Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #840 Dátum: 07 dec 27, 22:48:22 » |
|
jesszusom arvael!! xD *struccos mozdulattal bedugja a fejét a földbe* ezek a pasik nagyon.... fázhatnak. nem gondoljátok? :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #841 Dátum: 07 dec 27, 22:51:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #843 Dátum: 07 dec 27, 23:11:49 » |
|
Ez még mindig nem az a tekintet, amire gondolok. De itt már elvesztegetnék egy fél hümmöt... :-[ [a csatolmányt egy admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #845 Dátum: 07 dec 27, 23:16:40 » |
|
Na benézek ide is:D hmm... valami vadabb kellene:D Valami szétszaggatlak tipusúxD
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #846 Dátum: 07 dec 27, 23:21:48 » |
|
Oké én közben keresek, csak olyan mint tű a szénakazalban. Sajnos a netem még nincs ráhangolva a gondolataimra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #847 Dátum: 07 dec 27, 23:25:03 » |
|
HihihixD Akkor rá kell hangolni 8) Én is keresnék, de most kissé elfoglalt vagyok, így az én kedves nővérkémet bízom meg eme remek feladattal Had élvezzük a látványt:D (Z)Úúúúúristen, de nyár érzésem vaaanxD
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #849 Dátum: 07 dec 27, 23:39:52 » |
|
Hú most majdnem gonosz voltam, szal találtam egy képet ahol egy pasi nyalogatja a másik hónalját. Persze ez mind ilyen szexi világításban, na ekkor kezdtem röhögni, h ezt szexinek gondolják... Be is linkelem, de csak saját felelősségre. Lehet, h más nem humorosan fogná fel.. : : Szóval tényleg nem értem, h ezt a nők mért mondanák szexinek... ??? : De ezen a honlapon felelhető összes képpel eddig így vagyok... http://kepfeltoltes.hu/071227/szexi_www.kepfeltoltes.hu_.jpgVégülis szünet van, nem??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 27, 23:41:09 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #851 Dátum: 07 dec 27, 23:49:49 » |
|
mwuhaha én pont yaoit olvasgatok éppen :-\ de jófej leszek és megkíméllek tőle nővérkém a képet meg megnéztem, és ütött... hát igen, nagyon "sexy"XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #852 Dátum: 07 dec 27, 23:58:44 » |
|
Na jó ez se tudom kihagyni.. Most tényleg mire gondoltak, mikor ezt fényképezték vagy ez pasiknak készült. Lehet, h vmi homo oldalra tévedtem fel?? :o http://kepfeltoltes.hu/071227/nyami_www.kepfeltoltes.hu_.jpgViszont ahányszor megnyítom, kitör belőlem a röhögés... az a bandzsítás... nyami
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 28, 00:00:16 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #853 Dátum: 07 dec 27, 23:58:53 » |
|
Hát ez a kép, tényleg röhej:D De a yaoi jóóxD Moonie-chan ha jól tom múltkor megörültünk eme közös dolgunknakxD (Mumyoutou-t ismered? laza érzelemdús kis sztori:p)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #854 Dátum: 07 dec 28, 00:00:26 » |
|
Igen, hogy nem vagyok/vagyunk egyedül Sajna nem ismerem, de ha küldesz vmi linket... Én most SasuNarus doujinshiket olvasgatokXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|