hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3495 Dátum: 10 dec 04, 22:22:44 » |
|
Nembaj, jó az úgyis, hagyjad! Én örülnék, ha festhetném a körmöm, de a suliba nem lehet. Sajna. Szeressük a szünetet, mert lehet festeni a körmöt.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3496 Dátum: 10 dec 04, 22:31:51 » |
|
Ja az tényleg jó de én mindig elfelejtem és mire szembe jut már vasárnap van és akkor már fölösleges az egész
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3497 Dátum: 10 dec 05, 10:03:54 » |
|
Nekem olyan színű körömlakkom van, mint Konan haja. Az is gyöngyházfényes, de engem nem zavar. Sőt, még sokkal szebb is ha csillog^^ Egyszer hétvégén kifestettem vele a körmöm és vasárnap este égen-földön kerestem a lemosót, de sehol nem találtam. Így kék körmökkel kellet suliba mennem Persze töri tanárom egyből észrevette és közölte, hogy kék körmökkel hogy akarok borsót pucolni? Ez szinte mindenkinek tetszett
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #3498 Dátum: 10 dec 05, 17:03:36 » |
|
nekem aligvan már körömlakkom mert körmöshöz járok... :| de szinte mindig piros volt régebben... karácsonyra emg egy uj telot kérek mert unalmas ez a retek emg tönkre is ment.. csak msot 100 alatt kell választanom csoroságg. gyerekek iszonyat hideg vaan .
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #3499 Dátum: 10 dec 05, 17:53:41 » |
|
Általánosban nekünk sem lehetett, bár nyolcadikban már elnéztek mindent Mostmár viszont mindig más színüre rikító kék, király kék, piros, narancssárga, citromsárga, fehér, lilás-bordó, uv lila, homokszínű gyöngyház, és persze fekete amikor ami Karácsonyra pedig hmm egy új pénztárcát és pár fülbevalót mindenképpen szeretnék O.o és ruhák-- mert azokból sohasem elég
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 05, 17:56:18 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3500 Dátum: 10 dec 06, 13:25:52 » |
|
Én ezeket kérnék karácsonyra -Digitális Rajztábla -Fekete körömlakk ^^ (btw, nekünk sem engedik de lesz*rom ) -Mangák (olyanokat amiket még nem olvastam) -Mamusz ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3501 Dátum: 10 dec 06, 15:20:59 » |
|
Én semmit nem kérek. De osztálykarácsonyra végig ment a nevem és a barátnőm kezébe jutott, most meg azzal zaklat hogy nem tud mit venni nekem és adjak neki tippeket. Nálunk engedik hogy fessük a körmünket, ha valamelyik lány túl ijesztően festi ki magát akkor szoktak szolni meg a pc miatt egy-két lánynál, pl orrkarika, de attól még nem szededetik ki velük csak megemlítik hogy ronda. >_> (és tényleg az ) Én utálom ha be van festve a körmöm. Néha poénkodom és befestem, de érzem hogy hajtam van és nagyon irritál így sity-suty le is szedem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3502 Dátum: 10 dec 06, 19:39:06 » |
|
Ohh, én körömmániás vagyok, minden héten más, alig győzök választani, és hiába van több tucat körömlakkom, sosem elég. Nekem általába szép nagyra megnő, mostanában töredezett le szinte mind, és most kicsik. Most éppen világosabb pirosak. :3 Általánosba nekünk se szabadott volna, de már akkor se bírtam ki, de csak két tanár szólt rám néha. Nem akarok műkörmöt, de nem is kell. Imádom festegetni, olyan jól elvagyok vele. Csak az a baj, hogy 3 nap után, ha egy kicsit elkezd kopni, akkor elkezdem leszedni, szóval nem bírja valami sokáig a lakk. ^^" Nekem meg mostanában bjd baba mániám van, őt kaptam (pár nap múlva érkezik) karira. http://www.dimdoll.com/shop/step1.php?number=274Tudom, hogy rohadt drága, meg stb, de ha az ember beleszeret egy ilyen babába, onnan nincs visszaút.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3503 Dátum: 10 dec 07, 09:12:31 » |
|
Jaj de cuki!!!!!! Nekem is kell!!!!! Na jó nem, én megelégszek Sasori-drágámmal is. De attól még aranyos.. xD Helluska fekete körömlakk? xD Nekünk is van de van egy olyan amiben valami lilás csillámok vannak igaz én nem használom mert már nem szeretem annyira a lilát....hanem inkább a vérszínt szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #3504 Dátum: 10 dec 07, 17:51:51 » |
|
Mangát kérni karácsonyra, jó ötlet nana7 és a death note 9 úgyis most jelent meg Handy, ezek a babák iszonyatosan szépek *nekemiskellegy * Én is szeretem festeni a körmömet amikor rövidek ( letörtek, vagy lerágtam őket :S ) akkor csak átlátszóval hogy ne rágjam már :S de ha hosszabbak akkor jöhet minden féle Nekem max egy hétig mardnak fent de akkor már nagyon kopottak sajna :S :S
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3505 Dátum: 10 dec 07, 22:18:59 » |
|
Kiskoromban megrögzött körömrágó voltam. Éppenhogy megnőtt, máris lerágcsáltam. Attól féltem, hogy a büdös életbe nem fogok leszokni róla . De aztán valahogy csak sikerült! *büszke magára* Handy ez a baba tényleg nagyon cuki^^ *elsőlátásraszerelem*
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3506 Dátum: 10 dec 07, 22:51:04 » |
|
Viííí, tökre örülök, hogy tetszik nektek, vannak akik félnek az ilyen babáktól. És tök jó, már feladták, és lehet még a héten hazajön! *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 07, 22:52:31 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #3507 Dátum: 10 dec 07, 23:54:31 » |
|
Hacchan, asszem engem most zabált fel az irigység... *sóhaj* Valamikor lemegyek hozzád Szegedre, és ellopom >:] Én karira elsősorban koncertjegyeket kérek, meg a SHINee - Hello albumát, aztán ki tudja anyuék mit találnak még ki. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3508 Dátum: 10 dec 08, 17:17:01 » |
|
Félnek?? Ezektől a gyönyörűségektől?? Ezek betegek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3509 Dátum: 10 dec 08, 17:35:40 » |
|
See-chaan! De ha pl 18 leszel vállalhatsz munkát, és megkeresheted rá a pénzt!! >_< Nyáron még én is azt hittem, hogy lehetetlen, de azóta azt mondom, hogy merj nagyot álmodni! >w<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|