Zemori
|
|
« Válasz #165 Dátum: 07 júl 03, 12:33:41 » |
|
Váov! Az tök király inkább:D De gondolom ilyenkor nyáron nem hordod... ismerek egy srácot, aki még ilyenkor is és hát....
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 07 júl 03, 12:40:42 » |
|
nem nem hordom, belesűlne a lábam, és elég magasszárú ( 20 lyukas ) ezért néha nincs türelmem befűzni itt a kis kedvenc: http://darkshop.hu/termek.jsp?id=140506 :ninjaboldog:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #167 Dátum: 07 júl 03, 12:48:14 » |
|
Vov, ez tényleg szép. Egyik gimis oszttársamnak volt méregzöld és rövidebb szárú. Na az is klassz volt:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 07 júl 03, 12:50:19 » |
|
Méregzöld? Woww az nagyon szupi :ninjaboldog: most én is egy zöldet szeretnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #169 Dátum: 07 júl 03, 13:03:37 » |
|
wow, ez nagyon jól néz ki. Bár nem az és stílusom, de azért bejön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #170 Dátum: 07 júl 03, 14:24:16 » |
|
cipőmániáról..... izé...... :-X :-X Háátt, én az vagyok... De csak egy kicsit :-[ A másik meg a vásárlás :-X :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #171 Dátum: 07 júl 03, 14:42:42 » |
|
Én utálok vásárolni... egyszerűen megunom, elfáradok és zsémbes leszek, mint egy öregasszony... No meg velem amúgy sem lehet jó ízűen, mert ránézek vmire és lefikázom... Mindenben találok hibát:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #172 Dátum: 07 júl 03, 14:45:17 » |
|
Az igen! Mennyit spórolna rajtam a család, ha én se szeretnék vásárolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #173 Dátum: 07 júl 03, 15:29:07 » |
|
Vásárolni én is szeretek, kirakatot nézegetni pénz nélkül viszont nálam felér egy kínzással... :-X :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 07 júl 03, 15:47:47 » |
|
Én utálok vásárolni... egyszerűen megunom, elfáradok és zsémbes leszek, mint egy öregasszony... No meg velem amúgy sem lehet jó ízűen, mert ránézek vmire és lefikázom... Mindenben találok hibát:D
jéé, énis pont ien vok. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 07 júl 03, 18:00:47 » |
|
én is imádok vásárolni. csak az a baj h nincs a világon annyi pénz amiből meg tudnék venni minden jó holmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #176 Dátum: 07 júl 03, 18:08:58 » |
|
nekem a vásárlás részel nincs nagybajom de anyira nehezen találok nekem tetszó és jól is álló ruhákat h azért nme igazán a kedvenc időtöltésem...mert há tugye a kettőt nehéz öszepárosítnai(tetszik és jó is)és ezért néha kb sírá skörnyékez a próafülkéeb tehát nem járok el sűrűn vásárolgatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #177 Dátum: 07 júl 03, 18:10:03 » |
|
Jaaaj, ez meg a másik. Én is alig találok ilyen ruhákat és ezért járok annyira gyakran vásárolni... Van, amikor semmit se veszek ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #178 Dátum: 07 júl 03, 18:18:08 » |
|
na én éppen ezért rászoktam arra ha sétálok látok valamit bemegyek megnézem jó jó nemjó nemjó..kimonoddtan na most megyek shoppingolni nemjárok.ma pl aranyos cipőt láttam éppen csak nem vagyok ithon 2 napig de utánna szem mek megvenni:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 03, 18:19:08 írta Pandy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető