Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5340 Dátum: 14 márc 31, 14:07:05 » |
|
Az alacsony pasikat én sem részesítem előnyben. Aki nem 185-190 centi minimum az kerüljön el.  És furcsa de nekem meg pont az ilyen magas pasik adnak biztonságérzetet nem a macisak. Fel lehet rájuk nézni.  (Tisztelet ugye a kivételnek dehát na, az már részletkérdés.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 14:17:59 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5341 Dátum: 14 márc 31, 14:35:08 » |
|
Basszus, a Csak csajok-topicban szinte az összes csajnak a vézna pasik jönnek be, el se kezdek megint edzeni, inkább maradok vékony.  Bár úgy tűnik, a Tyler Durden-fizikum a legmenőbb, ahhoz még edzeni kell azért  Hmm, tökéletes illusztráció, be is teszem ide, kösz Tyler meg mióta vézna?:O Ez pont az a fajta izom amin látszik hogy nem csak súlyemelgetéstől van, hanem rendesen használja is a viselője, ami ezerszer jobban néz ki mint az ami az utolsó képen van... Látom nem volt még szerencséd az idősebb Cyrushoz, ha ő vézna amúgy. LINK.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
 |
« Válasz #5342 Dátum: 14 márc 31, 15:39:38 » |
|
Akkor az én öcsém már jóval meghaladta azt a 185cm-et. De jó neki. Castiellel az a baj hogy felesége van. Azért szálltam le róla.  Meg amúgy is, van egy bunkó stílusa a színészének. Majd kikeresem, valami talpnyalóknak hívta a rajongóit. Egyébként itt van Cass...  Bár utólag, a feje elég gyanús... xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 15:41:10 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5343 Dátum: 14 márc 31, 15:42:58 » |
|
Megint nem hozza be a képet nekem legalábbis. >.< Ezt meg még valamikor 2012-ben láttam ha jól emlékszem:  Szerintem vicces, de egyben szomorú is...  Amúgy Tyler tényleg úgy néz ki hogy nyálcsorgatás kategória gyöngyszeme.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 15:49:30 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
 |
« Válasz #5344 Dátum: 14 márc 31, 16:06:34 » |
|
Hát ez rémes... http://images2.fanpop.com/images/photos/8400000/castiel-supernatural-8419533-600-446.jpgÍgy már jobb? Egyébként a képed a mamámmal való beszélgetésre emlékeztetett Én: Mama! Mondanom kell valamit! Mama: Szia kicsim! Sütöttem kalácsot! Én: De mama, ez fontos! Mama: Diós. Kérsz? Én: Elhagytam a pénztárcám.... Mama: Van mákos is. .... Mamámmal olyan epic beszélgetéseink vannak.  Egyszer innen a Borbíró térről volt, hogy elment a postára amit a lakásunkból is lehetett látni. De vissza már nem talált... 2 óra múlva hívtuk, mi van. - Hol vagy mama? - Nem tudom. Eltévedtem. - Nézd meg. - Szerinted ha tudnám akkor eltévedtem volna? - Remek... mondd, mit látsz? - Ő.... sok fát. Kisétált a Nagyerdőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5345 Dátum: 14 márc 31, 16:13:01 » |
|
Most miért tévedt volna el? Még mindig Magyar országon van. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
 |
« Válasz #5346 Dátum: 14 márc 31, 16:16:07 » |
|
Ha rajta múlik, Európát se találja meg az Európa térképen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5347 Dátum: 14 márc 31, 16:16:40 » |
|
Mondd, kérlek mondd, hogy a Magyarországot direkt írtad külön.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5348 Dátum: 14 márc 31, 16:18:44 » |
|
Sabaku, beelőztél.  Remélem ez tényleg véletlen volt, mert ha nem az nagyon-nagyon szomorú.  Amúgy mamádnak gratula. Enyém se sokkal jobb, a piercingre azt mondta egyszer, hogy pacemaker.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 16:19:52 írta Viir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
 |
« Válasz #5349 Dátum: 14 márc 31, 16:23:49 » |
|
Jaj, hát mamám is szokott ilyet. Volt egy nyaram amikor mindig azt mondtam hogy f*sz. Mama erre: - Ha még egyszer kimondod, azzal tömöm be a szád! Öcsi: Ne biztasd. .... hát kösz. Mindenki az én pártom fogja. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5350 Dátum: 14 márc 31, 16:27:30 » |
|
Mondd, kérlek mondd, hogy a Magyarországot direkt írtad külön.
Ha ettől nyugodtabb leszel akkor legyen úgy.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5351 Dátum: 14 márc 31, 16:35:21 » |
|
Alapból nem tartozom az itteni nyelvtannácik kasztjába, de ez tényleg nagyon gáz volt most.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
 |
« Válasz #5352 Dátum: 14 márc 31, 16:39:56 » |
|
Felesleges ezen lovagolni. Reflexből is el lehet írni bármit, hiába tudsz akár ötösre is valamit nyelvtanból. Általában az ilyet érdemes javítani. De pont, nincs mit boncolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5353 Dátum: 14 márc 31, 18:45:13 » |
|
Azért pont ezt a szót reflexből elírni is... na mindegy is ez nem idevaló téma.   Tudom, hogy ez már nem mai kép, de...Harry Lloyd itt valami elképesztően szexi, még ha kicsit piszkavas is, az a mosoly.  (Aki nem nézi a GoT-t annak megsúgom, a kockás inges.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
 |
« Válasz #5354 Dátum: 14 márc 31, 18:51:58 » |
|
Egy női megérzés nekem megsúgta.  Miket nem találtam én is...  Ő is aranyos. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|