A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3720 Dátum: 11 júl 20, 11:22:17 » |
|
Manapság már a 60 éves nénikék is lassan úgy öltözködnek, mint mi, úgyhogy egy ilyen beszólásnak inkább le kellene peregnie rólad Luna-san. :3 A gimis ballagásomat inkább elfelejteném, ha lehet... 1- ruha: varattuk; eredetileg egy elegáns nadrágot szerettem volna, egy kis kabátkával és blúzzal, amit később még hordhatok -> lett egy buggyos, se mamás, se rendes kosztünöm; az anyag sem kosztümnek való volt; úgy állt rajtam, mint tehénen a gatya... 2- cipő: Anyu nem engedte, hogy vegyek egy új cipőt a ballagásra, mert minek, már úgyis van egy három éves topánkám, nagyon jó lesz az is... 3- haj: a kedvenc fodrászom megígérte, hogy megcsinálja szépen a hajamat, csak az volt a bibi, hogy a másik városban lakik. Anyuval elmentünk kocsival. Éppen kész lett volna a fejem, tetszett is, de anyu azt mondta, hogy ez kislányom nem te vagy. Mondom kössz... Akkor még 2 félét kipróbált a fodrász, de "egyik sem volt az igazi", úgyhogy elegem lett, és mondtam, hogy csak valalja ki, és hagyjuk a fenébe... Minden lány gyönyörűen fel volt öltözve, mindenük tökéletes volt, én meg... Mostmár csak nevetek rajta, de akkor elég szerencsétlenül éreztem magam. A többiek hiába dícsértek, hogy szép vagyok (ezt a mai nappig nem hiszem el ). A lényeg, hogy egész este azon agyaltam, hogy mehetnék haza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #3721 Dátum: 11 júl 20, 11:45:27 » |
|
Én szalagavatón jártam úgy h a hajam csúnya lett, kb úgy néztem ki mint mozart xDDDD de átvariáltuk és utána már egész jó lett szal nem volt nagy kiborulás xDDD Én is szeretem a régi dolgokat, szeretem a vintage ruhákat =) ha megtalálod az egyensúlyt a régi és az új között akkor egyáltalán nem lesz nagyis az öltözeted =) Amúgy igaz h a mai nénik követik a divatot, de az a durva ha egy 60 éves 220 kilós nénin párducmintán muszlinnadrág van xDDDDDD meg mostanában ugye mindenkinek van ilyen virágmintás is, na azt is gyakran látom ősz hajjal párosítva =/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 20, 11:46:45 írta Ayaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #3722 Dátum: 11 júl 20, 11:57:01 » |
|
Nekünk középiskola végén a ballagáson talárunk lesz *.* Haha én már félek fodrásszal csináltatni a hajamat mert sokszor nem tudja megérteni vagy nem tudom jól elmagyarázni h mit is szeretnék -.-" Inkább bnőm csinálja a hajamat, vagy kivasalom xD Magassarkúhoz zokni???? hát őszintén szólva nkm nem tetszik, főleg rikító színű.. én a vans cipőmhöz hordok rikító zoknikat
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3723 Dátum: 11 júl 20, 14:20:40 » |
|
Évzárókor olyan jó cuccom volt. :3 *egy kis ego* Én bevetettem a magassarkúhoz zoknit de az combzokni volt és fekete. Egy cuki kockás miniszoknya és egy fodros ing. :DD Bár ebben az volt a vicces hogy magassarkúban 180 voltam Én fordásszal csináltatom a hajam és szerencsére érti mit akarok. De a biztonság kedvéért mindig lerajzolom. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3724 Dátum: 11 júl 20, 17:33:24 » |
|
Itt még nem ismert ez a divat, de nem hinném, hogy nagy sikert aratna, ahogy a gumicsizmás se jött be senkinek. Leni-chan, nálam is ugyanez a helyzet, ezért nem is nagyon hordok magassarkút, pedig én imádom őket. Csak alapból is 175 cm körül vagyok, hát ha felvennék egy legalább 10 cm magas cipőt, .... akkor mindenki felnézne rám
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3725 Dátum: 11 júl 20, 18:05:51 » |
|
