom olvasni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|