24 nov 26, 19:30:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 384 385 [386] 387 388 ... 391
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Csak Csajok!  (Megtekintve 1122256 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Destroid
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #5775 Dátum: 15 aug 16, 15:33:00 »

Még a legjobb... és idén nyáron már biztosan sehol nem fogok találni. Mondjuk nagyon érdekes fagyikat lehet felfedezni Debrecenben (is) ha jó helyen jársz.

Idézet
" egyesek recept alapján sem képesek a lehető legegyszerűbb kajákat összehozni... "
Régebben a főzés teljesen más volt. Még megvan nagymamám ősrégi könyve, ami hosszú generációk előttről származik és elég sok recept van benne. Ütött-kopott kis könyvecske de még mindig ott van a konyhában és olykor inkább azt veszem elő, mint az internetet. Ugyanis teljesen egyértelmű, hogy a mai világban ott tényleg mindennek a receptjét megtalálod. A bombától a paprikás krumpliig.

Viszont ez a "nekem nincs érzékem a tánchoz" elgondolkodtatott. Öcsémen észrevettem, amikor együtt főztünk, hogy bizonyos dolgokat nagyon elmér, pedig ahhoz tényleg csak érzék kell és nem is sikerül úgy ahogy akarja/uk. Én pl. a legutóbbi palacsintát direkt ráhagytam, legalábbis a cukros részét. Meg is lett az ára, de ettől eltekintve ehető volt. De, ettől függetlenül.. A rántott hús fűszerezését megmerjem kockáztatni? Nevet

Egyébként én ilyennel akarom majd meglepni nagymamámat a szülinapján:

Egész kis formás álcserepes virágot lehet így csinálni, biztos hogy eltartana pár percig, mire ráveszem, hogy megkóstolja (aztán április elsején jöhet az igazi föld az öcsémnek). Nagyon aranyos és van benne fantázia. Pojén
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 16, 15:34:23 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5776 Dátum: 15 aug 17, 14:33:33 »

Egyébként, viccen kívül én mákos fagyit is akarok enni. Imádom a mákot, a rabja vagyok. Láttam már ilyet élőbe is, de az utolsó gömbbel az előttem lévő ment el, úgyhogy...

Aznap... nem.... ettem... mákos... fagyit. Szomorú
Majd, ha jársz kicsit erre fele, akkor nézz be Balatonalmádira, ahol a főtéren van egy nagyon kicsi, de eszméletlenül finom fagylaltos. Láttam ott mákos fagyit is! Meg a másik tippem, Soltvadkert ahol egy bazinagy fagyizó van 100 féle fagyival és nagyon finomak is!! Nevet Szerintem ott is van Mákos fagyi, de ott nem jártam pár éve... igaz, Almádiban sem. Nevet Egy próbát megért az biztos.

-------------------------

Ha már sütés-főzés, én mind a kettőt nagyon szeretem űzni és jó is vagyok benne. Az első önálló süti amit csináltam az még icipici koromban volt és brownie. Évek óta nem csináltam, pedig mikor össze kell gyúrni a tésztát! Haammmm! Nagyon szeretem a nyers tésztát. Nevet Túlságosan is.

Egyébként, ha az ember teszem azt még nem csinált meg egy adott ételt és a recepetet követi, nem hiszem, hogy el tudja baszni, kivéve, ha azt hiszi jobban tudja még így is és elméri az adagokat. Én úgy vagyok ezzel, hogy ha valamit elsőnek csinálok, akkor azért követem a receptet, máskor már kisérletezem kényem szerint. Nevet
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5777 Dátum: 15 aug 17, 14:42:27 »

Általában a kisebb fagyizóknál (és egyébként ez akár éttermeknél is igaz) finomabb minden. Köszi a tippet, nem fogom elfelejteni. Talán a közeli életcélok egyike lesz, hogy a mákos fagyit megkóstolhassam, mert 4 éve sorra meghiúsult ez a terv. Nevet Viszont én Magyarországon Pesten és Szilvásváradon ill. a Bükkön kívül sehol nem voltam. Még a Balatonon sem. Az gáz?

- - - - - - - - - - - - -

Kétség kívül jobb sütni-főzni mint várni a pizzafutárt vagy a kínai kaját kiszállító alkalmazottakat. Szerintem is egy nagyon élvezetes és izgalmas dolog, amibe szó szerint belesüthetjük a saját ízlésünk és fantáziánk. Holnap lasagne lesz a terítéken. Azt is egy élvezet elkészíteni. Pirul
Naplózva

Cletus Kasady
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5778 Dátum: 15 aug 17, 14:47:16 »

Nagyon szeretem a mákot, így lehet én is elkezdek kutatni utána.Nevet Mák és tej! Legjobb kombó! Garantált alvás...Nevet

Szerintem nem gáz. Nagyon sok olyan ismerősöm aki Kelet-Magyarországon született nem nagyon járt Közép-Nyugat Magyarország területén, főleg a Balatonon. Nevet Én meg Keleten nem nagyon jártam, de tervben van még mindig. Azt terveztem, hogy idén meglesem Debrecent pl. meg délen Pécsre ugrottam volna le, csak meghíusult egyelőre. Nincs minden veszve.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5779 Dátum: 15 aug 17, 14:51:58 »

Nem fogsz csalódni Debrecenben, nagyon sok helyet újítottak és szépítettek most fel. A Nagyerdei Stadion környéke is fantasztikus, azt nem hagynám ki, ha már arra járnék. Nevet

Nálam csak azért fura, mert rajtam kívül szinte minden ismerősöm volt a Balatonon, én meg csak helyeslően bólogatok amikor szó van róla és bízom benne, hogy nem kérdeznek rá, voltam-e már.

