A szőr meg fuu.. Szerintem az amúgy rohadt fájdalmas, olvastam meg hallottam már róla. Valami lézeres cuccizével kb kiírtják belőled a szőröd írmagját is, és vissza-vissza kell járni a kezelésekre, mint amikor valaki megunja a tetkóját, és le akarja radírozni magáról. Nem tudom, megéri-e bevállalni ekkora fájdalmat csak azért, hogy ne kelljen valamivel foglalkozni hetente párszor pár percig, plusz... akkor már inkább gyanta.
Úgy tudom, egy hónapig is elég néha meg izé.. ahogy csinálod folyamatosan, a szőr egy idő után már nem tud kinőni a régi helyéről, mert folyamatosan ki van tépkedve gyökerestül, hát.. gondolom a logika szabályainak alapját véve, mivel véges számú a szőrkészletünk is a testünkben, talán előfordulhat, hogy egy idő után már nem kell gyantázni se, vagy csak elég, ha nagyon gyorsan végigepilálod, aztán pikpak, kész is.
Én félnék mindenesetre egy ilyen lézeres kezelésre elmenni, meg annyira nem is zavaró ez, hogy műtétet akarjak miatta.
Alapjáraton nem tudják garantálni, hogy ez a szörtelenítés, az "végleges", tény hogy azt mondják, de igazából csak ideiglenes. Az is igaz, hogy kurvára fájdalmas és többszöri beavatkozás kell, teszem azt, az alsó lábszárad miatt szeretnél menni, vagyis térdtől lefelé bokáig, akkor 2-4x minimum menned kell, ez egy folyamat. Szerintem túl lehet élni azt a fájdalmat. Eleinte, nem tudom ki volt már fazon gyantán, de az első az fájdalmas, egy kínzásnak is vehető, a következők is, de sok idő utána hozzá szokik az ember. Persze a gyanta mindig kicsit fájdalmas lesz, de pl egyszer én volt, hogy majdnem elaludtam lábgyantázás közben.
S vissza térve, igen, ha gyantázol, akkor kopik. Nagyon is kopik a ször és gyengébb is lesz. Ha borotválod, ahogy a férfiak az arcukat, akkor erősödni fog, vagy duplán nő a szőr. Ezt a férfiak borostáján is jól meg lehet figyelni.
Az epilátor meg számomra kínzás.
Maradok a gyantánál.
Jah amúgy csak téged olvasva apropóból idéztelek.
Amúgy vissza térve, szakáll, nem szakáll. Nagyon arctól függ. Én oda vagyok a borostáért, a szakállért, s a legtöbb srác ha megnöveszti jobban néz ki vele, de van amikor jobb a csupasz pofi. (Akkor is kell a borota vagy szakáll.
)