Nem értek a divathoz, de úgy tudom a lila a kielégítetlenség színe. De az csak 4 %, hm, férfiúi szempontból Vilmos is tud valamit.
heo!
Kicsit olvasgattam a téma után, színek jelentése, milyen szimbólumként vannak jelen a világban, sötöbö, deöö.. hát, rábukkantam pár oldalra, ahol tök unalmasan, tételesen felsorolják, mi minek a jelképe, de sztorit már nem csapnak mellé, vagy egy vicces kis mondást, mint amit egyszer a piros színhez olvastam, ami így hangzott:
vörös kutya, vörös ló, vörös ember egy se jó , és akkor nyilván, ebből lehet arra következtetni, hogy a vörös, piros szín a düh, harag egyik jelképe, meg hasonlók.
Talán
ez érdekesebbre sikerült, mint
emez , bár nekem egyik se adja.
Halvány utalás van, hogy a lila talán, esetleg a szexuális kielégítetlenség színe, ami jó fényt vet ugyebár a mi fess Vilmos hercegünkre, de például kiderül, amit én soha nem gondoltam volna, hogy a kék a vizet szimbolizálja.
Vagy a zöld a természetet!
Vagy.. najó, nem fokozom, értitek.
Szóval sok újat nem tudni meg belőle, de annak azért örülök, hogy a színek, amelyeket én kedvelek, vagy amelyekben szívesen mutatkozom mások előtt, azok arra utalnak, hogy pozitív, optimista, gyermeteg, vidám, reményteljes (?) és talánöö.. fiatalos, szóval ezek vagyok. A kedvelt színeim alapján.