Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #900 Dátum: 08 jan 15, 21:46:01 » |
|
a galaxis nem a világ előtt van? Ésigen, az egész világ... sőt, a többi világ is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #901 Dátum: 08 jan 15, 21:47:20 » |
|
igen? nemtudom:D sose voltam csillagok háboruja star wars ésatöbbi rajongó..:Debben nemvagyok otthon:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #902 Dátum: 08 jan 15, 21:55:41 » |
|
Ajh... lányok:D A világ... a V.I.L.Á.G:D Minden és semmi egyszerre:D Az örök és a soha:D hm...énxD Nah.. vagyis én uralom:D (majd:p)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #903 Dátum: 08 jan 15, 21:56:48 » |
|
Ahogy azt hiszed kedves Z :-\ No de legalább mi nőnemű lények tartsunk össze, és engedjék át nekem a hatalmat *mwuhaha*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #904 Dátum: 08 jan 15, 21:58:13 » |
|
amig kostolhatok szénsavas kakaót addig nekem mind1 kié a világ xD :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #905 Dátum: 08 jan 15, 22:00:48 » |
|
Jaj, haha! Basszus kapsz szénsavas kakaót, ha megkóstolod az uborkát mézzel:D Nekem az a király:D jah és én leszek az élen, itt nincs vita:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #906 Dátum: 08 jan 15, 22:02:00 » |
|
Ha rám szavazol egy hónapig ingyen kakaót kapsz, egyenesen a gyártótól alias tőlem Z, olvasd vissza az előző hsz-emet hozzád, ott van a véleményemXD Majd a trónom mellé kikötözök lánccal egy fehér hajú bishounent És ma a suliban elhatároztam, h ha világura leszek, a pasiknak kötelező lesz fehérre v ezüstre festetni a hajukat, mert nekem úgy téccik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #907 Dátum: 08 jan 15, 22:05:32 » |
|
pfff... Zemori rád szavazok nemszeretem se a szürkét se a fehéret... avgyis egyikőtökre se szavazok mert MOONIE MEGHARAGSZIK xD pedig énráakartam csakaztán...semmiiii:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #908 Dátum: 08 jan 15, 22:06:51 » |
|
igen, akkor inkább legyél pártatlan nah most megyek aludni, és yaoival fogok álmodniXP jóéjt tőgyeim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #909 Dátum: 08 jan 15, 22:07:56 » |
|
yaoival fogsz álmodni? :o szép álmokat...xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #910 Dátum: 08 jan 15, 22:18:43 » |
|
igen, akkor inkább legyél pártatlan nah most megyek aludni, és yaoival fogok álmodniXP jóéjt tőgyeim tőgy hol? (lehet nem kellett volnaide írnom?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #911 Dátum: 08 jan 15, 22:20:54 » |
|
igaz hogy csak csajok...denyugottan irj:D sztem senkit se zavar xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #912 Dátum: 08 jan 15, 22:22:55 » |
|
Tartok tőle, későn érkezem... a lényeg,h fogjunk össze jaja:D A fehér hajú cool bishi kikötés nálam is bejönxD De én örök életedre biztosítanám a kakaót:D Vagyis azért fogjunk össze:p Kellemes álmokat:D Én is olyat szeretnék álmodni.. utána másfélét isxD Sztem én is köszönök mára... már másképp megy ez az ébrenlét...oO ... nem sokat aludtam mostanságxD
BM5 mínusz 100 hsz:D Majd meglátod:D Ide tilos beírni:p Csak ha lány vagy:p Nem tűnt fel? :p
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 15, 22:24:26 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #913 Dátum: 08 jan 15, 22:23:19 » |
|
Most már úgy is mindegy. A duma topikban hivatalosan is csaj lettem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #914 Dátum: 08 jan 15, 22:24:22 » |
|
igen.xD az tetszett nagyon:D amugy ha beakarsz ide lépni elősör elemezned kell a kedvenc pasid felsőtestét.Bizony.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|