Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5430 Dátum: 14 ápr 05, 14:05:58 » |
|
Nekem is az 5. ^^
Hm,én valahol 6 és 7 között vagyok, de ha tartom az ütemtervet akkor a 6 meg is lesz,ami nekem pont tökéletes.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5431 Dátum: 14 ápr 05, 17:39:09 » |
|
2, 4, 5, 6, nem vagyok válogatós. A 2. vagyok, de hátha leszek még 4. bár... nem is tudom... annak jobban kilátszanak s bordái talán. 5. már nem szeretnék lenni valahogy, szeretem a gyenge megvédeni való lány karakterét (aki még rendesen nem is tud magyarul, mint sokszor kiderül). Mondjuk okosabb és értelmesebb az szívesen lennék
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5432 Dátum: 14 ápr 05, 18:30:50 » |
|
Pasiknál tuti 4-5-6
Magam meg inkább 2höz sorolnám, de én is 4-akarok lenni!! Azért izmom is van nem csak bőr ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5433 Dátum: 14 ápr 08, 08:30:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5434 Dátum: 14 ápr 08, 09:05:54 » |
|
Nekem a karizmája *-* Am hasonlán szép szemeket tudok még neked mutatni, lévén szem mániás vagyok és így legalább megmutahatom, hogy nem csak a Britteket szeretem. (de nekik meg kell vallani különös sármot kölcsönöz az akcentusuk, bár az ír annyira nem tetszik és a skót sem olyan sexi)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5435 Dátum: 14 ápr 08, 09:07:55 » |
|
Te, ez nem a Dr. Csontból a csávó? Amúgy tényleg szép a szeme. *-* De Jared nálam abban is viszi a prímet. Nekem egész Tom kell, melegítsen éjszaka. Ilyen szemszín miért nincs a valóságban? Meglátnék egy ilyet egy férfin ott ájulnék el.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 08, 09:11:49 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5436 Dátum: 14 ápr 08, 09:16:43 » |
|
Barátnőmnek majdnem ilyen azúr kék szeme van. De gondolom attol nem ajulsz el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5437 Dátum: 14 ápr 08, 09:24:14 » |
|
Ákosnak is érdekes színű a szeme, csak neki zöldes, valamilyen (már rég láttam). Enyémnek, nem Ritáénak. A kérdésre válaszolva igen a Dr. Csontban szerepel. Nekem elég a barna szemű emberkém, a barna szem is tus szép lenni, csak kevésbé feltűnő, valamint sokkal gyakoribb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5438 Dátum: 14 ápr 08, 10:05:27 » |
|
Lattam olyan barna szemet ami nagyon szep volt. Nem is tudom, hogy az a szin barnanak szamit-e de vilagosabb volt, es olyan intenziv szin. Viszont a borostyan szin is szep tud lenni a szoke vagy voros hajhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5439 Dátum: 14 ápr 08, 10:41:50 » |
|
Nem szeretem a barna szemszínt. Lehet nekem azért a kék a vonzóbb, mert nekem szürke a szemem és mindig azt akartam... Ákoos. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5440 Dátum: 14 ápr 08, 17:20:21 » |
|
"Na de ki az az Ákos?" Ez valahogy eszembe jutott. Csak hogy offoljak egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5441 Dátum: 14 ápr 10, 10:59:48 » |
|
Erre még én is emlékszem. Bazzeg, voltunk orvosi vizgálaton, azt mondták 164 centi vagyok. Most vagy a pofámba hazudtak vagy összementem. Szégyen gyalázat!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 11:00:22 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5442 Dátum: 14 ápr 10, 11:48:44 » |
|
Nekem is volt, hogy 164-et mondtak, máskor meg 166-ot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 12:15:18 írta Sevanna »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5443 Dátum: 14 ápr 10, 12:20:16 » |
|
De ne már hogy én ilyen alacsony vagyok,nem hiszem el. x"D Hazamegyek lemérem magam 3-szor. És így is beszóltak, hogy öregszem és azért megyek össze... .___." Nem tudnak ezek semmit, a sok Havas Jon. Aes, ez nem aggódás, csak tanuljanak már meg rendesen mérni. Én se lennék 180 cm magas, de azért a 170-et meg szeretném ütni. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 12:24:13 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5444 Dátum: 14 ápr 10, 12:24:01 » |
|
Képek alapján én azt hittem, hogy te magasabb vagy mint én. 170 körülinek néztelek. A 165 amúgy nem alacsony. Szerintem normálisnak számít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|