Én mindig el tudom magyarázni a fodrásznak hogy milyet szeretnék, de van, amikor rábízom magam, csináljon olyat, ami szerinte jól áll nekem. Mindig beletrafál.<3 Ezért szeretem őt. xD De most nyárra meg van ritkítva, le van vágva, kb. a vállamig ér elöl, hátul meg a lapockámig, amikor végzett a hajammal, az egész fodrászszalon hajban úszott. Nem ártana, ha kicsit kevesebb lenne, mindig sok gondom van vele. De most majd olyan hajat akarok, ami a tecktonikos lányoknak szokott lenni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #3726 Dátum: 11 júl 21, 06:57:20 » |
|
Ahhoz a fodrászhoz én sem mentem többé vissza, találtam viszont egy sokkal jobbat, kedvesebbet, ügyesebbet és olcsóbbat =DDD Nekem is rengeted hajam van, én is szenvedek tőle nyáron, de a hajam legalább egy olyan részem amit szeretek magamon xD sajna én ritkán vágatom kb fél évente megyek fodrászhoz =/ mondjuk az utóbbi 1-1,5 évben azért mert növesztem, és nem akartam h sokat levágjon a végéből, szerencsére szépen nő és úgy tervezem h ősszel elmegyek végre fodrászhoz és mivel nagy változás van folyamatban az életemben ezért magamon is nagyot változtatok =DDD a hajammal fogom kezdeni =) Tisztelet a kivételnek =D Férfi létemre bármikor összedobok 1 paprikás krumplit vagy palacsintát =D És ne felejtsük hogy igazán jó gulyást csak a férfiak tudnak csinálni =D
ebben igaza van, a legjobb bográcskajákat pasik tudják megcsinálni =DDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 21, 07:05:22 írta Ayaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #3727 Dátum: 11 júl 21, 08:43:37 » |
|
Meg pörköltet és sült húst Anyáé sosem ízlik... apáé viszont király!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #3728 Dátum: 11 júl 21, 09:06:47 » |
|
Nem csoda h a sztárszakácsok 90%a férfi =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3729 Dátum: 11 júl 21, 09:26:25 » |
|
A legjobb tojásrántottát is a férfiak csinálják. Apáé és a papáé isteni!
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3730 Dátum: 11 júl 21, 16:23:58 » |
|
Nekem van ismerősöm aki szakács és férfi és sütött nekünk húst meg minden nem tudom már mit de nagyon fini volt :O és van egy fia és az is tök jól tud főzni:O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #3731 Dátum: 11 júl 21, 17:10:39 » |
|
Nálunk nagypapi a csodaszakács! Én sajnos még nem állok a helyzet magaslatán De előbb-utóbb úgyis rákényszerülök...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3732 Dátum: 11 júl 21, 18:31:10 » |
|
Én meg eljutottam odáig, hogy feltegyem azt a képet, ami a sütit ábrázolja, amit asszem kb. 1 hete alkottam. Ha már egyszer itt beszélünk most a sütés-főzésről, akkor ide rakom fel. ^^ Felülnézetből: (a piskóta kicsit már felszívta magát, ezért megrepedt ^^"" ) http://kephost.hu/kep/2011/07/dsc00915.JPGEz oldalnézet: (jól látható a puncs, csoki, karamell puding ) http://kephost.hu/kep/2011/07/dsc00916.JPGEz meg teljes egészében : http://kephost.hu/kep/2011/07/dsc00917.JPGÉs ezt én csináltam teljesen egyedül a 2 kezemmel. *büszkearc* Neem, dehogyis, elszúrtam, igaz ízre nem volt rossz, de kicsit jobbra akartam volna. A karamell meg túl folyós volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #3733 Dátum: 11 júl 21, 19:19:20 » |
|
Hanii, ha számít a véleményem, én most azonnal felfalnám. Ügyes vagy! Az én szülinapomra is csinálhatsz ilyet! Vagy legalább a receptjét megadod? Olyan finii...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3734 Dátum: 11 júl 21, 21:24:30 » |
|
Luna-san küldtem PÜ-t, ha elolvasod, majd tudsz magadnak csinálni. De attól még én is szívesen bevállalom. =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|