Én a Hortobágyra akarok kimenni kb. 2 éve, egy felhőmentes, tiszta egű éjszaka. Elvileg a világon kb. 2th hely, ahol a legjobban látszanak a csillagok. Én egy egész estét el tudnék ott pihenni a fűben és nézni.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 17, 14:53:28 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5780 Dátum: 15 aug 17, 14:55:49 »

Idézet
Elvileg a világon kb. 2th hely

Ez nem igaz, bár én is szívesen ellátogatnék a Hortobágyra, hiába palacsinta, legalább a többinél izgalmasabb palacsinta.

Csillagok miatt az Antarktiszra akarok menni, mert onnan úgy látszanak a csillagok, mint a világ legjobb űrmegfigyelő állomásairól.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5781 Dátum: 15 aug 17, 15:00:30 »

De, ott megfagysz te nőszemély. Sír Én legalábbis nagyon meggondolnám, hogy mikkel megyek oda és nagy valószínűséggel nem lenne olcsó sem. Ha telne rá, nem a Hortobágyon gondolkodnék. Nevet
Naplózva

Cletus Kasady
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5782 Dátum: 15 aug 19, 16:13:29 »

Ha már a főzésről van szó, ma délelőtt mézes pácban sütött csirkemellet csináltam zöldséges körettel. Eddig semmi izgi nincs benne, a különlegessége, hogy próbáltam mindent otthonról összeszedni, így saját volt a csirke és a méz, saját termesztésű volt a lila/vörös/fehér- és fokhagyma, a kaliforniai paprika, TV paprika, chili paprika, paradicsom, uborka, cukkini, újhagyma, citrom, bazsalikom, tárkony és kakukkfű. Egyedül csak a rizs, a só és az étolaj látott boltot életében. ikszdé

Szóval nemcsak egészségtelen szar pizzákat eszem 700 forintért. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 19, 16:15:33 írta Saphira » Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5783 Dátum: 15 aug 20, 02:18:28 »

Még egy ok, hogy miért ne sminkeljük magunkat ennyire. Még a végén be leszünk perelve, hogy a külsőre hajt a farka után megy a pasi. Neeem
Naplózva

Cletus Kasady
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5784 Dátum: 15 aug 20, 08:41:33 »

Szerintem az ázsiai nő aki átplasztikáztatta magát és ronda gyerekeket szült a férjének viccesebb. Nevet Btw az igazságtartalmuk ezeknek a cikkeknek valószínűleg igen alacsony ikszdé
Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5785 Dátum: 15 szep 03, 16:00:10 »

Ha már a pasik topikja tele van velük ellenkező neműekkel, akkor most én is közzé teszek egy-két képet ill. videót azokról, akik tetszenek. - Ja, piszok ritka, hogy valaki bejön, ez tény. Az meg külön érdekes, hogy ha akad is nagyon kölyökkoromból valaki, aki szimpatikus, az hosszú évek múlva is maradhat(ott) még az.

Például ő.:

Hogy miért? Lövésem sincs. Amúgy se voltam soha oda a kigyúrtabb pasikért, mielőtt valaki megjegyezné, hogy ilyen kis homoerotikus egyének tetszenek meg (ha már ember). Nevet

Aztán itt van ő (bármennyire is kapnak rá a csajok):

Amúgy sincs problémám, ugyanis az unokatesóm exét simán megvádolhatom azzal, hogy rokonok ezzel a kettővel. Hümm-hümm

De, ha valakinek problemája van, akkor itt van a másik kedvencem.:

Ő azért egész külön kategória. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 16:02:32 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #5786 Dátum: 15 okt 05, 18:17:00 »

...
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 14:02:52 írta Nikuccia » Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5787 Dátum: 15 okt 13, 19:32:23 »

Aes, semmibe se tart, hogy elhívd egy találkára és rendesen beszélgessetek. Nevet Meg tudom érteni a csajt (félreértés ne essék az urakat is megértem ha így tesznek), bárki el tudja veszíteni az érdeklődését a másikban, ha csak levelező szinten tartják a kapcsolatot.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5788 Dátum: 15 okt 25, 20:51:48 »

Ezt alkalmazni fogom, mert utálom, a puszi-puszit, főleg akkor ha még nem is ismerem az embert és rögtön úgy akar bemutatkozni.

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aMQWBnW_460s.jpg

Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #5789 Dátum: 15 nov 06, 10:52:42 »

...
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 14:03:32 írta Nikuccia » Naplózva
Oldalak: 1 ... 384 385 [386] 387 388 ... 391
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins