Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4935 Dátum: 14 jan 19, 14:07:55 » |
|
Tükörrel se megy, nemhogy a nélkül. Valami családi vonás. Anyum se tudott sohase megtanulni szépen parkettába fonni. Tesóm se tud.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #4936 Dátum: 14 jan 19, 15:26:32 » |
|
Az én hajam meg nem nagyon lehet fonni, mert hiába hosszú, menetelesre van vágva, az meg úgy nem mutat jól. A menetel viszont kell, mert anélkül a hullámos hajam sehogy sem néz ki. Én büszke vagyok rá!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4937 Dátum: 14 jan 19, 22:25:31 » |
|
Utálom ha befonják a hajam, ráadásul nem is áll jól. T.T De vannak olyan fiúk, akiknek tök jól áll.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4938 Dátum: 14 jan 19, 22:42:44 » |
|
Fiúk? Olyat még nem láttam, csak négereknél, akiknek a befont haj jól állt volna, de ott is csak ugye az az egész fejes dolog... amit fogalmam sincs, hogy hívnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4939 Dátum: 14 jan 19, 22:47:18 » |
|
Igen, én is csak feketéknél láttam. Hát az biztos, hogy valamilyen fonás.. azt passzolom, hogy milyen.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4940 Dátum: 14 jan 19, 22:58:05 » |
|
Jaj, az annyira édes. *-* Ha lesz egy nigga pasim, tuti megkérem, hogy csináljon magának olyan hajat. Nyáron Görögben spanoltam egy olyan hajú csokival, jófej volt, csak rá 2 napra indultunk haza, nem volt esélyem jobban megismerni. Meg amúgyis karkötőket készített a parton, 3-at is csináltattam vele, darabonként 2 euroért. Najó, a 3.-at ingyen kaptam. :"3 Olyan aranyosak. Folyton azt mondogatták, hogy "don't worry, be happy", meg hogy "Jamaica, good people, sexy mama".
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4941 Dátum: 14 jan 19, 23:16:41 » |
|
Az afrofonásra gondoltok? én szeretem, parkettában hordani a hajam, többféleképp is, most már mondjuk a 2 copfot kinőttem, de néha még azt is csinálok. Mondjuk nem olyan hosszú még a hajam, de befont hajjal olyan Lara Croftosan érzem magam ő pedig menő (mondjuk azért mert sokat hordok én is trikót, ha be van fonva a hajam ). A kalász fonást viszont nem tudom megtanulni. Pedig lehet nem lenne rossz az sem. Amúgy nekem is fokozatos, azaz, inkább tépett hajam van, és mégis könnyen fonható.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4942 Dátum: 14 jan 20, 22:25:58 » |
|
Még mindig rossz te troll. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4943 Dátum: 14 jan 25, 16:20:25 » |
|
Ez akkora poén, hogy meg kell nektek mutatnom. Mit szóltok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4944 Dátum: 14 jan 25, 16:22:38 » |
|
Érdekes,mondjuk ha az utca közepén jön rá a romantikus hangulat a nőre és kikapcsolódik... azért az elég mókás lenne. Pasik biztos örülnének,lenne egy jó napjuk. :")
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 25, 16:23:47 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4945 Dátum: 14 jan 25, 16:35:55 » |
|
H "csak" ezek a "romantikus" ingerek hatására kapcsolódik ki, akkor az alany hogy veszi le pl fürdéshez?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4946 Dátum: 14 jan 25, 18:26:40 » |
|
Japánok. Erre is csak ezek a ritka beteg népek képesek, mint arra a fura tinilánybugyi-automatára, ami kiadja a tinilányok használt bugyiját, hogy a perverz, beteg japánok szagolgathatni tudják, blöee.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 25, 18:27:12 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4947 Dátum: 14 jan 25, 18:41:36 » |
|
Fuj nemár,ez most komoly,hogy van ilyen automata? o.O Mondjuk...őket "ismerve" ez miért lep meg? Engem az egyik,ha nem a legjobb barátom tegnap megkérdezett,hogy nekünk nőknek milyen érzés,ha mellbe vágnak minket,lévén engem a kézilabdázás során anno sokszor ért ilyen esemény... Aztán amikor leírtam,hogy körülbelül olyan mintha betonfalnak ütköznénk közölte,hogy szerinte ez király dolog. Látszik,hogy férfiból van,csak ők gondolhatják így.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 25, 18:46:46 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4948 Dátum: 14 jan 25, 20:25:56 » |
|
Erről nem is hallottam Niki, ez elég... áh meg se lepődöm.
Viir, barátnőm is kézizett sokáig, mindig büszkén mutogatta a lila foltjait...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4949 Dátum: 14 jan 25, 20:40:28 » |
|
Jó is ez a sport,csak nem olyanoknak való,akik ijedősek. Évfolyamtársam szegényt nagyon sajnáltuk,félt a labdától,de kötelezően be kellett állni tesiórákon amikor mi készültünk meccsre,hogy ők is gyakoroljanak... Én meg 8 évig csináltam,csak szerencsétlenségemre kiment a bokám az egyik edzésen és meg is lett az eredménye... Lila foltokkal kapcsolatban még nekem szerencsém volt,mert rajtam annyira nem látszódtak meg,csak szenvedtem a fájdalomtól,de azt is megszoktam egy idő után. Csak azért hiányzik,kár,hogy nincs időm suli mellett folytatni. http://www.bien.hu/33-vicces-teny-a-nokrol/vicces/ferfiak-es-nok/113084Ez a 33 tény meg még a mai napig megmosolyogtat. Legalább ez nem beteges perverz,mint a bugyiautomata. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|