Szerintem normális.
Néznél egy kis Trónok Harcát... Ott jónéhány emberkétől felállna a szőr a hátadon.
noe, tudom, miről beszélsz.
A sorozatbeli karakterek személyisége elég ritka, ha egyáltalán megtalálható a mi közegünkben. Szerintem ezért piszkálják ennyire a csőrünket.
Nem noenak mondtam, hanem Lunának.
Tudom, hogy noeval fűggők vagytok...
)
Sok ilyen pasi van, a baj az amit a szöveg is említ, a legtöbb leányzó leragad egy bunkó mellett és abban reménykedik, hogy érte majd megváltozik, de sajnos nem fog.
A rendes srác meg megint eszi a kefét.
Én aztán nem.
Hiába néz ki egy pasi úgy, mint egy görög isten, ha bunkó paraszt akkor nem foglalkozok vele. Elég talapsztalatot szereztem már az ilyenekről a barátnőim példáján, úgyhogy tudom, nem érik meg a fáradtságot. Lehet, az én hibám, hogy nem találkozok rendes fiúkkal, mert olyan helyekre járok (követem a bandát, mint egy birka), ahova ők nem.
A-chan szerintem ilyeneket pofon egyszerű írni, kb. olyan mint lemásolni a nyelvtan vagy matek leckét
Nem az a lényeg, hogy leírd, hanem, hogy gondolkodj is így.